Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oncelikle seviye dusmus birdaha yukselirmi yukselmez iphone 7 note 7 s7 gibi konulara cop yazilcak bundan sonrada gecmis gelecegin kopyasidir
    ikincisi herkes paraya bakar ver parayi 100 lira 25 down 5 up turkcell al sinirsiz akksiz var pakaet uk de eu da 25 paund bu paketler yani 110 lira ayni akk kalkarsa para kazanci duser belki zarar eder 40 yil konusun degismez para onemlidir. akk diye ugrasiyorsunuz anca 2019 derler ki o zamana neler degisir, mesut beye akk diye kizanlar var belki adam bakti foruma akk konusu populer fikrini beyan etti ki dogru parasina gore tarife kotali var kotasiz var bu ulkede internet niye pahalı sebebi 1 dolar 3 kati degerli tlden kdv yuzde 20 den fazla altyapi kurulurken para cok gidiyor, 3 benzin pahali yuruyerek kurulmuyor 4 arac 3 kati pahali arabayla malzeme tasiniyor suan ucuz bile 1 2 sene ye artacak fiyatlar, hersene vergi yuzde 20 benzin dolar hepsi firliyor hersey pahalaniyor internet icin modemler altyapi malzemesi pahalaniyor bu kadar akk yerine dolar icin ugrassaydiniz suan daha iyiydi hergun savasalim suriyeye girelim akk kalksin dersen sirket batsin maasima zam gibi zit konuşursun bu dedigiklerimi anlamak icin bile iyi niyet lazim anlamiyorsaniz bosverin gereksiz dir yazdiklarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozon3 -- 18 Eylül 2016; 20:55:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesut bey bizim gözümuzde objektif biri değilsiniz, yanlı haber yapıyorsunuz artık bayrağı erdi beyin sizden devralması gerekiyor..

• Örnek alınması gereken kişi. Sizi seviyoruz Erdi bey

• Olgun ve profesyonel bir insan olsaydiniz bu kadar agir ve yogun tepkilere karsi ya cikar bunca insandan bir ozur diler ya en azindan sozlerim yanlis anlasildi gibi klasik bir aciklama ile gonul almaya calisir ya da yaptiginiz hatalarin bedeli olarak gorevinizden ayrildiginizi aciklardiniz. Ama goruyoruz ki mevcut siyasi liderlerimiz gibi sizin de koltugunuza oturmadan once japon yapistiricisi surmusler!!!

• Mesut Bey, o akk konusu olmadı. Diğerleri fikir beyanı olarak görülse de akkyi savunmanızın hiç bir bahanesi olamaz. Eminim burada ki çoğu kişi de akk konusundan dolayı bu kadar tepkilidir size. Ben bile tepki gösteriyor, konunuz da art niyet arıyorsam sizi sevmeyen insanların tepkisini düşünemiyorum.
  • hocam recep ivedige doncekse bak simdi
    foruma 2006 civari basladim takilmaya teknoloji o bu bilgi rom atma olsun aklina gelecek herseydne burdaki arkadaşlar dan ogrendim ogrettim cok faydali oldu varmi boyle baska forum ben suan bu diyorum hala digerleri asagida kaliyor e bunda mesut ve diger ekibin emegi cok daha ne isteyelim ya olmasaydi suan turkiye forumda yada sagda solda parca parca takiliyor olurduk bu fayda degilse daha iyisini gormedim

• nereden baksan güzel para :D

• Beyler valla ben üzülüyorum daha fazla Üstüne gitmeyelim bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem genel konuşuluyor, ben de eteğimdeki taşları ufaktan şuraya bırakayım. Bence dh bunca yıllık aktifliği ile çok daha farklı yerlere gelebilirdi. Kendi içinde çok eksikleri var olduğunu görüyorum şahsen. Belki istemsiz, belki farkında olarak dönem dönem apple, dönem dönem samsung dönem dönem farklı markaları daha ön plana çıkarıldığı durumlar oldu. Elbette her markanın birbirine karşı üstün yanları var ama demek istediğimi anladınız. Bazı mod, adminler gerçekten egolu. Cevapları olsun, tavırları olsun... Bir yoruma başlarken saygın başlayıp laf sokarak, "herkese iyi forumlar, saygılarımla" diyerek bitirmekle olmuyor her şey, çok ukala gözüküyor.

Misalen Gün Oksay beyfendiyi verdiğim saniye aralığında bir izleyin. Ben çeviriyi buradan izlemeyi planlamıştım fakat şu sahneyi görünce kapatıp iphonedo'dan izlemeye devam ettim. Yani böyle bir şahsın bu gelen ve devam eden saçma düzeni değiştirmek adına stratejik kararlar alabileceğini, toplanıp ciddi konuşmalar yapabileceğini hiç sanmıyorum.

http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhone-7-ve-7-Plus-Simultane-Ceviri-ile-Canli-Yayinda-Tanitiliyor.htm

28:08 - 28:40 arasını bir izleyin.

Edit: Ayrıca forum 2 senedir ya yavaş, ya çöküyor, ya uzun uzun bekletip hata veriyor. İnsan şundan rahatsız olmaz mı ya?! 2 senedir insan düzgün bir alt yapıya geçmez mi gerekli aksiyonu almaz mı, yazılımcın ne yapıyor, hosting firması ne yapıyor? Hadi saldırı yiyorsun belki 2 senedir mi yiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 18 Eylül 2016; 21:50:44 >

• AKK ile ilgili yazıyı görmemiştim, okumadan da yorum yapmayayım dedim de "cidden olmamış" ya...
    Editör'ün şirket temsilcisi ağzıyla, katlanmak zorundayız demesi abesten de öte, gereksiz olmuş. Asıl "trol" bu olsa gerek diye düşünmeden edemedim.
    Ayrıca, insanları trol diye nitelendireceğinize özeleştiri yapmanızı tavsiye ederim, çünkü forumda ne olursa olsun "Trol" dediğiniz kişilere arkadaşlar gereken cevabı veriyor.
    Yeter ki savundukları kişinin niyetinden, halisliğinden emin olsunlar.

Bu arada, ben daha çok "ekrem71" sevilmiyor sanıyordum. Ana sayfaya kendi şikayetinizi koymasaydınız bu denli rahatsız olunduğunu bilemeyecektim.
    Bari aynı fırsatı kendisine verin de, size denilenden daha beter şeylere maruz kalan arkadaş kendini açıklayabilsin.
  • ozon3 kullanıcısına yanıt
    İyi güzel yazmışsınızda siz her yerde fiber var sanıyorsunuz galiba? Bazı yerlerde 8mbit interneti dahi veremiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 18 Eylül 2016; 21:57:37 >
  • site yönetip, eleştirilere kulak verseniz, bu kadar yıllık süreçte biraz daha olaylara profesyonel bir şekilde yaklaşsanız, donanım haber olarak bir gelişim sağlasanız hem sizler hemde okuyucular memnun olur, örnek mi ? yabancı forumlardaki tom's hardware gibi v.s. ayrıca erdi özüağ ın sitedeki olumlu katkısını beğeniyorum. bu paylaşım olmamış, haklı olduğunuz bir yan var ise, o da hakaret derecesindeki yorumlardır. donanım haberin sitesinin sahibi okuyucularıdır. bu siteyi algı üretmek için elbette kimse kullanamaz, hemen her gün her yerden algı terörü yaşadığımız günümüzde, bende şahsen sitenin üyelerinin fazla olmasından dolayı, bazı algı merkezlerinin de donanım haber sitesi dikkatini çekmiş ve bu algı merkezlerine donanım haberin hizmet ettiğini düşünüyorum. bundan sonraki süreçte de başarılı bir grafik ile yayınlarınıza devam etmenizi ve eleştirilere kulak asmanızı önemle rica ediyorum.

• Klasik, üste çıkma çabaları vol+8.
    Sen gel taraflı yazı yaz (AKK) millet eleştirsin, sonra gel troll de

• Bune saçma iş arkadaş, site duyurusu dğeil teknoloji haberi değil nesne forumda konu açmak yerine ana sayfadan yayınlanıyor, nedir bu mesut çevikteki ego? Erdinin yarı işini yapmıyor yayın yönetmenimiz diye ortalarda geziyor insanların eleştirilerine cvp vericm diye ana sayfayı işgal ediyor, #günoksanmesudunkulağınıçeksin diyebaşlık açmak lazım aslında

• btk, akk meselesinde yedigi ayarlardan dolayi, dikkati baska yöne cekiyor. o haberi unutturamazsin.sana yazida, uydurdugun her yer belgeleriyle gosterilmis. duruşma n yazini duzelt. ama sen, kullanici olarak katlanmak zorundayiz diyen donanim habercisisin.

• Koş sevim koş forum yıkılıyor. Herkes birbirini suçluyor. Gelirken kola cipside getirmeyi unutma sevim aşkım :)

• Her şey bir yana, akk olayı bambaşka, Genel anlamda Teknoloji sitelerinden, AKK'nin kalkmasının gerekliliği konusunda güçlü bir ses çıkmaması, Teknolojik siteleri için tam bir hayal kırıklığı.

• Son zamanlarda neden bu kadar çok kan kaybettiğiniz ortada sayın Mesut ÇEVİK bakın "sayın" diyorum sen bize "psikolojisi bozuk troll" diyorsun dikkatini ilk önce bu noktaya çekmek isterim lazım olacak. Forumda uzun süredir olan bir konu var ve burada ki çoğu insan konuyu biliyor ve durumun farkındayken çıkıp işte rakamlarla belgelerle kanıtladım neden "AKK" kalkmazı size gösterdim dersen bu iş sana mı kaldı "yaftasını" yersin tabiki. Şimdi soruyorum sana mı kaldı sayın Mesut Çevik? Biz salağız sen hep akıllı ve mantıklı olan mısın? Vaybeee...

Kendinle inanılmaz tezat durumlar yaşıyor haberlerinede bunu fazlası ile yansıtıyorsun sanırım canın sıkılıyor macera arıyorsun. Bu ilk kez kendini savunmak adına açtığın bir başlık değil daha öncede gördük çünkü. E o zaman dur bi düşün güzel kardeşim neden tekerrür ediyor bazı şeyler diye. Bugün bir çok haberi para karşılığı işin içinde para yoksa da geleceğe yatırım olarak yaptığınızı biliyoruz hala bizi yemeye çalışıyorsun sen donanımhaber.com' un reklam yüzüsün sayın Mesut Çevik. Dürüst bir site olmaktan artık çok uzaksınız.

Turkcell-Superonline da çalıştım teknik ekipte ve bir çok detayla birlikte işin iç yüzünün ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Turkcell-Superonline ve Türk Telekom (Bence o Türk kelimesinin ellerinden alınması lazım haketmiyor çünkü) para ver getireyim fiberi diyorlar. Bende sana insanların neden fiber kullanamadığının kanıtlarını sunayım mı sayın Mesut Çevik? Çünkü bu ülkenin işçilerinin %80'i asgari ücretle çalışıp geçiniyor fiber internet kullanmak istiyor ama altyapısının ücretini ödeyemeyeceğinden kullanamıyor dimi sanırım yeterli olur bu kanıt. Peki böyle olunca şimdi altyapıya yatırım yapılamaması halkın mı suçu oluyor? Bana gelecek altyapı hizmetinin parasını ben ödeyeceksem benimde kar ortağı olmam gerekmez mi? Avrupa' da var mı bunun gibi bir örnek çok merak ediyorum.

Gülüşün giderek sahte bir hal alıyor sayın Mesut Çevik insanları kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Buralara nasıl ve kimlerin sayesinde geldiğinizi unutuyorsunuz. Dünya bu durumun bir çok örneğini gördü sizden çok daha iyi siteler tarihin tozlu raflarında şimdi....

• Dun Erdi hakkinda hadsiz hadsiz konusuluyordu bugun bastaci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt
    orasi oyle hocam zaten ulke geri

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.