Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsım adına şunu rahatlıkla söyleyebilirim; bugüne kadar kimseyi yaftalamadım, suçlamadım, itham etmedim. Forumda birkaç kişi çıkıp yakışıksız ithamlarda bulunabilir. Herkes kendisine yakışanı yapar. Mesut bey bu birkaç kişinin yaptıklarını her eleştiride bulunana mal edemezsiniz. Eleştiri ve iftira farklı şeylerdir. Eleştiriye bu kadar tahammülsüz olmamanız lazım. AKK konulu yazınızda yanlış yorumlanabilecek ifadeler var maalesef. Aşağıdaki linkte başka bir sitenin editörleri AKK'nı değerlendiriyor. Yorumu izleyenlere bırakıyorum.

Selamlar...

https://youtu.be/YPTXGySDtlE

• Mesut bey haddim değil ama size tavsiyem, hastalıklı bir ruh hali ve kişiliği oturmamış yeni yeni yetmelerle ne olursa olsun muhatap olmamanız. Böyle ne olduğu belirsiz saçma sapan insanlar moralinizi bozmasın. Yıllardan beri sizi takip eden biri olarak sizin ne kaliteli yayın yaptığınızı ve en önemlisi ne kadar iş ahlakına riayet ettiğinizi biliyorum. Kolay gelsin..

• Bu konu böyle uzar gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 senelik meslek ve 5 gelir kapisi (dh, samsung, apple, tt, btk) 2 tane daha buldun mu milyonerlige ilk adimini atarsin
  • Yazdiginiz konular icinde (buna ben de dahilim) sizin gibi dusunmeyen herkes trol ve haksiz uyduruyor bir siz ve sizin gibi dusunenler gerceksiniz ve haklisiniz yani oyle mi?? Gercekten enteresan. Turkiyenin en kalabalik forumlarindan birinin editorune yakismayan ifadeler ve aciklamalar. Acikcasi amatorce bir konu olmus..

• DISLIKE butonunu geri getirin bizde trollere eksileri verelim.

• Bunlar benim editorume saldirdilar
    Bana da saldirdilar...

Coluk combelek iste cevap niye veriyorsunuz ki

Forumda cogu konuyu okurum cok az yazarim cunku oyle bir cehalet var ki asla aydinlanmasinlar kafasindayim.

Bunlar ucuz is gucu kolay kontrol edilebilir kitleyi olusturuyor?

Sirf su aciklamanizla bile sermayeden degil guzel kardeslerimizden yana oldugunuzu hatalarindan donmelerini istemissiniz.

Durustluk ve iyilik dunyada sahsin kendine yapacagi en buyuk kotuluktur.

Saygilar sevgiler.

• Diğer her şeyi geçtim, sitenin troll kaynaması kimin kahabati? Yıllardır okuyucular bu durumdan şikayet ederken, bana değmeyen yılan bin yaşasın düsturu ile hareket edip, oklar size dönünce trollerden dert yanmak hiç samimi değil.
  • Ne diye uzuluyorsunuzki
    sonunda anlamis olmaniz gerekir forumun halinin hicler acisi oldugunu
    ama beyin bozuksa tabikide diger organlarda bozuk oluyor evvela adminlerinizden baslayin derim bakiniz
    avatarimizin altinda hakaret sayaci var rezillik degilmi bence oyle
    ha burda beynin en ustu siz oluyorsunuz.
    ama ne yazikki boyle bir yaziyi yazmak editor isi degil kusura bakma
    bunu bu hale sizler getirdiniz
    ne diye zorunuza gidiyorki
    15 lik ergenler bizim dinimize imanimiza soverken sizin adminleriniz bunlari koruyor kolluyor
    resisinde dedigi gibi ab ye diyorya bunlar gun gelicek sizide sokacak adam size bile laf sokmus
    bende ozgun haklarimi kullanarak diyorum
    beter olun
    ayrica elestiri kaldiramiyorsanizda editoluk yapmayin
  • Mesut beyciğim blockluydun, bir okuyayım ne yazmış dedim gene blockladım
  • Mesut beyin incelemelerinde ciddi manada reklam seziyorum, özellikle şu ürünlerin geri çağrılması ile akn ile ilgili yorumlarında, reklam şirketleri sayesinde dönüyor olabilir burası; ancak en azından tüketiciyi yanıltmamanız gerekmektedir diye düşünüyorum.
  • Vay be Mesut Çevik'i blokladınız ha. Takdir ettim, büyük cesaret tebrik ediyorum.

• Eleştirileri kaldıramıyorsanız yanlış kadroda çalışıyorsunuz demektir. Bu sefil konudan sonra bloğu hakettiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

İnsanları çileden çıkartmayın ozaman bakın kim nerde hakaret edecek.Zaten insanların inandığı değerlere hakaret ederek,kavgayı çıkartan taraf siz oluyorsunuz.Burası herkese açık bir forum,Herkesin kendi görüşleri var bunları düşünerek yorum yazmak lazım değil mi? Zaten arkadaşta benim inancıma hakaret etmeyen adama bir şey demiyorum diye belirtmiş.

Ne hakareti ne tarafı kardeş ne diyorsun sen? Adam bi ton forumda olmaması gereken kelime kullanmış hala edep yol yordam diyorsun hakkaten neyif kafası bu?
  • bu kadar eleştiren tepki gösteren insan "troll" "psikolojisi bozuk" ama mesut bey dürüst, çalışkan, iş yoğunluğundan vakit buldukça bizlere engin bilgilerini bahşeden aydın bir insan hepimiz ölelim arkadaşlar oksijen israfıymışız..
  • Reklam falan, firma kayırma bu sitede açıldığından beri takip ederim firmanın verdiği veya vermediği hizmet yazılmış apple'ı okuyup apple iyi, samsungu okuyup samsung iyi dersen sorun sendedir haberi girende değil sen kimsinde bu sitenin editörüne bu haberi yap yapma diyeceksin sana mı kaldı.
    Bu sitedeki trollüğü yapanlar 12-15 yaş civarı (o yaş grubu akıla sahip) belkide daha düşüktür yaşları, çoluk çocuk hepsi takmamak hatta banlamak lazım. Siteye yeni kural gelsin trollük yapan banlansın arkadaş yeter bu nedir. YORUM YAPACAKSANIZ ADAM GİBİ İNSAN GİBİ YAPIN YOKSA KİMSE SİZİN SAÇMA SÜŞÜNCELERİNİZİ DİNLEMEK ZORUNDA DEĞİL.

MESUT ÇEVİK YAZDIĞI HER KELİMEDE SONUNA KADAR HAKLI.

• Birisine sen şöylesin böylesin diye etiket yapıştırmak, rencide etmek ve iftira atmak ELEŞTİRİ değil, terbiyesizliktir hala yüzsüzce yorum atanlar var bu şekilde.

• Sayın konu sahibi son konularınız en popüler konular arasında halla halla forumda sizin tabirinizle nekadar boş adam varmış bu işte bir yanlışlık var.
  • vay anam vay neler dönmüş serhat ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Şahsım adına şunu rahatlıkla söyleyebilirim; bugüne kadar kimseyi yaftalamadım, suçlamadım, itham etmedim. Forumda birkaç kişi çıkıp yakışıksız ithamlarda bulunabilir. Herkes kendisine yakışanı yapar. Mesut bey bu birkaç kişinin yaptıklarını her eleştiride bulunana mal edemezsiniz. Eleştiri ve iftira farklı şeylerdir. Eleştiriye bu kadar tahammülsüz olmamanız lazım. AKK konulu yazınızda yanlış yorumlanabilecek ifadeler var maalesef. Aşağıdaki linkte başka bir sitenin editörleri AKK'nı değerlendiriyor. Yorumu izleyenlere bırakıyorum.

Selamlar...

https://youtu.be/YPTXGySDtlE

Murat ve Levent bey Türkiye'de bu işi gerek tarafsız kişilikleriyle, gerek uslup ve hareketleriyle gerek kullanıcı dostu öneri ve görüşleriyle çok kaliteli ve elit şekilde yapan nadir kişilerdir bence. Kıyaslamak pek doğru olmaz diye düşünüyorum hocam burasıyla. Şahsen ben sadece Murat Gamsız , Levent Pekcan birde Shiftdelete den sadece Arden Papuççiyan(Shiftdelete takip etmem sadece Arden'i takip ederim) inceleme ve videolarını izlerim. Size katılıyorum AKK ile ilgili teknoseyir videosunu izlemek en tarafsız yorumları izlemek olacaktır

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.