Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akk haberi tamamen firmaları haklı çıkarmak için yazılmış son paragrafta biraz adaletsiz falan dense de kurtaramamış.Türk telekomla ropartaj falan yapmayın,gerekirse hiç bir yerde sizinle aynı kareye girmek istemesinler ama adamları savunmayın.O yazıda paradan çok bizim forumlarda bunlara çok yüklendiler bunlar bizimle ropörtaj yapmaz bir yere çağırmaz düşman olmayalım biraz yağlıyalım da başımız ağrımasın tadında olmuş.Diğer yazılarda bir şey yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün yediğin hurmalar

• ℅100 objektif yorum yapmiyorsun.Acikcasi dusuncelerin sabit degil.İnsanlarin boyle dusunmesine sebep olan sey kisa arayla ilk once kotulestirdigin seyi sonra onu goge cikartip sanki mukemmelmis gibi soyluyorsun.Btk yazinda ise forum akkyi kaldirmaya calisirken destek olacaginiz yere kostek olup sanki bizler buna katlanmak zorundaymisiz gibi gosteriyorsun.En buyuk hatan kullanicilarin tarafinda olacagina firmalarin tarafin da olman.

• Böyle bir siteyi şahsi portal gibi kullanmak iyimiş.
  • Donanım haberde, anasayfa haberlerinde mesut çevik'in tripleri iyimiș

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    Bu devirde akk olmaması gerekli. Ama Türkiye deki çoğu insan sadece kendi çıkarını düşündüğü için akk kalkmaz gibi geliyor.
    İnsanlar düzelmedikçe hiç bir engel kalkmaz. Yani genel olarak haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E8F2C31A -- 17 Eylül 2016; 18:30:08 >
  • 10.5 senedir bu sitedeyim. Anasayfa haberlerine yazmayi pek sevmem. Ancak 10.5 senedir her seferinde inatla firmalardan para aldiginizi reddettiniz. Kusura bakmayin ama bir kiyafet fotografi icin milyonlarca lira para odenen internette size firmalardan yazi icin para odenmesi ve sizin de hepsini reddetmeniz imkansiz geliyor bana.

Ayrica iphone 7 konusunda da selfie cekiyoruz modunda gezip de insanlari kandirdiginiz ortaya cikinca ozur dilemek yerine uste cikmaniz "10 senedir takildigim site burasi mi?" diye kendimi sorgulatti yalan olmasin.

Bizim gibi kemik kitlenin siteden ayrilmasi belki sizin umurunuzda olmaz, muhtemelen yeri doldurulabilir olarak goruyorsunuzdur bizi ama burasi bizim gibiler icin cok ozel bir yer. Ben burayla buyudum, su an neredeyse hicbiriyle gorusmuyor olsam da bir suru insanla tanistim, maclara gittim, konserlere gittim. O yuzden lutfen bizim gibileri siteden sogutacak seyler yapmayin. Bir yerden para aliyorsaniz ve insanlar size oyle ithamda bulunuyorsa reddetmek icin inatlasmayin, hicbir sey soylemeyin. Bir hata yaptiginizda uste cikmak yerine ya bir sey demeyin ya da hata yaptiginizi kabul edin. Sizi ve bu siteyi cok seviyoruz, lutfen insanlarin -trollerin degil- goruslerine kulak verin.

• Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Ya adam yaptığı terbiyesizliği utanmadan sıkılmadan savunabiliyor.
  • Erdi özüdağ in,
    Mesut çevik out,

• Akk konusunda mesut çevik konuşmasın, daha cok batırıyor, faydadan çok zararı var, bu konuda Erdi bey daha objektif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 17 Eylül 2016; 18:34:29 >
  • Beğenmediği yorumda bulunanları , nedense hemen " iletişim sorunlu ve sinir bozmamak için muhattap alınmaması gereken bir nevi psiklojik problemli şahıs" ilan ediyorsun...Bence iletişim uzmanlığını bırakıp gerçek işin olan teknoloji editörlüğüne bakmalısın..Böyle çok daha iyisin çünkü...

• AKK yüzünden yıllarca sesi çıkmayan insanlara hitaben "siz trollsunuz" diye resimler atmak bence doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 17 Eylül 2016; 18:43:19 >
  • İlk defa yorum yazıyorum, umarım son olmaz;

İnsanlarla birebir polemiğe girmek ve yorumlara aynı seviye ile cevap vermek sizi daha da küçültüyor. Bence kullanıcılara Psikolojisi bozuk ya da troll demek yerine kendi psikolojinizi düzeltin efenim.

Bkz: Erdi Özüağ ; Ben bu adamın kimse ile polemiğe girdiğini hatta ve hatta ağır eleştiri bile alsa kimseye cevap verdiğini görmedim. Ayrıca incelemelerinde de sizden daha objektif olduğu düşüncesindeyim.

• En çok ben bilirimcilerle uğraşmak ne kadar zordur. AKK göreceli olarak hariç olmak üzere yaptığın her yorum sonuna kadar doğru. Bir eğitimci olarak toplumun tam da söylediğin gibi bazı sorunlara sahip olduğunu düşünüyorum . Adı ne bilmiyorum ama insanların internet ortamında gerçek hayatta asla kurmayacakları cümleler kurması çok garip . Doymus yağ oranları yüksek olduğu için mi bilmem hiç bir şeyi beğenmeme çamur atma ölümüne savunma gibi her davranış bozuktur.Doğruları söylediğin için ve sürece seni seviyoruz Mesut Çevik ... :)
    Bu arada Erdi yi de çok severiz . Biri çay ise biri kahve :)

• Forumdaki hemen hemen herkes seni seviyor.Başlık açtığın zamanda bilen bilmeyen herkes yorum yazıyor. Ama iyi ama kötü. Burdan bile forumdakiler tarafından kabullenmiş olduğunu anlaman lazımdı. Bence bu tür başlıklar açma zira samimiyete binaen yazılmış onca yoruma ve bizim gönlümüzdeki yerine zarar gelir.
    Son olarak ... seni seviyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step
    Yönetimsel açıdan bana kalsa anasayfa haberlerini forumdan tamamen ayırır

Mesut Hocam güzel olur aslında, Gün Bey ile görüşüp bu konuda bir çalışma yapsanız nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

Mesut Hocam güzel olur aslında, Gün Bey ile görüşüp bu konuda bir çalışma yapsanız nasıl olur?

İşinize gelmiyor değil mi ayırın ayırın. Ayırın ki rahat rahat firmaların reklamını yapabilesiniz

• önceki yazılar fena değildide akk konusu ipi kopardı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

Ben tüm haberleri ana sayfa haberleri forum basligindan takip ediyorum. Buyuk kolaylik oluyor gercekten. Bence kaldirmak cozum degil.

• Üslubunuza dikkat ediniz lütfen.

Yönetimsel açıdan ayrılmasını düşünmek ile reklam yapmanın bir alakası yok.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.