Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin draftı dışardan izleme şansımız varmı acaba
  • Draft tahmini olarak ne kadar sürer?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Draft tahmini olarak ne kadar sürer?

draftın ilk anlarında oyuncu seçimleri çok hızlı yapılıyor çünkü All Star oyuncular az çok belli herkesin kafasında. ama draft ilerledikçe oyuncu seçimleri için geçen süre artıyor çünkü yıldız oyuncular tükenince herkes oyuncu seçiminde daha fazla düşünmeye başlıyor. ama draftın özellikle ilk yarım saati baya heyecanlı oluyor. altlarda chat penceresi var muhabbette dönüyor iyi oluyor. birinin istediği oyuncuyu başkası seçince laf falan atılıyor şakasına
    bakalım Kaan Kural chat'e katılacak mı?

tabi bu yazdıklarımın hiçbiri senin soruna cevap olmadı2 saati gözden çıkarmak lazım sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Draft tahmini olarak ne kadar sürer?

2 civarı

Ama Ekin'inde dediği gibi en zevkli kısmı altta dönen muhabbet. Sivas'taki cafeler 12'de kapanıyor. 12'de bitmemiş olursa son 1-2 oyuncumu yahoo seçecek artık...

• quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08

ilk defa canlı drafta katılıcak arkadaşlara kolaylık olması açısından.. ilk bakışta karışık gelebiliyor

1.30 dakika seçme süreniz var(dakikanın sağında sıranın hangi takımda olduğu belirtiliyor) sıra sizi geldiğinde draft edilmemiş oyunculardan istediğnize(all olarak veriliyor ama isterseniz pozisyonuna göre belirleyebilrisiniz) tıklayıp daha sonra draft tuşuna tıklamak.

hepsi bu.

edit: yine karşıma bi pistonslu çıktı

Sağol genç.

Pistons'lar heryerde.

alp ve ekin bir operasever olarak draftta opera yı kullanmayın derim dediğin gibi bana da sorun çıkarmıştı drafttan atmıştı, java problemleri vs.. ayrıca kardeşimin dediğine göre canlı draftta chat bölmesi çıkmıyormuş

yani explorer ya da firefoxla girin derim..

• Kaan Kural'da katılsın abi chate

Eyvallah Serhat.
  • draft dışardan izlenemiyor...

yaklaşık 2 saat sürer, geçen sene 18 kişilik ligde 1buçuk saatte bitmişti...

bu arada benim bir ricam var; draft sırasında seçilmemiş oyuncuları kimse söylemesin lütfen, kimse de kimi seçiyim diye sormasın mümkünse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 10 Ekim 2008; 17:10:31 >
  • Sağolun. Yarın erken kalkmam lazım ama 3 saati geçmediği sürece uyuya kalmam heralde. Muhabbet olayını bilmiyordum iyimiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

bu arada benim bir ricam var; draft sırasında seçilmemiş oyuncuları kimse söylemesin lütfen, kimse de kimi seçiyim diye sormasın mümkünse...

• 4 saat kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

draft dışardan izlenemiyor...

yaklaşık 2 saat sürer, geçen sene 18 kişilik ligde 1buçuk saatte bitmişti...

Ben oyuncuların sağlık durumunu bilmediğim için seçme sırasında sağlık durumlarını sorarım
  • pau gasoll;yahoo fantasy sayfasında oyuncuların sakatlıkları ile ilgili bi sayfa var oradanda bakabilirsin.
  • Biliyorum onuda , bazen anlamakta güçlük çekiyorum
  • sormana gerek yok. monta, manu, arenas, haywood ve webster dışında uzun süreli sakatlığı olan yok.
  • Evet yoklama yapıyorum herkes burdayım desin
  • ben burdayım katılacam
  • Sırf drafta katılmak için biletimi yarına aldırttım. Söz verdik o kadar.
  • draft penceresi saat kaçta açılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

draft penceresi saat kaçta açılıyor?

Sanırım yarım saat önce. Enter live draft yazıyordu galiba. Girip laflarız bari.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.