Şimdi Ara

4 Gözü elektirkli ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 Gözü elektirkli ocak kullanan arkadaslar bana yardımcı olmanızı rıca ediyorum.http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20212189.htm bu ürünü almayı düşünüyorum fakat kullanışlı olur mu olmaz mı karar veremedim.

http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20212189.htm
    bu ürün 750 YTL.

http://www.boschevaletleri.com/tr/products/product.asp?frmFiyat=bag_ocak.asp&ID=358&SCAT=35
    bu ürün 1050YTL

Mantıgım bosch diyor fakat cebim vestel diyor siz nedersiniz ?

• bence vestel o fiyat farkı ile de başka bir ürün alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KBD

4 Gözü elektirkli ocak kullanan arkadaslar bana yardımcı olmanızı rıca ediyorum.http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20212189.htm bu ürünü almayı düşünüyorum fakat kullanışlı olur mu olmaz mı karar veremedim.

Mantıgım bosch diyor fakat cebim vestel diyor siz nedersiniz ?

slm ben bu markalar için birşey söylemiyeceğim. karar senin
    4 gözü elektrikli ocaklar ise pek kullanışlı olmaz düşüncesindeyim. nedeni ise malum elektrik kesintisi. nerede yaşadığını bilmiyorum ama elektrik kesintisi oluyorsa hiç tavsiye etmem. bende önce sizin gibi çok meraklıydım o ocaklara. ama sonra bu ayrıntıyı düşündüm. üstelik ben elektrik kesintisinin hiç olmadığı bir yerde yaşıyorum. o ocaklar estetik olarak çok ön planda ama iyi düşün derim...

• Biz Arçelik marka kullanıyoruz. Ama bunları zaten dışarıdan getiriyorlar. 2 sene önce 750 YTL'ye aldığımızı hatırlıyorum. Çok ender olarak elektrik kesintisine denk geldik. Bu yönden çok fazla sorun yaşamadık. Kullanımı, ayarları falan çok rahat. Bazı arkadaşlardan geç pişirdiği yönünde şeyler duydum ama biz Arçelik'te bu tip şeyleri yaşamadık. Ben size en önemli dezavantajını söyliyeyim. Pişmiş bir yemeği ocağı kapattıktan sonra ocak üzerinde bırakmaya devam ederseniz yemek pişmeye devam ediyor çünkü içindeki malzeme bir süre daha ısı vermeye devam ediyor. O yüzden taşma veya yemek yanması veya tencere dibinin tutması gibi sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Ben buna dikkat ederim diyorsanız dediğim gibi biz çok memnunuz.
  • Gerek vitroseramik ocaklarda gerekse ankastre ürün grubunda lider marka bosch ve siemens'tir. her yönüyle diğer markalardan ve ürünlerden çok çok daha kalitelidir.kendilerine has pekçok patent vardır (ocaklarında kaynatma modu, fırınlarında pyrolytic temizleme sistemi gibi) Bu tarz ürünler genellikle 1 kez alınıyor. seçiminizi buna göre tekrar gözden geçirmeniz dileklerimle
  • elektrik kesintisi sorununu yanına bir adet gazlı domino ocak alarak çözebilirsiniz
  • Çok teşekkür ederim kullanan birinden bu yorumu almak aklımdakı cogu soru işaretini kaldırdı

quote:

Orjinalden alıntı: trial

Biz Arçelik marka kullanıyoruz. Ama bunları zaten dışarıdan getiriyorlar. 2 sene önce 750 YTL'ye aldığımızı hatırlıyorum. Çok ender olarak elektrik kesintisine denk geldik. Bu yönden çok fazla sorun yaşamadık. Kullanımı, ayarları falan çok rahat. Bazı arkadaşlardan geç pişirdiği yönünde şeyler duydum ama biz Arçelik'te bu tip şeyleri yaşamadık. Ben size en önemli dezavantajını söyliyeyim. Pişmiş bir yemeği ocağı kapattıktan sonra ocak üzerinde bırakmaya devam ederseniz yemek pişmeye devam ediyor çünkü içindeki malzeme bir süre daha ısı vermeye devam ediyor. O yüzden taşma veya yemek yanması veya tencere dibinin tutması gibi sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Ben buna dikkat ederim diyorsanız dediğim gibi biz çok memnunuz.

• Bu tür ürünler iyi ama fazla elektrik kullanması da bir dezavantaj.
    Ankastre ürünlerde afacan'ın da dediği gibi Siemens/Bosch tavsiye ederim.Avrupa ve Türkiye'de lider konumdalar.Birçok patent de bu firmaya ait.
    Arçelik'in gaggenau'ya fason ürettirdiği modeller de mevcut ama onlar pahalıdır sanırım.
    En iyisi Siemens-Bosch almak.Hnagisi şans eseri uygunsa.Denk modellerini mutlaka karşılaştırın,bazen fiyat farkları olabiliyor.
  • Bence de elektrik gözlü almak iyi fikir değil,doğalgazlı ocaklar kulllanım açısından daha uygun,çok ucuz maliyeti var
    SON KARAR SİZİN ELBETTE...
  • eger bu tarz ürün alınacaksa ,afacan ve candogan beyin dedikleri gibi siemens-bosch vestel falan sakın bu onların işi degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.