Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut bey çok güzel bir konuya deginmissiniz şahsen bende forumda oyun yada donanımlarla ilgili kullanıcı incelemeleri yazıyordum ama bu bahsettiğiniz troller yüzünden yazdığım yazilari paylaşmak icimden gelmiyor çünkü troller (marka fanatikleri) onlar gibi dusunmedigimiz için ellerinden gelen her turlu cirkinligi yapmaktan cekinmiyorlar sadece ben degil birçok paylaşım yapmak isteyen kullanıcılar için bu durum geçerli.

• Herşeyci oldunuz, bi Sonyci olamadınız zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bunu ben de yapmıyor değilim elbet hataya düştüğüm yerler vardır zira kimi zaman Troll olarak isimlendirilen bu kişiler beni çileden çıkartıyor ve bir trolle dönüşmeme neden olabiliyorlar."(konudan alıntı)

burdan aslında mesutun da farklı hesaplarla trolleri trollediği ortaya çıkıyor.
    trollerle uğraşmak zor iş ama trollerle troll olarak uğraşmak kolay tabi
    mesut yıllardır bunlarla uğraşa uğraşa işi çözmüş

şaka bir yana herkezle uğraşma da zor be. konuyu iyi bilen adamdan az bilene kadar , troller de fanboylarlara kadar her çeşit insan yorum yapıyor, kolay gelsin mesut allah sabir versin

• Bu kadar çok eleştirilince Mesut Çevik'in Şu AKK yazısını okuyayım dedim.
    Ne var bunda anlamadım, adam durum tespiti yapmış.
    Adamın kişiliğine hakaret edecek kadar ne var?
  • la bu adam size netti gardaşim

B3nim bir sitemim mevcut Yonetim genel olarak ban ve sahte hesap kontrolu konusunda zayif davraniyor

• Abi podcast yayınını bıraktın mı?

• Şu ergen takımını banlamayıp bunlara yol açan yine sizsiniz ama Mesut bey.
  • Mesut yanlis yoldasin. Egona hakim olamiyorsun gecen de yazdim bunu. Bir yolda giderken herkes ustune ustune geliyorsa belki sen yanlis yoldasindir. Sapkayi onune koy bi dusun. Yuzlerce insanin bu sekilde tepkisini cekebiliyorsan var demekki bir sebebi.

• Meyve veren ağaç taşlanır. Yapacak bişey yok.

• insan kendi okur kitlesine böylemi seslenir !?
    fanlar olmasa işlemciler soğumaz sistem donar !

fanlar olmasa nasıl insanlara kötü aletler satılır ki !
    fanlar olacak yoksa fanlar olmasa herkesin doğruyu araştırınca
    a apple işletim sistemi konusunda full güncelleme desteği veriyormuş
    işte insanlar bunu öğrenir ! pahalı mahalı kredi kartıyla 10 taksit yapar
    en azında sorun yaşamaz ! ama bilinçli bir toplum istemiyoruz ki biz !
    en iyisini siz kullanın ; iyi olmayanları fan boylar ; fan boyluk yaparsa kullanırlar zaten !

sistem bu şekilde işler !

ve bu fan boylar olmasaydı siz bile profesyonel olamazdınız ! (nokta)

TDK sözlük ;
    profesyonel
    sıfat Fransızca professionnel
    1. sıfat Bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan (kimse), amatör karşıtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 17 Eylül 2016; 15:39:57 >
  • Site daha yüksek hit alsın diye, trollere zamanında gereken yaptırımlar uygulanmadığı için her geçen gün daha fazlası türedi ve bu hale geldi bu forum.
    Şimdi ucu size dokununca mı farkettiniz forumun çöp haline geldiğini.
  • Ego kokuyor tum yazi.

• Ondan bundan para aldığınız yalan mı da şimdi "para aldığımı söyleyenler oluyor" filan diyorsunuz? TTNet sponsorluğunuzu bedava mı yaptırdınız?
    TTNet Destek butonunu koyduğunuz sürenin başlangıcından kaldırana değin TTNet aleyhinde tek bir söyleminiz olmuş mudur Mesut bey?

İnsanları troll şeklinde yaftalamanız bir yana, sizin de trollüklerinizi az görmedik değil.
    Hele ki şakayla karışık ego kasmalarınız beni benden alıyor.
    Böylesine bir acitasyon ile de son noktayı koymuş oldunuz, şimdi masumsunuz, tebrik ederiz.
  • Burası haber sitesi mi yoksa blog mu ?

• 3,5 saatte 8000 kişi okumuş !
    en son çıkan donanımın haberi bile bu kadar takip edilmiyor !
    çok ilginç :)

• Para nelere kadir bir gün applecı bir gün samsungcu birgün türktelekomcu birgün btk cı yapıyor insanı ve editör bunları söyleyen okurlanına troll diyor sen nekadar taraflı yazılar yazarak o markaların sempatisini kazansan da okurların bunları yemez ve yanlışlarını yüzüne vurmaya devam eder şuan da olduğu gibi burası Türkiye mesut çevik ben kimsenin dediğiyle hareket etmem mavalları okumayın tvden izlediğiniz toz pembe Türkiye yok çoğu kişi çoğu şeyin farkında. Bu tür şeylerde tarafsızlık en önemli şeydir bunu iyi bildiğinizin farkındayım ama bunu uygulamak asıl mesele eğer uygulamazsan sonuçlarına katlanmak zorundasın. Hani bazıları vardır hayvanat bahçesi müdürü iken gider tübitak başkanı olur sizinde buna benzer bir hayaliniz varsa doğru yoldasınız ama bu troller yüzünden çok çekiyorum der okurlarınızı aptal yerine koyarsanız orada dur deriz. Doğruları söylemek klavye delikanlılığı veya trollcülük yapmaksa evet öyleyim.

• İlk 3 konu da objektiflik açısından bir sorun yok fakat akk konusun da objektifliğinizi kaybedip adeta akk savunucusu konumuna geldiniz.İnsanlar da doğal olarak tepki gösterdi.Akk'nin 2016 yılında hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.

• Yıllardır yanında ki adamlar şimdi karşında seni eleştiriyorlarsa 2 seçenek vardır.
    Ya sen degismissindir yada onlar.Egri oturalım doğru konuşalım 10 yılı aşkındır forumdayim benim için merhaba ben Mesut çevik diyen adam biteli yıllar oldu.Ozellikle son 2-3 yıldır yanlış bir tutum içindesiniz şimdi bunu her fırsatta dile getiriyorsak muhalefet olduğumuzdan değil sizi sevdiğimizden eskiye olan arzumuzdan ozlemimizden.

Ama görülüyor ki bu uyarılar haykırışları yanlış tepkiler olarak geri dönüyor.Bence eski yazılarınızı ve videolarınızı izleyin ozaman ki tutumunuzu inceleyin sonra tekrar konuşalım.
    Merhaba be Forum Sakini

• Sevgili mesut bey bunların hepsi palavra ve iftiradır insanlar size çamur atıyor.Siz aslında asus htc one+ ve casper'den dan para alıp yurt dışında teknoloji fuarında monster standında haber yapıyorsunuz dermişim :D Şaka bir yana siz işinizi yapıyorsunuz.

• Şu gereksiz, lüzumsuz habere(!) bak...
    Şu yorumcularla dalaşma huyundan vazgeçemedin gittin!
    Kendine mukayyet olamıyorsan git başka bir iş yap arkadaş! Sen medya işindesin, yorum yapıyorsun, yorum almaya da alışacaksın! Hakaret varsa gereğini yapacaksın, yoksa sessiz kalacaksın!
    Pohpohlanınca dört köşesin, eleştiri alınca kuduruyorsun!
    Beğenmediği müşteriye trip atan, dükkandan kovan şef garson gibisin...
    Ne söylesek de boş, sen "ağabey"sin(!) sen doğrusunu bilirsin...
    Pes...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.