Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

'''''Sadece bu yazı da değil girin bakın herhangi bir Apple haberine iPhone kullananların tümüne koyun diyen bir terbiyesizin diğer 50 terbiyesizin oyuyla en tepede yer alıyor.''''

Değerli okurlar şimdi terbiyesizde olduk sıradaki hakaretler ve küfürlere hazırlıklı olun.

Ustune aldin diye söylüyorum. Birisine sırf iPhone aldı veya alacak diye koyun dediysen veya böyle diyeni destekledi isen; Evet! Terbiyesizin dibisin/dibisiniz.

Gevezelik yapma.

Hah!
    Tam olarak bunu anlatmaya çalıştık. Ama biz bu kadar iyi ifade edemedik. Tesekkur ederiz.

Evet biz kendimizi iyi ifade ederiz senin gibi yalamalarda ne denir ise alkışlar sadece.

• 3 bit ile bana 50 GB yasal oyun nasıl indirilir yazın arkadaşlar. 1 hafta sürüyor 1 hafta. Sizin anlamadığınız bu mesut çevik ve diğerleri. 3 bit ile 50 GB beni korkuttuğu için indirmiyorum. Sizin kafanız ranta çalıştığı için anlayamazsınız. Size evinizde 250 GB kotanızla mutluluklar dilerim.
  • "İnternetteki linç kültürü" veya "net üzerinden birisine saldırmanın dayanılmaz hafifliği" olarak tanımlanabilecek bir olaya benziyor. İnternet sayesinde ortaya çıkmış sosyal problemlerden birisidir. Gündelik hayatta bir başarısı olmayanların internet aleminde belirli başarıya ulaşmış kişilere saydırarak rahatlama ve kendilerini tatmin etme çabasıdır. Hakaret ve iftiraya varmadığı sürece dikkate almaya değmez. Dikkate aldıkça sorun daha da büyür... Objektif ve tutarlı eleştiri yapanları tenzih ederim elbette.

• midlife crisis?
  • açıkçası kendini kandırmana gerek yok. yaptığın şey para karşılığı haber yapmak değil ama herkese "mavi boncuk" dağıtmak. eleştirenleri trollük ile suçlamak kolay. cevap hepsine o zaman. öncelikle de yüksek oy alanlardan başla, belki herkese yetişemezsin ama çoğunluğun beğendiği eleştirilere cevabın var ise en azından genele hitap etmiş olursun.

• Bu Markalarla ilgili taraflı tarafsız editörlerle ilgili olumsuz yorum yazanlar kesin markaların uşaklarıdır yada markadan darbe yiyenlerdir başka açıklaması yok bu kadar olumsuz yorum yapanların kesin bi yarası var . Donanımhaber editörlerinin incelemelerini ben uzun zamandır takip ediyorum ve tarafsız bir şekilde inceleme yapıyorlar karşılaştırma yapıyorlar bazı firma uşaklarının da zoruna gidiyor anlaşılan bari bu kadar belli etmeyin yarası olan arkadaşlar

• Samsung vs konularını bilmiyorum. Ama AKK konusundan zaten herşey anlaşılıyor. Savunma amaçlı bir konu olmuş ama savunulacak bir söz yok, sadece üyelere iğneleyici laflarla küçük görme var.
  • Kafasına göre yorum silen bu sitede ana sayfa haberlerine eleştirisel mesaj yazmayı bırakalı çok oldu ama diyeceğim tek şey var;

yazık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk konusunda kesinlikle haksız arkadaşlar, durust davranmiyor, isterse bu konuyu belgeleriyle tartisabiliriz,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk konusunda ne dusunuyorsunuz? Bu konuda mesut çevik tarafsiz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lecagot

Okuyucusuna troll ve ruh sağlığı bozuk diyen başka bir forum yoktur herhalde şu dünyada... biz okumasak hiçbir şeysiniz farkında mısınız acaba ? okuyucunuzu böyle kaçırınca işinizi yapmaya devam edebileceğinizi mi sanıyorsunuz ?

+1 hocam.

Bilmiyorum ama eskiden Mesut beyi severek izlerdim, nedense inanilmaz antipatik biri olarak gelmeye başladı.

Artik dhyi sadece forum bazlı takip ediyorum, editor yazilarinda okunmaya değecek bir makale yok.

• Bir ara Windows Phone düşmanıydınız birde

• Bu yazıyı yazmak için kaç para aldın! Konuş!

• Bazı yerlerde yanlış cümleler kullanmış olsa da(kimisine göre) genel bir haklılık payı var. Maalesef Türkiye de çoğu insanın psikolojik problemleri var. Sürekli insanları sınıflandırma amacı ile yok ocu yok bucu şeklinde terimler kullanılıyor. Buda psikolojik insanların problemlerinin olduğunun bir kanıtı. Diğer bir kanıtı ise televizyon kanallarında rağbet gören programlardan anlayabilirsiniz. Düzgün bir şekilde eleştiri yapanlar var. Bu arkadaşların alınmasını gerektiren bir durum olmadığını zaten anlamışlardır umarım. Benim en büyük sorunum insanların sınıflandırılması olduğu için bu yazıyı yazdım. İyi forumlar herkese.
  • İşe duygusallık karıştığında, o işten zevk almamaya başlarsınız. Durum bazen gerçekten can sıkıcı olabilir ancak bir büyüğün çocuklara şefkatli yaklaştığı gibi işimize odaklanmamız bizi daima ileriye taşır. Herkesin aynı görüşte olması ve aynı üslûbu kullanması maalesef imkansız. Ancak insanlar neyin ne olduğunun farkında. Yeri gelir sizi eleştirir, yeri gelir sizi savunur. Bir insan dünyanın en iyi insanı ödülünü alsa dahi eleştirilir. Maalesef hakaret bile edilir!

Ayrıca "Önce iğneyi kendine batır, sonra çuvaldızı ele" Kendimizi de eleştirmek en büyük erdemlerden bir tanesidir...

• Htc azcık güzel şeyler yapsa Mesut beyin nasıl bir htc hayranı göreceksiniz.. Malesef htc de iş yok..

Ancak eleştiriyi kaldıramayan bi toplumuz malesef..

Aynı olay monster yarışmasındada oldu.. O zaman parada alıyordunuz.. Ona rağmen yorumları silme gibi yöntemlere başvurdunuz.. O günden beri saygım azaldı ve çok fazla yorum yapma gereği duymamaya başladım..

• BTK NIN TASLAKTAKİ GERÇEKLERİ

1.SAAT 2 DEN 8 E KADAR AKK YOK ANCAK GÜN İÇERSİN DE AŞILAN KOTA BU SAATLERDE TABİ TUTULACAK MI ÖRNEK OLARAK BU PAKETLER TÜRKSAT VE TURKCEL BU PAKETLER VAR VE GÜN İÇERSİN DE AKK AŞINCA AKK OLMAYAN SAATLERDE AKK AŞILDIĞI İÇİN AKK YE TABİ TUTULUYORSUNUZ

2.NEDEN HIZ 5 DEĞİLDE 4.5 MPBS YApilDI REKLAMLARDA TÜKETİCİYİ YANILTMAK İÇİN YAPILMIŞ OLABİLİR Mİ ? BİLİYORSUNUZ 4.5 G REKLAMLARI POPÜLER OLDU ÜLKEDE SANKİ 4.5 G HIZI ALIYORUZ YA MİLLET KUZU GİBİ KANIYOR İŞTE BUNA NEDEN KANMASINLAR 4.5 MPBS HIZI 4.5 G ANLAR MİLLET

3. FİYATLAR HAKKINDA VE KOTALAR HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİ YOK

4. 2019 DA AKK KALDIRILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILACAKMIŞ AMA BUDA KESİN DEĞİL

5. KAMUOYNUN GÖRÜŞLERİ ALINACAK ANCAK AKK İLE İLGİLİ DEĞİL İYİDE KONU AKK İLE İLGİLİ AMA BİZ NE İLE İLGİLİ SİZLERE DÖNÜŞ ŞAĞLIYAÇAGIZ

6. KISACA BU TASLAK ÇÖP BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

BTK BAŞKANIN DÜŞÜNDÜKLERİ :

1.NASILDA TASLAK HAZIRLADIK 2019 DA AKK HAKKINDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYACAGIZ AMA KALDIRAÇAGIMIZ KESİN DEĞİL

2: FİYATLARI VE KOTALARI ISSLERE BIRAKTIK ONUDA AÇIKLAMAYA GEREK DUYMADIK

3: SAAT 2 DEN 8 E KADAR DEDİK AMA GÜN İÇİNDE AŞILAN AKK YE BU SAATLERDE TABİ TUTULUR MUSUNUZ ONU BİZDE BİLMİYORUZ ISSLER BELİRLER ARTIK

4: 8 AYDIR BUNUN İÇİN UĞRAŞTIK BİRAZ KATKIDA BULUNUN İŞTE DAHA NE İSTİYORSUNUZ

5: 4.5 G İLE AKK AŞIM HIZINI DA 4.5 YAPTIK MAKSADIMIZ REKLAMLARDA AKK HAKKINDA BİLGİNİZ OLMASIN DİYE

6: TÜKETİCİYE 1 AY BİLDİRİ İMKANI VERDİK AMA ADALETSİZ KULLANIM KOTASI İLE İLGİLİ DEĞİL BAŞKA KONULARLA İLGİLİ BİZLERE BİLDİREBİLİRSİNİZ AMA AKK OLMAYACAK BU KONUDA KARARIMIZ KESİNDİR

7. 3 MBPS UHD İZLİYORDUNUZ ARTIK 4.5 MBPS 8 K İZLEYEBİLECEKSİNİZ ( RÜYANIZDA ) ŞÖYLE YAPIYORSUNUZ GENÇLER AKŞAM UYUMADAN ÖNCE GOOGLE YAZIN 8K RESİMLER DİYE RESMİ AKLINIZDA TUTUN SONRA HEMEN KAPATIN PCYİ UYUYUN BÖYLECE RÜYANIZDA 8 K İÇERİKLİ VİDEOLARI İZLEYEBİLECEKSİNİZ 4.5 MPBS İLE

8. HADİ HERKESE İYİ BAYRAMLAR BU ARADA BAYRAM DA ÇIKARDIK TASLAĞI FORUMDAKİ GENÇLERİ İLGİSİ DÜŞSÜN DİYE BAYRAM BAYRAM KİMSE AKK İLE UĞRAŞMAZ HERHALDE

• Evet yanlis demişler eyy Mesut ,ne Samsungcu,ne applecı,ne BTKcı nede Türk Telekomcu olabilirsin.Arkadaşlarımız bonkör davranmis olsan olsan sıvacı olursun.

Bu arada konuyu yanlış yere açmışsın.

• Mesut Cevik de en rahatsiz edici buldugum sey birseyi elestirirken asiri alayci olabiliyor, bu da okuyucuda olumsuz etki yapiyor, kendisine karsi böyle yorumlarin gelmesinde belki biraz kendisinin de payi vardir diye düsünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTuFx -- 17 Eylül 2016; 20:36:11 >
  • Peki bundan banane?İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.