Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de DANSÖZ olmayı dene.İlk parayı ben sıkıştırırım söz
  • Sadece Akk konusu için ne dusunuyorsunuz? Mesut çevik haklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK NIN TASLAKTAKİ GERÇEKLERİ

1.SAAT 2 DEN 8 E KADAR AKK YOK ANCAK GÜN İÇERSİN DE AŞILAN KOTA BU SAATLERDE TABİ TUTULACAK MI ÖRNEK OLARAK BU PAKETLER TÜRKSAT VE TURKCEL BU PAKETLER VAR VE GÜN İÇERSİN DE AKK AŞINCA AKK OLMAYAN SAATLERDE AKK AŞILDIĞI İÇİN AKK YE TABİ TUTULUYORSUNUZ

2.NEDEN HIZ 5 DEĞİLDE 4.5 MPBS YApilDI REKLAMLARDA TÜKETİCİYİ YANILTMAK İÇİN YAPILMIŞ OLABİLİR Mİ ? BİLİYORSUNUZ 4.5 G REKLAMLARI POPÜLER OLDU ÜLKEDE SANKİ 4.5 G HIZI ALIYORUZ YA MİLLET KUZU GİBİ KANIYOR İŞTE BUNA NEDEN KANMASINLAR 4.5 MPBS HIZI 4.5 G ANLAR MİLLET

3. FİYATLAR HAKKINDA VE KOTALAR HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİ YOK

4. 2019 DA AKK KALDIRILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILACAKMIŞ AMA BUDA KESİN DEĞİL

5. KAMUOYNUN GÖRÜŞLERİ ALINACAK ANCAK AKK İLE İLGİLİ DEĞİL İYİDE KONU AKK İLE İLGİLİ AMA BİZ NE İLE İLGİLİ SİZLERE DÖNÜŞ ŞAĞLIYAÇAGIZ

6. KISACA BU TASLAK ÇÖP BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran?

BTK BAŞKANIN DÜŞÜNDÜKLERİ :

1.NASILDA TASLAK HAZIRLADIK 2019 DA AKK HAKKINDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYACAGIZ AMA KALDIRAÇAGIMIZ KESİN DEĞİL

2: FİYATLARI VE KOTALARI ISSLERE BIRAKTIK ONUDA AÇIKLAMAYA GEREK DUYMADIK

3: SAAT 2 DEN 8 E KADAR DEDİK AMA GÜN İÇİNDE AŞILAN AKK YE BU SAATLERDE TABİ TUTULUR MUSUNUZ ONU BİZDE BİLMİYORUZ ISSLER BELİRLER ARTIK

4: 8 AYDIR BUNUN İÇİN UĞRAŞTIK BİRAZ KATKIDA BULUNUN İŞTE DAHA NE İSTİYORSUNUZ

5: 4.5 G İLE AKK AŞIM HIZINI DA 4.5 YAPTIK MAKSADIMIZ REKLAMLARDA AKK HAKKINDA BİLGİNİZ OLMASIN DİYE

6: TÜKETİCİYE 1 AY BİLDİRİ İMKANI VERDİK AMA ADALETSİZ KULLANIM KOTASI İLE İLGİLİ DEĞİL BAŞKA KONULARLA İLGİLİ BİZLERE BİLDİREBİLİRSİNİZ AMA AKK OLMAYACAK BU KONUDA KARARIMIZ KESİNDİR

7. 3 MBPS UHD İZLİYORDUNUZ ARTIK 4.5 MBPS 8 K İZLEYEBİLECEKSİNİZ ( RÜYANIZDA ) ŞÖYLE YAPIYORSUNUZ GENÇLER AKŞAM UYUMADAN ÖNCE GOOGLE YAZIN 8K RESİMLER DİYE RESMİ AKLINIZDA TUTUN SONRA HEMEN KAPATIN PCYİ UYUYUN BÖYLECE RÜYANIZDA 8 K İÇERİKLİ VİDEOLARI İZLEYEBİLECEKSİNİZ 4.5 MPBS İLE

8. HADİ HERKESE İYİ BAYRAMLAR BU ARADA BAYRAM DA ÇIKARDIK TASLAĞI FORUMDAKİ GENÇLERİ İLGİSİ DÜŞSÜN DİYE BAYRAM BAYRAM KİMSE AKK İLE UĞRAŞMAZ HERHALDE

• gereken cevabı vermiş arkadaşlar. bukadar kişi size taraflı yorum yaptığınızı incelemelerde cihaza göre muamele değilde firmaya göre muamele yaptığınızı söylüyorsa siz kendinizi düzeltmeniz lazım burda insanlara trol demeniz sizin seviyenizi düşürür anca! işinize geldiğinde tasarım berbar işinize geldiğinde tasarım göreceli derseniz sizde sıkıntı vardır. yüzlerce samsung eleştirisi aldıktan sonra çıkıp aylar sonra samsunga laf atan yazı yazıyorsanız gerçekten etki altında kalıyorsunuz demektir. kullandığınız cihaz note7 iken siz bukadar haber çıkmışken birtene bile haber yapmadınız tepkiler attınca da iphone ve diğerleri adı altında saçma sapan bi başlık açtınız şimdide milleti trollükle suçluyorsunuz. önce kendinizi toparlayıp düzgün haber yapın sonra milleti hizaya getirmeye çalışın.

• mesut tam ülkeyi yansıtıyor. tahammülsüz nereye yaransam modunda. yazık gerçekten. çok itici bir durum olsa gerek. eskiden bir saygınlığın vardı ne oldu da her şeye herkese saldırır oldun?

sana göre biz hep en aşağı insanlarız zaten sen tepelerdesin, uçuyorsun adeta en doğru sensin.

• Apple, samsung geçtim bu nedir "Mantıklı veya değil fakat kotaya giden yol işte böyle ve biz kullanıcılar katlanmak zorundayız." zorundamıyız yuh artık.
  • AKK olmasa, insanlar internete bağlı işlere daha çok yatırım yapar, para kazanır, vergi öderdi. Vergi kaçakçılığı da böylelikle minumum seviyeye inerdi. Dolaylı vergilere yüklenmeye gerek olmazdı. Bırakın çağa ayak uydurmayı, yön vermek olur istesek.

• Ben bu adamın tarafsız olarak konuştugunu düşünüyorum. Ülkemizde nasıl bir düşünce tarzı varsa o düşünce tarzı şuan hastalık boyutunda. Bu siyasette A parti takıntısı, telefon - araba vb. türlerde X Markaların sevip savunan ''eksilerini göremeyip'' hala cahil cühela takımı olup ''bu en iyisi, y markası çöp'' diyen bir toplum olduk.

Kısaca siz bunlara fan boy diyorsunuz. Ancak bu fan boyluk değil bana göre. Fan hayran kitlesi. Hayran oldugu şeyi beğenen el üstünde tutan kişi oluyor. Yani eksilerini göremiyor ''at gözlüğü'' denilen şeyi takıp etrafa bununla bakıyor. Onu bunu yargılıyor. O markayı kötülüyor bu markayı kötülüyor. Godamanlar gibi arkasına yaslanıp kibirini hiç bozmadan devam ediyor sonra. İnsanları yargılaması parasını nasıl harcayagını aklını nasıl kullanacagını öğretmeye çalışmalarıda ayrı bir caba.

Yapmayın bunu. Bu bir hastalık. Bu iyi bir şey değil arkadaşlar.

• Apple ı Samsung u geçtim, "Mantıklı veya değil fakat kotaya giden yol işte böyle ve biz kullanıcılar katlanmak zorundayız." zorundamıyız? aa pardon unutmuşum biz koyunduk dimi mee.
  • İnsanları çileden çıkartmayın ozaman bakın kim nerde hakaret edecek.Zaten insanların inandığı değerlere hakaret ederek,kavgayı çıkartan taraf siz oluyorsunuz.Burası herkese açık bir forum,Herkesin kendi görüşleri var bunları düşünerek yorum yazmak lazım değil mi? Zaten arkadaşta benim inancıma hakaret etmeyen adama bir şey demiyorum diye belirtmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 17 Eylül 2016; 17:54:18 >
  • Şimdi Samsung'cu veya Apple'cı diyenlerle kotayı savunup BTK'cı diyenleri bir tutmayın. O dedikleriniz bir marka ve isteyen istediğini tercih eder. Cebi geniş olan Apple alır daha bütçesi az olan gider Samsung'u tercih eder. Bu konuda inceleme yapan birine size ne kadar verdiler de bu kadar övüyorsunuz diyenleri zaten anlamıyorum.

Ama bu kota olayında herkes hemfikir. Bu olayın farkında olan herkes burada sesini çıkarıyor.

Bunun dışında telefondan girenler zaten anlık girdikleri için hız umurlarında olmuyor. Ben telefondan kullanırken 2g kullanıyorum. Video izleyeceğim zaman nadiren 3g çekerim. O 4.5G diye övünülen telefonda bile bulunan kotalar o kadar kötü ki yanlışlıkla indirme linkine tıklasak 5-6 saniyede bütün kotayı doldurma gibi bir riskimiz var. Yani hızdan sonuna kadar yararlanamadıktan sonra yemişim 4.5G'sini, 25 mbit, 50 mbit veya 100 mbit internetini. Zaten kota olayı olmasa kimse arşivle uğraşmaz. İnsanlara videoyu izleyip kotayı aşmak koyuyor çünkü. Youtube'dan bile video izlememeye başladım şu kota olayından. Kotayı aştığım zaman 480p video bile sınırda izleniyor. Online oyun oynamak da işkence oluyor. Lagdan geçilmiyor.

Kısacası BTK'cı diyenlere kızamıyorum çünkü kotayı savunmanın bir artısını göremiyorum. Bakın şuradaki yazıda mesela arkadaşın çözüm önerisindeki en kötü ihtimali göz önüne alalım. Altyapı yetersiz ise yapılabilecek en iyi uygulama budur. Bir ay boyunca geçerli rezil bir kota uygulamasına sınırsız demek milletin sesini hiçe saymaktır. Size yakıştıramadım açıkçası. Umarım bu görüşünüz değişir.

• Bazı konularda taraflı davranabilir iş hayatı sonucta bende mesut beyin exper iyidir dedikten sonra fazla ciddiye almamaya baslamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh01 -- 17 Eylül 2016; 17:45:38 >
  • Teknoloji editörleri arasında bu adamdaki egoya yaklasabilen kimse yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ve Apple konusunda haklı olup olmadığın tartışılabilir, Ama Akk konusunda %100 haksızsın ve birilerinin ekmeğine yağ sürüyorsun.

• Daha halen akk konusu diyenler var, adam denemiş test etmiş forumu,daha atlıyolar.
    Konunun akk ile filan alakası yok,ölümüne marka savunan fanboylar ve trollerle alakası var.

• yanlış anlamışsınız mesut bey biz size cebinizi iyi harçlıkla doldurmuşsunuz dedik
  • Forumun Erdi Özüağ gibi teknolojiyi daha insanı boyutlarda sunan , agresif ve taraf olmayan anlayışlara sahip birisi tarafından idare edilmesi daha doğru olacak der giderim. Aksi halde yazacağımız her şey trollcülük oluyor malesef .
  • MESUT ÇEVİK VESTELCİDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Forumun Erdi Özüağ gibi teknolojiyi daha insanı boyutlarda sunan , agresif ve taraf olmayan anlayışlara sahip birisi tarafından idare edilmesi daha doğru olacak der giderim. Aksi halde yazacağımız her şey trollcülük oluyor malesef .

Erdi Özüağ bir numaradır.
  • Mesut ÇEVİK bu devirde saygı ve edep beklemek en büyük hatan, günümüzde, aç gözlü, art niyetli karşısındakini kendi gibi gören, menfaat perest kişilik ve ahlak yoksunu tiplerin çoğunluğunu teşkil ettiği bir toplulukla karşı karşıyayız, aileden terbiye görmemiş her şeyle ve herkesle dalga geçmeyi marifet sanan, kendi hata ve kusurlarına kör, perdeleri yırtılmış zararlı haşerelerden tek farkı fiziki görünümleri olan sözde bir gençlikden daha fazlasını beklemek yerine bence en iyi yaptığınız şeyi yani işinizi yapmaya devam edin lütfen. birileri hırlıyor diye kervan yoldan kalacak değil her halde..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.