Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben heyecanlı adamım olm. Artık kim aldıysa taktikleri versin lan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

Ben heyecanlı adamım olm. Artık kim aldıysa taktikleri versin lan.

bugün slam degisini aldım kaan kural ın yahoo fantasy için yazdığı yazı çok hoş.. özellikle alp gibi ilk defa oynuyacak arkadaşlar için okumalarını şiddetle tavsiye ederim.. nelerin yapılıp nelerin yapılmaması hangi oyunculardan uzak durulması gibi güzel ipuçları var..

lig tamamen doldu mu
  • Gidip alıyorum.
  • Bu ay slam almıyım diyodum ama bahane çıktı şimdi.
  • Sanırım ilk hafta efeskilic ile oynuyorum oda fuat olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

Sanırım ilk hafta efeskilic ile oynuyorum oda fuat olsa gerek

Bende Alp'le eşleştiğim yazıyordu. Demek lig şekillenene kadar değişiyormuş. Evet EfesKiLLic benim. Bol şans...

• greenflash benle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

greenflash benle.

demek ki işin zor olacak

Bu kadar katılımcıyla kesinlikle C pozisyonunda sorun yaşayacağız :D bakalım kimler C olayında en karlı çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 4 Ekim 2008; 16:47:47 >
  • Malesef.
  • RccP'yle yapıyorum bende ilk hafta.Farketmez şampiyonluk yarışında tüm rakipleri yenmek gerekiyor
  • Beni lige almayan Samet'e selamlarımı yolluyorum, küme düşer, amatörde sürünür inşallah.
  • abi benlik bir şey yok ya... daha önce oynamış arkadaşlara ve sıkça yeni sezonda oynayacağız diyen arkadaşlara öncelik tanıdık haliyle... yahoo fantasy ile ilgili hiçbir şey duymadım senden veya bu lige katılamayan diğer arkadaşlardan...
  • oha kaan kural hangi ara katıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

abi benlik bir şey yok ya... daha önce oynamış arkadaşlara ve sıkça yeni sezonda oynayacağız diyen arkadaşlara öncelik tanıdık haliyle... yahoo fantasy ile ilgili hiçbir şey duymadım senden veya bu lige katılamayan diğer arkadaşlardan...

Yok takılıyorum, 2.ligde oynasam ne fark edecek. Zaten bu gidişle buradakilerin yarısı oraya da katılacak, dolmadı.
  • Oh sonunda Kaan Kural da katılmış
  • Oooo rakipler iyice zorlaştı lan.

Bari o verse bikac taktik.
  • Şansa bak ilk haftadan @Csb ile oynuyorum...
  • Beyler sorsanıza Kaan Abi drafta katılcakmıymış.Ondaki bilgiyle en baba adamları seçer o
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Beyler sorsanıza Kaan Abi drafta katılcakmıymış.Ondaki bilgiyle en baba adamları seçer o

Katılmak mı? Adam şimdiden 60 kişilik center listesi çıkarmış kendine...
  • hahahaha :)

beyler draft sanırım cuma gunune geliyor pazar olsa daha iyi olmazmıydı? umarım cuma evde olurum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.