Şimdi Ara

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
695
Cevap
0
Favori
20.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

ekin 4 ekimden beri yok umarım lige girer olmadı diğer ligden birisini davet edersin samet..
  • Beni de unutmayın.Hatta kura çekelim bence.

ESPN'in Fantasy'si var bir deAma en iyisi Yahoo(confirmed by KK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 9 Ekim 2008; 17:12:54 >
  • Lan draft yarındı dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Lan draft yarındı dimi?

yarın kimse katılmıyormuş bi de
  • yalnız yahoo'nun liste akıllara zarar.. tez elden kendi listenizi oluşturun derim.. derim ve kenara çekilirim
  • Ben spontan takılcam hacı.

Yahoo nun listeye nerden bakıyoruz hacılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 9 Ekim 2008; 22:25:10 >
  • Yalnız draft yarın ama biz hala 1 kişi eksigiz. Bence artık Sanctusdan umudu kesip yerine adam cagırmak lazım. Onun da basına bişey mi geldi nedir yok ortalıklarda. İnsallah kötü bir durum yoktur.
  • beyler bu cuma gunu olması kötü oldu katılmaya calısıcam ama pazar aksam bence en makul olanıydı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Yalnız draft yarın ama biz hala 1 kişi eksigiz. Bence artık Sanctusdan umudu kesip yerine adam cagırmak lazım. Onun da basına bişey mi geldi nedir yok ortalıklarda. İnsallah kötü bir durum yoktur.

iyiyim çok şükür. nete giremiyordum girsemde foruma giriş yapmıyordum. uzun hikaye şimdi anlatmayayım tek tek.

eğer yer varsa gireyim lige. draftta yarın akşammış bana uygun. pazardan sonraki bi akşam olsaydı muhtemelen drafta katılamazdım.

yer var di mi hala?
  • bana yer ayırdığınız ve beklediğiniz için teşekkür ederim. ayrıca beklettiğim içinde kusura bakmayın.

Sanctus Bulls olarak yerimi aldım. yarın akşam draft 10'da sanırım. o zamana kadar java'yıda hallederim.
  • mesajları şimdi okudum arkadaşlar,valla internete bağlanma imkanı bulmuştum hatta forumada baktım ara ara ama giriş yapmamıştım bazı ufak sebeplerden dolayı. ligde yer kalmamıştır diye bu konuya hiç bakmadım meğer herkes benim katılıp katılmama kararımı bekliyormuşçok mahçup oldum ya kusura bakmayın lütfen
  • Birkaç gündür online olamıyordum kusura bakmayın.biras çalışayım draft zamanıa kadar..

serhat önlemini al senin portlandlılara saldıracagım
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

Birkaç gündür online olamıyordum kusura bakmayın.biras çalışayım draft zamanıa kadar..

serhat önlemini al senin portlandlılara saldıracagım

lafrentz'i şiddetle tavsiye ederim.. o üstlerden gideceği için belki alamazsın, onun alternatifi olarak frye ve webster'ı öneririm :P

portland'lı oyuncular cidden çok çekici geliyor yaw.. ben de 3-4 tane portlandlı seçebilirim hazırlıklı olun

•  4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08

ilk defa canlı drafta katılıcak arkadaşlara kolaylık olması açısından.. ilk bakışta karışık gelebiliyor

1.30 dakika seçme süreniz var(dakikanın sağında sıranın hangi takımda olduğu belirtiliyor) sıra sizi geldiğinde draft edilmemiş oyunculardan istediğnize(all olarak veriliyor ama isterseniz pozisyonuna göre belirleyebilrisiniz) tıklayıp daha sonra draft tuşuna tıklamak.

hepsi bu.

edit: yine karşıma bi pistonslu çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 10 Ekim 2008; 9:55:58 >

• Umarım 10'da işim olmazda drafta katılırım son 2 sene katılmıştım güzel oluyor...

Drafta 12 saatten az kaldı heyecanlandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

4. Geleneksel 'Fantasy' Ligi || DH Fantasy08

ilk defa canlı drafta katılıcak arkadaşlara kolaylık olması açısından.. ilk bakışta karışık gelebiliyor

1.30 dakika seçme süreniz var(dakikanın sağında sıranın hangi takımda olduğu belirtiliyor) sıra sizi geldiğinde draft edilmemiş oyunculardan istediğnize(all olarak veriliyor ama isterseniz pozisyonuna göre belirleyebilrisiniz) tıklayıp daha sonra draft tuşuna tıklamak.

hepsi bu.

edit: yine karşıma bi pistonslu çıktı

Sağol genç.

Pistons'lar heryerde.

• bişey sormak istiyorum. opera kullanıp java yükleyip draftı opera ile açabilen oldu mu aranızda?ben geçen sene sanki opera'da yapamamıştımda explorer ile yapmıştım diye hatırlıyorum.
  • Ben opera kullanıyorum hacı. Java testi başarılı diyor. Açar sanırım.
  • forumda sorun var sanırım,mesaj attım hata verdi.

akşama doğru opera ile draft sayfasını açabilen olursa buraya yazsın bi zahmet bizde ona göre hareket ederiz.

Alp;sende her ihtimale karşı explorer ile de açık tut yahoo sayfanı,yanlış hatırlamıyorsam ben geçen sene opera ile açamadığım için aceleyle explorer ile açmıştım.
  • Sağol Ekin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.