Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Beyler sorsanıza Kaan Abi drafta katılcakmıymış.Ondaki bilgiyle en baba adamları seçer o

Katılmak mı? Adam şimdiden 60 kişilik center listesi çıkarmış kendine...

Yalnız "şampiyon belli, 2. belli,3. kim?"Olayına döndü olay.Şampiyon ben,2. Kaan Kural.

• quote:

Öte yandan. Merak etmeyin ya. 20 takım için 40 tane C rahatlıkla çıkıyor. Mesela benim pre-draft listemde 60 civarında C oynayabilen adam var. Düşünsenize 30 takımın ilk beş pivotları zaten 30 C eder. Eh bir de Duncan Amare tipi C olabilenler var. Zaten 40 tane ilk beş oyuncusu demek bu. Hiç de az değil C sayısı merak etmeyin.

Kaan abimizle mücadele etmek çok zevkli olacak ben kendimi tecrübeli sanırdım hatırladığım kadarıyla 2004'ten beri oynuyorum. Ama abimiz 2000lerden geliyor :D
    bu sene ilk beşe girmek bence başarıdır, çünkü rakipler daha iddialı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 4 Ekim 2008; 20:46:38 >
  • Ben play-off'tan ümidi kestim.
  • Bu arada çok iddialı olduğum zannedilmesin.Geyiğine yazıyorum.Fazla iddiam yok.Playoff yeter
  • Şampiyon olacağım. Ss alın.

• quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

hahahaha :)

beyler draft sanırım cuma gunune geliyor pazar olsa daha iyi olmazmıydı? umarım cuma evde olurum

herkese uyan bir zaman olsa daha iyi olur sonuçta drafta katılamayanların kadrosu istediği şekilde oluşmadığı için işi zor oluyor.. pazar değilde cumartesi olsa

şimdi herkes şu gün bana uygun falan demeye başlar

quote:

Abicim öncelikle beni çağırdığınız için çok sevinmeyin. İkinciliğe oynarsınız bundan kelli. Demedi demeyin.

kaan abi oyun sayfasında neler yazmış.. napalım hepimiz güçlerimizi birleştirip kaan abiyi 1. yapmamaya mı çalışsak

• Siz istediniz ben de söylüyorum.Cuma bana uygundur.Cts de uygundur.

Kaan Abiyi de mütevazi bilirdik

Edit:Kaan Kural2ın takımına dikkat.Özellikle Alp." Istanbulls "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 4 Ekim 2008; 21:19:51 >
  • Bu pazartesiden sonra her gün bana uyar. Yalnız saat 22:00'de başlaması lazım. Ben okula dönmüş olacağım ve Sivas'ın cafeleri 24:00'te kapanıyor
  • beyler uydurmaya çalışın bir şekilde, değişmesin bence tarih... istediğiniz oyuncuları sıralarsanız drafta katılamasanız bile kadro istediğiniz gibi olur. 200 civarı oyuncu sıralayın yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 4 Ekim 2008; 22:17:29 >
  • Her yol uyar bana.

Sergen sende ottan boktan Chicago çıkarıyon ha.
  • Senden kaptım hacı Sende herşeyden Detroit çıkarıyorsun

• Ne zaman çıkardım læ.
  • yabancı ve yerli basından nba haberleri'ne bir bakalım.son mesajlara
  • Anam kaan abiyle ilk hafta oynuyorum. Sansız kura diye buna derim ben ya. Agır siklet bir mücadele olacak
  • adaş ilk hafta kapışıyoz senle

oyunumuza katılıp bizi şereflendiren ve bir kez daha klasını konuşturan Kaan abi'ye ve onu buraya davet eden Haktan'a teşekkür çok zevkli bir lig olacak anlaşılan
  • basketbol kısmına artık yazmayan the mad arkadasımıza da haber versek iyi olur o da geçen sene fantasyi yakından takip ediyordu sanırım.
    haktan'a bende teşekkür ediyorum bu oyuna beni başlatan da kendisidir zaten. kaan kural'ın da olması ayrı bir hava kattı :)
    dh basketbol farkı .. where amazing happens :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

adaş ilk hafta kapışıyoz senle

oyunumuza katılıp bizi şereflendiren ve bir kez daha klasını konuşturan Kaan abi'ye ve onu buraya davet eden Haktan'a teşekkür çok zevkli bir lig olacak anlaşılan

adaş canlı drafttan sonra bir daha yahooya giriş yapmadığına dair dedikodular duydum geçen sene hiç ellemeden klasik ligi zirvede bitirmişsin.. ustalık bu olsa gerek

• Arkadaşlar kusura bakmayın 2-3 gündür doğru düzgün giremedim nete umarım geç kalmamışımdır eğer kalmadıysam şifreyi alabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

adaş ilk hafta kapışıyoz senle

adaş canlı drafttan sonra bir daha yahooya giriş yapmadığına dair dedikodular duydum geçen sene hiç ellemeden klasik ligi zirvede bitirmişsin.. ustalık bu olsa gerek

öhmm evet doğru duymuşsun adaş draft yapmak yeterli oluyor benim için

geçen sene umudu kesip bırakmıştım kadro kurmayı.. aylar sonra bi arkadaş ligin son durumunu foruma koyunca bi baktım liderim sonra da şampiyon oldum.. oyunun çok büyük bir eksikliği bu bence.. negatif kategoriler (tk, %fg, %ft) bu kadar etkin olmamalı.. o açıdan fastbreak'i daha çok tuttum.. ama bu oyunun da draftının üstüne tanımam

Okan ligde şu anda 18 kişi var.. 2 kişilik yer var.. Samet sanırım gönderir sana şifreyi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.