Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam ne yazdığını bilmiyor herhalde sonra bini şiyli yiptiniz biyli yiptiniz

• Yazıların hepsini okumadım ama akk ile ilgili olan yazı çok güzel hazırlanmıştı, o yazıdan tarafgirlik çıkaran troldür bencede. Yatırımların yetersizliği nedeniyle akkye mecbur olduğumuz gerçeğini söylemek taraf tutmaksa akk destekçiliği ise yuh artık. O yazı bu konuda yazılmış en iyi yazıydı bence.

Daha önce defalarca yazdım, forumda sizin trol dediğiniz her şeye olumsuz birşeyler yazmayı meslek edinmiş muhalif bir kesim var maalesef. Bunların işi gücü netten buldukları her şeye inanıp, doğruluğunu sorgulamaktan aciz oldukları bilgilerle, herşeye muhaliflik yapma meslek yüksek okulu mezunu olmaya çalışmak.

Çağımızın en büyük hastalığı olmaya aday bir durum. Hepimize de sirayet etti ama az ama çok. Allah hepimize akıl fikir versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı kötü ilan ettiniz süper yani telefon incelemelerine dikkat edin iyi ve kötü yönleri anlatıyor tm sonra mobilitede firmaların geçmişte yaptığı hatalar ve şimdi neler yaptığını söyleyip sizin için en alınır telefon hangisiyse onu savunuyorki paranız boşa gitmesin. Akk konusunda ise dediklerine katılıyorum çünkü 1 2 ay önce donanımhaberde röpörtaj veren biri vardı telekom toplantıya gelmiyor biz toplanacağız felan o adam da aynı şeyleri söyledi zaten mesut bey gerçeği söyledi istesenizde istemesenizde internet bir süre böyle devam edecek btk açıklamasına bakın hiçbirşey değişmedi adamlar ilk önce kar yapacak ki sonra internet kota kalksın

• Sizin Samsung veya Apple taraftarı olduğunuzu düşünmüyorum hatta Lg düşmanı olduğunuzu da.
    Windows phone platformu için söylediklerinize de her zaman katıldım. Ortada ciddi bir emek var.
    Para aldığınız iddialarına kolay kolay kimse kulak asmıyor zaten.

Akk hakkında yazınızda orada ki insanların bunca çabasına bir nevi balta vurdunuz sizden beklenen destek olmanızdı. Altyapı yetersizliği zırvasını kimse yemiyor.

Yalnız egonuza hakim olamıyorsunuz ve site içerisindeki konumunuzu kullanarak haketmeyen insanlara karşı sert ve kırıcı bir üslubunuz var. Sizden ricam eleştirel bakma becerinizi kendinize karşı da kullanın emin olun bu sizin de yararınıza olur.

Bazı yazarlarınız ana sayfa haberlerinde taraflı yorum yaparak trollerin ekmeğine yağ sürüyor veya insanları troll gibi davranmaya yönlendiriyorlar. Sanırım bunu okunma sayısı artsın diye yapıyorlar ki öyle olmamasını umut ediyorum.

Yani neymiş tek taraflı suçlama yapmak yerine karşılıklı özene ihtiyacımız varmış.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floydrose -- 17 Eylül 2016; 13:59:51 >

• Yıllardır takip ettiğim site politik görüşleri yansıtmaktan tutun kullanıcılarını aşağılayıcı yazılar yazan eleştiriye kapalı profesyonellikten uzak bir site haline geldi. Yazık... Saygı kazanılır zorla alınmaz, kendine saygı göstermiyorlar diye dert yanıp sonra saygısızlık yapan zihniyetten ne bekleyebilirsiniz ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

Selamun aleyküm
    Mesut bey. Ben de geçenlerde bir trol ile tartıştım. adamlarda beyin yok. Herif yarbay olmuş. hala trol. Mesaj sayısı ile adam olunmuyor demek.

Adam müslümanlara açıkça hakaret ediyor. Sonra kendisine ben sekülerim diyor. Yesinler senin sekülerliğini. Senden bir bok olmaz.

Bende sinirlendim. Gel Konya'ya ağzını dağıtayım dedim. Yahu adamlar islam lafını duyunca kuduryor. Ulan elin yabancısı senin kadar kudurmuş değil.

Konya' yobaz kentiymiş. Bunu yiyorsa Konya'da söylesin. Gezi parkı olaylarında İstanbul, Ankara, Esküşehir, Adana İzmir gibi şehirlerde dilediğiniz boku yaptınız. Ya Konya, bir tarafınız yemedi. Konya'ya gelip öyle pislik yapacak adamın hayatını kaydırırlar.

Biz Devletimizin önce dinimizin kurbanıyız. Sizin gibi dünya için değil, Allah için yaşarız. Kimseyi dine zorlamadık. Zorlamayız. Yobaz yaftasının anlamını bilmeyen beyinsizler de yobaz der olmuş.

Yobazlık seküler, kemalist, dinsiz kişilere masustur.

Ben adam gibi hayatını yaşayan, dine küfretmeyen adama laf etmiyorum. Ateist olmak kişinin tercihi, deist olmak ta, seküler olmakta, isterse etli ekmeeğe tapsın, bana ne. Benim kızdığım şey apaçık ortada.

Ekşi gibi boktan yerlerde müslümanlara ve Türk halkına koyun, çomar, yobaz derler. Kendileri ne bokmuş? Bakın hele lafı söyleyene.

Çok güzel bir söz var.

Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye.

Adam değilsiniz.

İnanmamak, inanmak, reddetmek, kabullenmek özgürlüktür. Özgürlük bir diğerinin özrgürlüğüne laf edene kadar sürer. Sonra onun adı özgürlük değil, soysuzluktur.

Camiye giden yobaz,
    Başörtüsü takan yobaz,
    Kuran okuyan arapçı,
    Kuran arap özentisi,
    Din yobazlı,
    İslam kafa kesmek,
    Halk koyun,
    Seçmen çomar,

Yahu bu adamların tek yaptığı oturdukları yerden ahkam kesmek. Kıçlarındaki ossuruğu bile tutamazken, kendilerini bir halt sanmak.

Birleri savaşlarda can verir, birileri burada boş boş atıp tutar.

Darbe olduğunda bazı seküler olduğunu söyleyen kişicikleri de gördük. Darbeye çanak tuttular.

Ya gezi olayları, orada ne oldu? PKK ile kol kola eylem yaptınız. Sizden bir halt olmaz.

Çomar it demek. Halka it diyen aynaya bakıyordur.

Peygamberim çok güzel bir söz etmiş.

Ben kişinin aynasıyım. Kişi bende kendisini görür.

Küfre devam.

Sizin yüzünüzden sakin duran, suçsuz ateist, deist, seküler kişiler de kötü bilinir. Yazık.

Bir de bana savaştan kaçarsın demiş seküler cici çocuk.

Darbe olayında görmedik seküler ve sizin gibi küfreden kemalistleri. Darbe başlayınca, tankları görünce, "OOOO yeee, ıslık ıslık ıslık , " böğürüyordu sizin tayfa. Bağdat caddesi şahit.

Sizden bir halt olmaz.

Ateist olmak tercih,
    Deist olmak da,
    Seküler olmak da,
    Spritualist yada kemalist olmak da
    Ne olduğun sorun değil. Sorun millete hakaret edip, milletten saygı beklemen. Özgürlük naraları atıp, milletin özgürlüğüne el uzatman.

Adam ol canımı ye.

Saygılar.

Allah C.C. ıslah etsin kardeşim seni...

• Sizin gibi burnu büyükler o kadar çok ki memleketimde sırf haklı çıkmak uğruna insanları bölüp kutuplaştırmaktan zerre çekinmiyorlar.

Küfür konusuna gelince çok önceleri, önce küfür edenleri yetkililere onlar bir şey yapmayınca özel mesajla sana yazmıştım ama kibir üst seviye olunca sıradan bir üyenin mesajına geri dönüş yapmamıştın.

Bir laf var yılanın başını küçükken ezeceksin diye, ezmeyip bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetiyle davranırsan o yılan büyür ve senide sokar.

Daha çok şey yazılır buraya ama insanları bölmeye yönelik açılan böyle boş konularda ne yazsan boşa gideceği için bu kadarı kafidir.

• Bu yazı ne şimdi? Kendi ellerin ile troll besliyorsun Mesut Reis. :)

• "Hayat boyu ezilmişlik ve sessiz kalmışlık burada haklı haksız isyana, diğer insanlar üzerinde ego tatminine dönüşüyor."

Evet, aynen öyle oluyor. Basit bir yorum yapmak bile, devamında o yorumun hastalıklı insanlar tarafından cevaplanmasıyla türlü türlü terbiyesizliklere-sataşmalara ve saldırganlıklarına maruz kalıyor. Her gün klavye başında devlete, millete demediklerini bırakmıyorlar ama bir gün o arkasından konuştukları adamların karşılarına çıkacak cesareti bulamıyorlar.

Eminim onlar vpn ile bağlanıp bu mesajları yazıyorlardır ya da yurt dışında yaşayanlar sırf trollük olsun diye ortalığı karıştırmaya çalışıyorlardır. Her fırsatta şikayet ediyoruz ama üzerinden bazen günler geçiyor mesajın silinmesi için ve daha kimsenin bu sebeple banlandığını da görmedim.

• Mesut beyin aklından böyle birşey geçtiğini az çok tahmin ediyordum, zaten amaç trollerin ve fanboyların çok sinir bozucu seviyeye geldiğini göstermekmiş, Mesut hocam sizin bu yaptığınızı anlayamayacak kadar beyinleri eğitilmeye kapalı insanlar bunlar hocam, duvara konuşmayla bu trollere konuşmak arasında fark yok bence kendinizi boşuna yoruyorsunuz.Emeğe saygı gibi şeyler bilmez bu yeni nesil.

• Bu forumda gerçekten sıkıntılı ve garip insan yığını olduğu gerçek her şeyi çarpıtmaktan haz alan bir kitleden bahsediyorum

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Konuyu yanlış yerde açmışsın kardeş burası dahili bileşenler , ana sayfadan konu dışında açarsan yardımcı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer777 -- 17 Eylül 2016; 14:10:34 >
  • Merhaba,

Öncelikle "Prototip" adı altında, 20 dolarlık maketi inceleyip; ardından "ama kardeşim herkes yaptı ya!" diye milleti kandırmanız (kimse kusura bakmasın, yumuşatmayacağım) ve insanların size karşı olumsuz deneyimleme yapması kesinlikle bizim suçumuz Mesut bey.

Hoşunuza gitmeyen mesajları sildikten sonra insanların size karşı taraf tutması da (evet taraf tutması, gücünüze mi gitti?) bizim suçumuz.

Eleştiriye katlanamamanızdan dolayı son zamanlarda üyelerin sizden uzaklaşması da bizim suçumuz.

Peki biz kimiz? Siz kimsiniz? Sizinle aynı fikirde olmayanlara "troll" deyip ardından mesajın sonuna "bırakın herkes fikrini özgürce belirtsin" diyen sizsiniz değil mi? Kendinizle mi çeliştiniz acaba? Yoksa bu mesajda yazdığınız gibi, troll olunca etrafınız "ikiyüzlü" insanlarla dolar sözünün kanıtı mıdır?

Ha bu arada; 4 gün firmaların lehinde veya aleyhinde konuştuktan sonra gelecek yorumları "14 yıllık editör tecrübeniz" ile sizin bilmemeniz mümkün mü? Değil. Peki 4 gün firmaları eleştirip, gelecek yorumların bilincinde olarak, mazlumu ve suçsuzu oynamanız tesadüf müdür? Evet Mesut bey, "Bakın ben tarafsız bir editörüm, siz beni gereksiz suçluyorsunuz; ahanda kanıtı" önermenizi afiyetle yedik, sırada ne var?

• HAVA ATMA BE MESUT ÇEVİK BEEY! ALAMAYANLAR VAR!

ABİ BU ADAMDAN BUGÜN NEFRET ETTİM.
  • Sizi sevmek zorunda mıyım? Değilim.
    Yazılarınız bana bir diretme yapıyor mu? Hayır.
    Fikirlerinizi doğru buluyor muyum? Kısmen.
    Mesleğiniz ve sorumluluğunuzun farkında mıyım? Evet.
    Siz bu sitenin editörüsunuz sonuçta makaleleriniz kimi zaman kendi fikirlerinizi kimi zaman sitenin menfaatini kimi zaman sponsorun menfaatini kollayabilir. Ben buna göre okuyorum buna göre tartip içinden alacağımı aliyorum.

Sizin ve erdi beyin incelemelerinizi beğeniyorum. Benim gidip kendim yapamayacağım incelemeleri benim adıma yapıp burada paylaşıyorsunuz. Hemde bedava!

Alacağımı aliyorum, kimi zaman doğru kimi zaman yanlı buluyor kimi zaman gülüyorum. Teşekkür edip gidiyorum.

Hatta bazen yorumları okuyup sizlerin trollere nasıl kayıtsız kaldığınıza şaşırıyorum. Ben olsam dayanamam sabırlı insanlarsınız vesselâm.

İşinizi iyi yapıyorsunuz gerisini sallayın gitsin.

İyi çalışmalar.

• Erdi bey iphone 7 prototiple selfie çekiyormu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer777

Konuyu yanlış yerde açmışsın kardeş burası dahili bileşenler , ana sayfadan konu dışında açarsan yardımcı olurlar

Hahahaha

Really N*gga ?

• valla eskiden daha samimi gelirdiniz açık konuşayım. ego olayına girmeyeceğim çünkü kaliteli iş yapan herkesin egosu olabilir, ama bi kin tutma huyunuz var gibi. bir şeye bozulunca bir şekilde bir yerden cevap vermeden duramıyorsunuz gibi. önceden böyle değildiniz, tamam belki haklısınız ama gene de daha sakin, daha profesyonel olmanızı beklerdim.

burada talha'nın neden ayrıldığı konusunda fikir yürütenler için podcastinde allah inşallah o insanları iyi yerlere getirmez demiş birisisiniz, ki benim mesajıma da cevap atmıştınız bu yönde, ki kötü bi niyetim yoktu orada; şu an iyi bir yere gelemiyorsam sorumlusu sizsiniz, araştırılsın.
  • Günlük haber başlığı var ama bildiğin blog yazısı bu. Mesut Çevik'in kişisel karalama defterine benzemiş. Ben mi yanlış görüyorum?

• İnsanın kendini bilmesi de güzel.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.