Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

adaş ilk hafta kapışıyoz senle

oyunumuza katılıp bizi şereflendiren ve bir kez daha klasını konuşturan Kaan abi'ye ve onu buraya davet eden Haktan'a teşekkür çok zevkli bir lig olacak anlaşılan

adaş canlı drafttan sonra bir daha yahooya giriş yapmadığına dair dedikodular duydum geçen sene hiç ellemeden klasik ligi zirvede bitirmişsin.. ustalık bu olsa gerek

öhmm evet doğru duymuşsun adaş draft yapmak yeterli oluyor benim için

geçen sene umudu kesip bırakmıştım kadro kurmayı.. aylar sonra bi arkadaş ligin son durumunu foruma koyunca bi baktım liderim sonra da şampiyon oldum.. oyunun çok büyük bir eksikliği bu bence.. negatif kategoriler (tk, %fg, %ft) bu kadar etkin olmamalı.. o açıdan fastbreak'i daha çok tuttum.. ama bu oyunun da draftının üstüne tanımam

Okan ligde şu anda 18 kişi var.. 2 kişilik yer var.. Samet sanırım gönderir sana şifreyi

adaş eğer dediğin gibiyse kategorilerde değişiklik yapılabilir yani hiç kadro kurmadan şampiyon olmak

fastbreak konusu açan yok mu? onunda kötü yanı her gün kadro kurmak resmen işkence illa kopuyorsun

bence yahoonun draft olayı bile yeter akıllı seçimler yapan işi götürür.. baksana kaan abi şimdiden kendini 1. ilan etti..

• FastBreak konusuda açın læ. Ondada varım.

Geçen sene iyiydim heralde ilk sezonum olmasına rağmen.
  • quote:

fastbreak konusu açan yok mu? onunda kötü yanı her gün kadro kurmak resmen işkence illa kopuyorsun

İsterseniz Fastbreak'i haftalık oynayalım bu sezon. @Quaking geldiğinde açar konusunu biraz bekleyelim...

edit: Bu arada lig tamamlanmış. Kimsenin bırakmadığı bi lig dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 5 Ekim 2008; 16:19:58 >

• Benim için herşey olduğu gibi buda farketmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

bende 19 görünüyor :S çıkan mı oldu ne iş
  • ekin girmedi, o girince dolacak...
  • ekin kesin giriyor mu eğer girmicekse the_mad da haber verilebilir
  • Daha belli değil sanırım Ekin'in girip girmeyeceği.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

bende 19 görünüyor :S çıkan mı oldu ne iş

Ben ilk mesaja bakıp öyle yazmıştım...

• The_MAD niye yazmıyor artık yaw.. profiline baktım, en son 30 eylülde mesaj göndermiş foruma ama bugün 14:53'te girmiş.. msn'i olan var mı.. yada pm atalım 2 ligden birine katılsın mutlaka.. fastbreak'e de çağırırız..

-----

bi daha olmasın Fuat
  • harbiden ya. The_MAD'de gelsin abi.
  • The_MAD, Lakers-Celtics finali sonrası bir daha yazmıyacağını söylemişti. Artık forumun diğer bölümlerinde aktif olucağını belirtmişti.

Hala imzasında Lakers var.
  • Son mesajı 30 Eylül'de atılmış ama bugün foruma girmiş.Haber verebiliriz bence.
  • vermeyin bence... taktınız mad'e...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 6 Ekim 2008; 15:59:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

vermeyin bence... taktınız mad'e...

• quote:

quote:

quote:

adaş ilk hafta kapışıyoz senle

oyunumuza katılıp bizi şereflendiren ve bir kez daha klasını konuşturan Kaan abi'ye ve onu buraya davet eden Haktan'a teşekkür çok zevkli bir lig olacak anlaşılan

adaş canlı drafttan sonra bir daha yahooya giriş yapmadığına dair dedikodular duydum geçen sene hiç ellemeden klasik ligi zirvede bitirmişsin.. ustalık bu olsa gerek

öhmm evet doğru duymuşsun adaş draft yapmak yeterli oluyor benim için

geçen sene umudu kesip bırakmıştım kadro kurmayı.. aylar sonra bi arkadaş ligin son durumunu foruma koyunca bi baktım liderim sonra da şampiyon oldum.. oyunun çok büyük bir eksikliği bu bence.. negatif kategoriler (tk, %fg, %ft) bu kadar etkin olmamalı.. o açıdan fastbreak'i daha çok tuttum.. ama bu oyunun da draftının üstüne tanımam

Okan ligde şu anda 18 kişi var.. 2 kişilik yer var.. Samet sanırım gönderir sana şifreyi

Drexler, rotisserie'i bizim için bitirdi. Ben sonuna kadar rotisserie'de kadro kurmama rağmen 9. mu ne olmuştum.

Head to head'i ben daha tuttum.

Robert, nba.com'un fantazi basket oyunu nasıl fikrin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go_spurs_go -- 7 Ekim 2008; 8:49:57 >

• bir ara nba.com'dakini de oynamıştık ama sarmamıştı yahoo gibi... şimdi oyunu değiştirmişler gerçi, nasıldır bilmiyorum...
  • Aslında bütün fantasy'leri oynasaydık gibi fantezi bir fikir atayım ortaya.
  • ekin 4 ekimden beri yok umarım lige girer olmadı diğer ligden birisini davet edersin samet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

bir ara nba.com'dakini de oynamıştık ama sarmamıştı yahoo gibi... şimdi oyunu değiştirmişler gerçi, nasıldır bilmiyorum...

bence yahoodan ayrılmayalım.

Bu arada google fantasy nba olayına da el atar mı acaba :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.