Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

Selamun aleyküm
    Mesut bey. Ben de geçenlerde bir trol ile tartıştım. adamlarda beyin yok. Herif yarbay olmuş. hala trol. Mesaj sayısı ile adam olunmuyor demek.

Adam müslümanlara açıkça hakaret ediyor. Sonra kendisine ben sekülerim diyor. Yesinler senin sekülerliğini. Senden bir bok olmaz.

Bende sinirlendim. Gel Konya'ya ağzını dağıtayım dedim. Yahu adamlar islam lafını duyunca kuduryor. Ulan elin yabancısı senin kadar kudurmuş değil.

Konya' yobaz kentiymiş. Bunu yiyorsa Konya'da söylesin. Gezi parkı olaylarında İstanbul, Ankara, Esküşehir, Adana İzmir gibi şehirlerde dilediğiniz boku yaptınız. Ya Konya, bir tarafınız yemedi. Konya'ya gelip öyle pislik yapacak adamın hayatını kaydırırlar.

Biz Devletimizin önce dinimizin kurbanıyız. Sizin gibi dünya için değil, Allah için yaşarız. Kimseyi dine zorlamadık. Zorlamayız. Yobaz yaftasının anlamını bilmeyen beyinsizler de yobaz der olmuş.

Yobazlık seküler, kemalist, dinsiz kişilere masustur.

Ben adam gibi hayatını yaşayan, dine küfretmeyen adama laf etmiyorum. Ateist olmak kişinin tercihi, deist olmak ta, seküler olmakta, isterse etli ekmeeğe tapsın, bana ne. Benim kızdığım şey apaçık ortada.

Ekşi gibi boktan yerlerde müslümanlara ve Türk halkına koyun, çomar, yobaz derler. Kendileri ne bokmuş? Bakın hele lafı söyleyene.

Çok güzel bir söz var.

Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye.

Adam değilsiniz.

İnanmamak, inanmak, reddetmek, kabullenmek özgürlüktür. Özgürlük bir diğerinin özrgürlüğüne laf edene kadar sürer. Sonra onun adı özgürlük değil, soysuzluktur.

Camiye giden yobaz,
    Başörtüsü takan yobaz,
    Kuran okuyan arapçı,
    Kuran arap özentisi,
    Din yobazlı,
    İslam kafa kesmek,
    Halk koyun,
    Seçmen çomar,

Yahu bu adamların tek yaptığı oturdukları yerden ahkam kesmek. Kıçlarındaki ossuruğu bile tutamazken, kendilerini bir halt sanmak.

Birleri savaşlarda can verir, birileri burada boş boş atıp tutar.

Darbe olduğunda bazı seküler olduğunu söyleyen kişicikleri de gördük. Darbeye çanak tuttular.

Ya gezi olayları, orada ne oldu? PKK ile kol kola eylem yaptınız. Sizden bir halt olmaz.

Çomar it demek. Halka it diyen aynaya bakıyordur.

Peygamberim çok güzel bir söz etmiş.

Ben kişinin aynasıyım. Kişi bende kendisini görür.

Küfre devam.

Sizin yüzünüzden sakin duran, suçsuz ateist, deist, seküler kişiler de kötü bilinir. Yazık.

Bir de bana savaştan kaçarsın demiş seküler cici çocuk.

Darbe olayında görmedik seküler ve sizin gibi küfreden kemalistleri. Darbe başlayınca, tankları görünce, "OOOO yeee, ıslık ıslık ıslık , " böğürüyordu sizin tayfa. Bağdat caddesi şahit.

Sizden bir halt olmaz.

Ateist olmak tercih,
    Deist olmak da,
    Seküler olmak da,
    Spritualist yada kemalist olmak da
    Ne olduğun sorun değil. Sorun millete hakaret edip, milletten saygı beklemen. Özgürlük naraları atıp, milletin özgürlüğüne el uzatman.

Adam ol canımı ye.

Saygılar.

Ne alaka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılarınız için teşekkür ederim. Uzun zamandır 4-5 analiz peşpeşe görmemiştim. Hatalı olduğunu düşündüğüm yanlarınız var ama göremediğim yada kaçırdığım noktaları farkettirdiğiniz için teşekkür ederim. Umarım devamı gelir.
    Bide vergi rekortmeni olmuşsunuz doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtfrt. -- 17 Eylül 2016; 16:20:47 >
  • Mesut çevik sıyırdı

• '''''Sadece bu yazı da değil girin bakın herhangi bir Apple haberine iPhone kullananların tümüne koyun diyen bir terbiyesizin diğer 50 terbiyesizin oyuyla en tepede yer alıyor.''''

Değerli okurlar şimdi terbiyesizde olduk sıradaki hakaretler ve küfürlere hazırlıklı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazzini -- 17 Eylül 2016; 16:19:14 >
  • mesut bey boyle basitce seyler yapip konu acacak kadar dustu mu yaw?

• Yıllardır Donanımhaberi takip ediyorum. Türkiyenin en kaliteli teknoloji sitesi İDİ. HAA ŞUANDA DH'den daha iyisi olduğunu da DÜŞÜNMÜYORUM.

Ama gel gelelim ki eski DH'den eser yok kesinlikle...

Ki Mesut ÇEVİK bu sitedeki en sevdiğim fikirlerine en değer verdiğim edirördü. Ki bence birçok kişinin de öyle.

Size asla Samsungcu elmacı vs demedim demem.

FAKAT sizce de bazı haberler biraz taraflı değil mi. ASLA size prim alıyorsunuz demiyoruz sizin kişisel fikirlerinizi de merak ediyoruz ancak biraz daha objektif haberler kaliteyi artıracaktır.

Troller konusuna gelince haklı olduğunuz taraflar elbette var ağzı olup konuşan bir sürü kişi var. BELKİ bazılarına göre ben de öyle yapıyorumdur şuan...

Gereksiz yere fanlık yapıp saçma sapan yorumlar yapan kişi sayısı oldukça arttı ancak yine de bi editörün onları bu şekilde aşağılamasının yanlış olduğunu düşünüyorum.

Bu zaten ülkemizdeki en büyük sorunlardan birisi hangi kısımdan okursa olsun sonuna kadar taraf olma durumu...

UMARİM OKURSUNUZ YORUMUMU. FARKINDAYIM İŞİNİZ GERÇEKTEN ZOR O KADAR KİŞİYR BİR ŞEYLER Sunmak. ANCAK ELEŞTİRİLERE "mantıklı olanlarına" daha açık olmalısınız.

KEŞKE BÖYLE BİR YAZI YAZMAK YERİNE SİTEYİ ESKİSİ GİBİ BOL İÇERİKLİ HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞSANIZ..

SON OLARAK DA açık söylemem gerekirse Erdi Bey hakkında bu tip eleştirilerin daha az yapıldığını varsayarsak. YANLIŞ ELEŞTİRİLER var belki ancak KASTINIZLA İLGİLİ OLMAKTAN ÇOK sunduğunuz içerikle ilgili MESUT BEY,

bunlar benim düşüncelerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F07A4B81 -- 17 Eylül 2016; 16:26:38 >

• Foruma arada bir kullanıcı olarak girip yorum yapıyorum, onun haricinde sürekli takip ediyorum. Ve Mesut beyin de dediği gibi gerçekten günümüz Türkiye'sinde fikir belirtmek ve kaliteli tartışmak zor degil imkansız. Banane lan senin yorumundan diyebilirsiniz, ama ben bu yorumu bir çoğu gibi beğenilme güdüsü ile degil, sadece fikrini belirtti diye linç edilen bir insanı destelemek için yazma gereği duydum. Sonuçta karşınızdaki de bir insan, üzüntüsü mutluluğu duygusu düşüncesi vardır, fikrini belirtti diye nefret söylemleri ile alt etmeye çalışamazsınız. Bazı yorumlarına hak veriyorum bazılarına katılmıyorum, bu benim onu eleştirme hakkımı elimden almaz ama işe yaramaz basit yorumlar yaparak o insanı linç etme hakkı da vermez.

Her ne kadar eleştirdiğim bir çok konu olsa da yaptığınız işi ve calışmalarınızı sonuna kadar destekliyorum ve eminim benim gibi düşünen bir çok insan da vardır. Son birkaç günde yazılan uzunca incelemeler basitçe oluşturulmuş editoral icerikler olmadığı başlığından düzenlemesine kadar hissettiriyordu. Umarım sitenin takipçileri de, işini internetten yapan birisine akk gibi saçma bir uygulamayı savundu diyecek kadar nefret dolu olmayı bir kenara bırakır, mantıklı ve makul çerçevede herkes özgürce fikrini belirtebilir.

• Akn konusunda değindiğiniz noktaların eksik olduğunu dusunuyorum. İss'lerden tekel olan firmanın; yıllık kazancına, bu kazancin ne kadarının ortaklar tarafından çatır çatır yenildiğine ve ne kadarının alt yapı çalışmalarına ayrıldığına, daha pahalı olan bakır kabloların satılıp ucuz olan fiber optik kabloların dosendigi ve aradaki farkın firmaya aktarıldığı iddiasına (sanırım devlet tarafından kiraya verildiği için bunu yapması yasal değilmiş fakat bu konuda emin degilim) , diğer iss'lerin çalışmalarını engelleme ugraslarina ve bu yüzden aldığı cezalara ve bunun gibi daha birçok tüketiciyi mağdur eden konuya deginirseniz sevinirim. Zira internet konusunda çok daha iyi bir konumda olabilecekken bu tekel firmanın yaptıkları yüzünden çağ dışı hızlara ve çağ dışı kalitede bağlantıya mecbur kalıyoruz. Bir de bunları koruyan btk gibi güzide bir devlet kurumumuz var. 3 mbits bağlantı ile uhd video izleyebilmenin mümkün olup olmadığına, bu çağ dışı hızın yine çağdışı olan 4,5 mbits'e yukseltmenin çağı yakalamak için yeterli olup olmayacağına, 2 yıl gibi devasa bir surede kurumun nasıl bir çalışma yapacagina ve bunun gibi birçok konuya da btk hakkında konuşurken deginirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Yorumların en başında "En çok rating alan yorumlar" bölümü var. Orayı inceldiniz mi Mesut Bey?

Bit kaç tanesi hariç alayı trolleme.

Siz böyle bir üye profili olan güruha böyle bir yazı kaleme alıyorsunuz. Kabahat baştan sizde. :))

Merhaba,

Aslen o kısmı kaldırmıştım zira amacı dışında genelde trollere hizmet eder hale geldi.

Fakat ne yazık ki site benim değil ve burada da son karar açılması yönünde oldu.

Sadece bu yazı da değil girin bakın herhangi bir Apple haberine iPhone kullananların tümüne koyun diyen bir terbiyesizin diğer 50 terbiyesizin oyuyla en tepede yer alıyor.

Yönetimsel açıdan bana kalsa anasayfa haberlerini forumdan tamamen ayırır, yaftalama, iftira, hakaret içeren mesajlar paylaşanları da sınırsız uzaklaştırırım.

Ama yapılmıyor, biz özgürlükçüyüz, atmak engel olmaz deniyor.

Olan aklı çalışan, düzeyli adama oluyor :)

İnşallah geç olmadan doğru yolu bulurlar.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Mesut Bey benim tespitim su yönde. Bu forumu "Konu Dışı" bölümü rayindan çıkardı. Bence asıl sorun orada. Tabii siz daha iyi bilirsiniz. Belki de o bölüm lokomotif bölümdür. Trafiğin çoğu dolayısıyla gelirin de çoğu oraya bağlıdır. Bilmiyorum ama konu disi ile forumu kalanı birbirinden ayrılmalı gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 17 Eylül 2016; 16:33:30 >

• Olayı başka yönlere çekerek aklanmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana.

4 günde her şey oldum demişsiniz. Bunun dün yazdığınız konuyla ne alakası var? Dünkü yazı donanımhaber de ki ilk editörlük yazınız olsaydı da aynı şekilde tepki görecektiniz. Bu tepkileri, diğer tepkiler ile karıştırıp zaten her yazdığıma geliyor gibi bir yanlışa düşmeyin sakın. Bunlar gerçek tepkilerdir. Bu tepkiler yıllardır bu soygundan bunalmış, bu rezalet hızlara artık bir dur demenin vaktinin geldiğini düşünen ve bu konuda toplanıp, emek vererek bir şekilde seslerini duyurmayı başarmış forum kullanıcıların tepkileridir. Toplandıkları bu forumun ana sayfasında, baş editörlerden birisinin yaptığı bu habere sessiz kalınacağını falan mı zannediyordunuz?
    60-70 liraya 3 mbps internet satın alıyoruz bu resmen soygundur, haramdır, günahtır. 50-100 gb kotayı alıp bir yerlerini büyütebilirler şahsen o miktarlar 2 oyun indirmekle biter. 4k dizi, video izlesen dakikası 1 gb dan hesapla artık. 100 dakikalık bir kullanım 100 gb veri demektir. Bu rezilliğin hiç bir haklı tarafı olamaz!

Benim yaşadığım yerde ne fiber var ne de kablo. Yaşadığım yerde şehrin göbeği, merkezi. ttneti arayıp en uygun akksiz paketi sordum. 16mbps'den başlıyor dedi ve fiyat olarak 200 lira çıkardı önüme. akk çıkmadan önce 50 liraya kullandığım paket, akk adı altında 200 liraya satılmaya başlandı. Valla ne güzel işmiş bu. Youtube'a bizim altyapımız yetmiyor o yüzden size yüklediğimiz videolardan bize 50 lira değil de 200 lira verin desek ne derler acaba? Veya bir ekmek fırını, un kalmadı deyip 5 liralık ekmeği 20 liraya satsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 17 Eylül 2016; 16:42:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Yorumların en başında "En çok rating alan yorumlar" bölümü var. Orayı inceldiniz mi Mesut Bey?

Bit kaç tanesi hariç alayı trolleme.

Siz böyle bir üye profili olan güruha böyle bir yazı kaleme alıyorsunuz. Kabahat baştan sizde. :))

Merhaba,

Aslen o kısmı kaldırmıştım zira amacı dışında genelde trollere hizmet eder hale geldi.

Fakat ne yazık ki site benim değil ve burada da son karar açılması yönünde oldu.

Sadece bu yazı da değil girin bakın herhangi bir Apple haberine iPhone kullananların tümüne koyun diyen bir terbiyesizin diğer 50 terbiyesizin oyuyla en tepede yer alıyor.

Yönetimsel açıdan bana kalsa anasayfa haberlerini forumdan tamamen ayırır, yaftalama, iftira, hakaret içeren mesajlar paylaşanları da sınırsız uzaklaştırırım.

Ama yapılmıyor, biz özgürlükçüyüz, atmak engel olmaz deniyor.

Olan aklı çalışan, düzeyli adama oluyor :)

İnşallah geç olmadan doğru yolu bulurlar.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Siz haber-makale girmeye devam edin diğer arkadaşlarda eleştirilme korkusu olmadan bol bol haber girsinler bizim internetin yorum profili her şeyi eleştiren tiplerle dolu ama biz sizi okumak istiyoruz beğenmeyen açmasın okumasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

'''''Sadece bu yazı da değil girin bakın herhangi bir Apple haberine iPhone kullananların tümüne koyun diyen bir terbiyesizin diğer 50 terbiyesizin oyuyla en tepede yer alıyor.''''

Değerli okurlar şimdi terbiyesizde olduk sıradaki hakaretler ve küfürlere hazırlıklı olun.

Ustune aldin diye söylüyorum. Birisine sırf iPhone aldı veya alacak diye koyun dediysen veya böyle diyeni destekledi isen; Evet! Terbiyesizin dibisin/dibisiniz.

• Valla zorunuza gitse de söylemek zorundayım. Kimse vazgeçilmez değildir. Her eleştiriye cevap vermeye kalkarsanız altından kalkamazsınız. Ya eleştirilere katlanacaksınız yada komple yorum sistemini kapatıp diktatör gibi siteyi yöneteceksiniz başka yolu yok. Donanımhaber harici başka teknoloji siteleri de var. Buradan kovulanlar gider oralarda yazar. O siteler ihya olur. Bilmem anlatabildim mi?

• Beyler çok yüklenmeyin mesajları siliyor sonra. Fişleyip banlama ihtimalide var

Siz eleştiri yaparsınız, o trollük olarak algılar.

Onu bugünlere getiren, kendi ve forum takipçilerine "Psikolojik sorunlular" diyebilir.

Exper reklamı yapar, tarafsızdır.

iPhone lansmanına çağırılmaz Apple'a giydirir.

Prototip diye maketi yutturur, mağduru oynar der ki; "herkes yaptı"

Sakin olun beyler, birimizi kesecek. İnsanlara bu kadar yukarıdan bakan birinin küçüklüğünü merak ediyorum.

Aziz Yıldırım geliyor aklıma nedense, bir videosu vardı hani "Bu kadar güvenme hiç kendine, kimse şah değil padişah değil" diye slogan atan taraftarların önünde arabasını durdurup "Gençlev boşuna kendinizi yıvtmayın; ben ne devsem o olur" demişti kendisi. Hakikatende öyle hala fakat kaç Fenerbahçe taraftarı seviyor Aziz Yıldırımı? Asıyor kesiyor eyvallahta; gün gelir devran döner Mesut bey. Hitler bile devrildi, senin hükmün nedir Türkiye'nin %5'inin bile adını hatırlamadığı sitede?

http://youtu.be/Byu8YakfaDk

• quote:

quote:

'''''Sadece bu yazı da değil girin bakın herhangi bir Apple haberine iPhone kullananların tümüne koyun diyen bir terbiyesizin diğer 50 terbiyesizin oyuyla en tepede yer alıyor.''''

Ustune aldin diye söylüyorum. Birisine sırf iPhone aldı veya alacak diye koyun dediysen veya böyle diyeni destekledi isen; Evet! Terbiyesizin dibisin/dibisiniz.

Gevezelik yapma.
  • Okuyucusuna troll ve ruh sağlığı bozuk diyen başka bir forum yoktur herhalde şu dünyada... biz okumasak hiçbir şeysiniz farkında mısınız acaba ? okuyucunuzu böyle kaçırınca işinizi yapmaya devam edebileceğinizi mi sanıyorsunuz ?

• O değil de Mesut, Millet okudukça sen de yazıyon haaa... Az uyanık değilsin :)

• quote:

quote:

quote:

Gevezelik yapma.

Hah!
    Tam olarak bunu anlatmaya çalıştık. Ama biz bu kadar iyi ifade edemedik. Tesekkur ederiz.

• foruma üye olmada belli kurallar olmalı tc kimlik telefon numarası vs. gibi
    internet ortamı diye istediğimi söylerim kim hesap soracak mantığından çıkılmalı
    ve bu "PSİKOLOJİSİ BOZUK OLANLAR" tamamen temizlenmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: tufancan82

foruma üye olmada belli kurallar olmalı tc kimlik telefon numarası vs. gibi
    internet ortamı diye istediğimi söylerim kim hesap soracak mantığından çıkılmalı
    ve bu "PSİKOLOJİSİ BOZUK OLANLAR" tamamen temizlenmeli.

Hocam gücüne gidiyorsa gidersin adliyeye hakaret ihbarında bulunursun. Ha hakaret yoksa ortada suç yoksa kalkıp yazmak saçma

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.