Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garmen

Bence dikkate almiyalim susarlar cisdiyim ben bu konuda adamlar sacma sapan yorunlar yaziyor ardindan bir kiside alintiliyor sonra daha da sacmalaniyor , arkadaslar alintiliyip cevap vermeyin kendi gorusunuzu yutturmaya calismayin mesut bey bence yapmaniz gereken sey onlari onemsememek bosverin cunku siz boyle rahatsız oluyorum filan yapinca adamlar daha da gaza geliyor basarili oldular malum hani derler ya cok yuz verme simarir bence olay bu adamlar troll lakabini almayi seviyorlar bundan sonra bu herifler forjmda konusulmasa kimse goruslerinin altina bisi yazma geregi duymasa yavas yavas kaybolucaklar onemli nokta gormezlikten gelmek bana kalirsa

tamam yalakalığa luzum yok ne demiş neye tepki verilmiş oku da öyle yaz. Mesut bey aldırmayın mış eleştiri ne içindir yanlışa yanlış deyip doğru olsun diye haa eleştiri yapılsın karşı taraf aldırmasın o zaman kendi niye videolarında firmaları ürünleri eleştiriyor oda yapmasın yapıyorsa da bilsin ki onu da takan yok o millete troll diyor sa kötülediği ürünlerin çalışanlarıda ona troll bu diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Arkadaşlar olayı uzatmanın manası yok. Dh de reklam yapıldıgını düsünüyorsanız baska sitelerde haberleri ve incelemeleri okursunuz. Mesut bey ile bizzat tanışmıştım ve gayet iyi niyetli efendi bir insan. Her ne kadar donanımhaberde çok takılmasam da doğru işler yaptıklarını düsünüyorum. Gördügüm kadarıyla tabi

bozacının şahidi şıracı sende nasıl nemalandın ise acaba yan hesabı falanmısın.
  • tarkolar kullanıcısına yanıt
    15 bin tl lik araba ile 150 bin tl lik araba aynı benzini kullanıyor ona da mı itiraz edelim. 150 bin tl lik arabanın benzini 50 lira mı olsun. Kafanız güzelmiş siz sgk yıda protesto edin sizden bin tl pirim kesiliyor hiç doktora gitmiyorsunuz diğer bir vatandaştan da bin tl kesiliyor ama o 10 bin tl lik masraf yapıyor ne yapalım kapatalımmı kota mı getirelim yok arkadaş sen 5bini gecemezsin herkes 5bin tl lik hasta olabilir mi diyelim.

Akk kalkınca fiyatlar niye yükseliyor ne oluyor da yükseliyor niye bir avuç halkı var nüfüsu az diye alay edilen bulgaristan bizden ucuz internet veriyor. Nasıl kazanıyor bu bulgar telekomcular gömü mü bulmuşlar.

Alt yapı onlara yetiyor iyi kullanan da az fiyata az nasıl kar ediyor da bizde koskoca 80 milyon nüfusa sahip bilmem kaç milyon aboneye sahip telekom akk kalkınca sıkıntıya giriyor.

Tamamen uyuyun da uyanmayın önünüzdekini yiyin de başka şeye bakmayın ne veriyorlarsa ohh deyin demeye getirilmiş bozacının şahidi şıracı mantığı ile yazılmış bir yazınız var. yok ötv miş falanmış zaten ötv diye alınan zamanında çok kızılan deprem var diye bahane üretildi denilip hala kalklmayan bu vergiyi ayrı bir protesto kaynağı yapmak gerek. Siz özel yatlardan yakıt vergisi almayın cüzzi bir paraya mazot satın gel gelelim büyük kitlelerin kullandığı internete katlama vergi koyun. Tabi zengin daha az versin fakir daha çok fakirden alınan daha tatlı çünki.

Birilerine yardakçılık yapmak için kendinizi yormayın kimin ne olduğunu forum ahalisi de iyi biliyor ülkede siz kalkar yarın öbürgün bu şartlar bize çok neymiş 100 mbit verin 3mbit yeter diye yazı da yazarsınız işinize geldimi gelişim gelişim dersiniz işinize geldimi gelişime köstek olmakta el birliği ile yol alırsınız.

Hani bu ülke kalkınmayı ön plana almış her alanda daha iyiye gidecekti ne oldu rant olunca gelişim iyi rant olmayınca vurun darbeyi gelsin şakşakçılar gelsin yardakçılar gelsin destekçiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 19 Eylül 2016; 2:52:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Arkadaşlar olayı uzatmanın manası yok. Dh de reklam yapıldıgını düsünüyorsanız baska sitelerde haberleri ve incelemeleri okursunuz. Mesut bey ile bizzat tanışmıştım ve gayet iyi niyetli efendi bir insan. Her ne kadar donanımhaberde çok takılmasam da doğru işler yaptıklarını düsünüyorum. Gördügüm kadarıyla tabi

bozacının şahidi şıracı sende nasıl nemalandın ise acaba yan hesabı falanmısın.

Oha lan ne alaka Ayrıca bu kin niye onu anlamadım adam ne yapmış suç falan mı işledi bu kadar kızgınsınız?

• Benim anlamadıgım cebinizden para mı cıkıyor arkadaşlar? Adama sanki aylık para veriyorsunuz da burda incelemesini vs begenmiyorsunuz ve bu kadar kin besliyorsunuz? Zorunda degilsiniz gidin baska sitede takılın ozaman
  • LittleThings kullanıcısına yanıt
    konuda eleştiri yapanlar kin için değil yaşadıkları gördükleri şeyler için eleştri yapıyorlar . Tabi eleştirmek size göre suçsa orasını bilemem ama okuduğum kadarı ile aynı ağızdan çıkan cümleler gibi yazmışsınız bu kadar da fan olmayın doğruları görün.

eleştirenler haksız bir siz ve sizin gibiler haklı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

konuda eleştiri yapanlar kin için değil yaşadıkları gördükleri şeyler için eleştri yapıyorlar . Tabi eleştirmek size göre suçsa orasını bilemem ama okuduğum kadarı ile aynı ağızdan çıkan cümleler gibi yazmışsınız bu kadar da fan olmayın doğruları görün.

eleştirenler haksız bir siz ve sizin gibiler haklı ya.

Kardeşim iyi misin bi sakinleş önce nefret kusma etrafa. Eleştiri suçtur demedim ben ama insanları kırıcı konusuyor bazı arkadaslar. Ben bsc de ve dh de yaptıgı incelemeleri programları vs takip ettigim kadarıyla adamı beğeniyorum. Fan falanda değilim allah askına haber editörlerinde mi fanları var? Komik cidden. Burda ki olayda sanırım son zamanlarda ki taraflı haberlerinden. Onları görmedim bilmiyorum haklısınızdır sizde kendinizce.

• LittleThings kullanıcısına yanıt
    Okumadı iseniz bir göz gezdirin akk konusundaki haberine editörün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birileri donanım haberle teknoseyiri karşılaştırıyor ben eve gelip pc yi açtığımda ilk olarak teknoseyire bakıyorum sonra dh habere dh habere 2007 de üye oldum teknoseyire ise 2 sene falan neden bu site haricinde başkalarına bakmıyorum biri 4 yıllık site diyeri ise 14 ve 15 senelik ama ikisininde ortak bi yanı var bir ürüne derinlemesine inceleme yapıyor şimdi reklama gelelim internet aleminini geliri reklamdır siteler böyle iş yapıyor bunu herkes çok iyi biliyor yukarıda belirttiğin iki site aynı bakış açısı var millete elindeki paranın karşılığı olan en iyi ürünü anlatıyor bunu anlamayanlar yok sen bilmem nereden para alıyorsun yok taraf tutuyorsun bigi seyler atıyorum sen bi pc üreticisisin dünyanın herhanki bir ünkesinde sen türkiyede ürününü tanıkmak istiyorsun yani daha doğrusu ürününü daha cok kişiye duyurmak istiyorsun bu nasıl olur ya tv ye verecen tv de reklam gelince millet kanal değiştiriyor yada o ülkenin en çok üyesi olan takip edilen sitesine yada yada birsürü siteye mantıklı olan tek bir yerden daha çok sunuç almaktır tabi birçok site ürünün derinlemesine incelemiyor tv ve youtube inceleme yapmıyor sadece reklam yapıyor mesele bu

• Mesut bey, forumdaki troller sebebiyle kendinizi üzmenize gerek yok herkes neyin ne olduğunu biliyor. Apple ve Samsung konularını okumadım, bu firmalardan para alıp ona göre yazdığınızı düşünenler saçmalıyorlar. Bu insanları dikkate alıp cevap vermenize bile gerek yok. Adil Kullanım Kotası konunuzda ise sizi bende eleştirdim çünkü inandığınız bir paylaşım yaptığınızı düşünmüyorum. Ülkenin idari ve siyasi ortamı bizi bazen istemesek de yapmak istemediğimiz eylemleri yapmaya zorluyor olabilir, bu sebeple aslında inanmadığımız, desteklemediğimiz eylemlerin altına imza atabiliriz. Böyle bir durumda da ben yapana değil neden yaptığına bakıp ona göre değerlendirmeye çalışıyorum.

Çünkü benim yıllardır yazılarını okuduğum ve özgürlükleri destekleyen bir yazar olarak gördüğüm bir insanın Adil Kullanım Kotasınını destekler bir tavırla yazı yazmasını normal karşılayamadım ve garipsedim. Dünyadan örnekler vermişsiniz ancak dünyada Adil Kullanın Kotası (AKK) uygulamayan birçok gelişmiş ülke olduğunu ve bunları örnek almamız gerektiğini fazlaca dile getirmemişsiniz. Olumsuzlukları örnek almak kolay asıl önemli olan olumlu örneklerin arasından yapabileceklerimizi bulup uygulamaya sokmak olacaktır.

Türkiye muasır medeniyetlerin seviyesine çıkmayı hedefliyorsa ve 2023 vizyonu gerçekleşsin istiyorsa bu Adil Kullanım Kotası (AKK) uygulamalarını kullanarak gerçekleştirilemez. İnternet bağlantısını oyun ve eğlence için kullanmayan birçok insan olduğunu da unutmamak gerekiyor. Örneğin benim ilgi alanım ve hobim uzay teknolojileri, robot teknolojileri ve elektronik. Bunlarla ilgili araştırma yaparken indirmem gereken dökümanlar ve videolar genelde çok yüksek boyutlu oluyor. Fazlaca uzatmaya gerek yok ama AKK barındıran bir internet ile Seti projesine destek olayım bile deseniz olmuyor, 2-3 saat kaliteli bir çözünürlükte Nasa TV izleyeyim deseniz 1 GB'ınızı feda etmek zorunda kalıyorsunuz. Nat Geo Cosmos belgeselinin ilk sezonunu indireyim onu da full HD 1080P değilde bari 720P indirip izleyeyim deseniz 20-25 GB arası tutuyor. Tabi Full HD izlenmesi tavsiye edildiği için orijinal kayıtları para verip satın alırsanız ve TV'den çekme değil de kendi sitesinden parasını ödeyerek 1. sezonu 1080P olarak indirmek isterseniz gitti 55 GB'ınız.

Örnekler çoğaltılabilir fakat zaten teknoloji de bir hayli geri kalmış bir ülkenin ne amaçla olursa olsun internet kullanımına kısıtlama getirmesi ve Adil Kullanım Kotası gibi saçma bir uygulamaya gitmesine anlam veremiyorum, bunun destek bulmasını ise aklım almıyor. Bir eğitimci olarak, mühendislik öğrencileri özellikle öğrencilik dönemlerinde gereken çevrimiçi materyalleri bulup indiremiyorsa, akademik camia bile bu kısıtlamalara gebe kalıyorsa o ülkenin ilerleme gibi bir imkanının olmadığını düşünüyorum. Amacımız ilerlemekse ve Türkiye'nin ebediyen var olmasını sağlamaksa bu başta internet olmak üzere hayatın birçok alanına kota koyarak gerçekleşmesi mümkün olmayan bir hayal olacaktır. Belki birde bu yönüyle değerlendirirsek yaşadığımız birçok sıkıntı kendiliğinden çözülecek ve geri kalmış bir toplumdan zirveyi kovalayan bir topluma dönüşmemizin önü açılacaktır.

• Mesut sen devam et şimdiki gençlik her şeyi biliyor gibi yaşıyor saygı yok kültür yok hemen bir egolar bir egolar biz seni biliyoruz elbet senin bazı düşüncelerini beğenmeyebiliriz öyle diye hemen ağzımıza yüzümüze geleni yazıp çizmek ne demek eleştiri desen onu da beceremiyorlar laf kakmalar sen değil biz çok bilirizciler birileri de çıkıyor diyor ki senin yüzünden şu siteden gideceğim komedi sanki para ile üye yaptık arkadaşı para ile kovacağız bunlar zaten işlerine gelince hemen bu ülkeden gideceğim demeyi de çok iyi bilirler ama yıllarca şu forumda kalıp ona buna lafa atmaktan da öteye gidemeyeceklerini de zamanla görecekler önce eleştirmeyi saygı öğrensinler de o çok sevdikleri Avrupa onları insan olarak görmeyi öğrensin bu kafa ile Avrupa bile hadi oğlum kal kaldığın yer de der..

Sen işine devam et biz buradayız..
  • hms :(
  • "Ocu bucu" demek eleştirmek değil, suizan etmektir. Belki de iftira atmak... Bunun yerine neden Mesut Bey'in yanlış olduğunu ispat etmek daha erdemlice olacaktır. En azından aklı selim yol budur.

• Forumdaslar her konuda kvga cikiyor, kavga edeceksiniz ozel mesaj yolu ile kavga edin, bilgi aktarimi yapilacaksa kavga etmeden yapilabilir. Unutmayın bir virgul bile sizin karsi tarafa aktarmak istediklerinizi yanlis bir sekilde aktarabilir ve bir yanlis anlasilma durumu ortaya cikabilir. Lutfen dikkatli olalim lutfen saygi sevgi cercevesinde yorum yapalim. Saglicakla kalin saygideger forumdaslar.

• "Ben oldum" rüzgarına kapılıp, elindeki imkanları kullanarak sağa-sola çatmak psikolojik arızalardan birisidir. Üst perdeden konuşmaya başlayanlar için halk arasında özel bir tabir kullanılır. İşine odaklanmak yerine çatışma ortamını seçmek, yenilenmenin durduğunu, "duraklama" dönemine girildiğine işarettir. Bir müddet farklı işler ile iştigal etmeniz, ortamı yumuşatmak adına önemlidir. Israrla kendiniz gibi düşünmeyenleri, coğrafi konumları hedef alırsanız, "ben-ego" merkezli yazılara devam ederseniz kaçınılmaz son yakın demektir. Ticari bir kurum olduğunuzu, okuyucu-takipçi'lerin olmazsa olmazlar arasında bulunduğunu hatırlatmaya umarım gerek yoktur!
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 19 Eylül 2016; 11:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _vezir_

birileri donanım haberle teknoseyiri karşılaştırıyor ben eve gelip pc yi açtığımda ilk olarak teknoseyire bakıyorum sonra dh habere dh habere 2007 de üye oldum teknoseyire ise 2 sene falan neden bu site haricinde başkalarına bakmıyorum biri 4 yıllık site diyeri ise 14 ve 15 senelik ama ikisininde ortak bi yanı var bir ürüne derinlemesine inceleme yapıyor şimdi reklama gelelim internet aleminini geliri reklamdır siteler böyle iş yapıyor bunu herkes çok iyi biliyor yukarıda belirttiğin iki site aynı bakış açısı var millete elindeki paranın karşılığı olan en iyi ürünü anlatıyor bunu anlamayanlar yok sen bilmem nereden para alıyorsun yok taraf tutuyorsun bigi seyler atıyorum sen bi pc üreticisisin dünyanın herhanki bir ünkesinde sen türkiyede ürününü tanıkmak istiyorsun yani daha doğrusu ürününü daha cok kişiye duyurmak istiyorsun bu nasıl olur ya tv ye verecen tv de reklam gelince millet kanal değiştiriyor yada o ülkenin en çok üyesi olan takip edilen sitesine yada yada birsürü siteye mantıklı olan tek bir yerden daha çok sunuç almaktır tabi birçok site ürünün derinlemesine incelemiyor tv ve youtube inceleme yapmıyor sadece reklam yapıyor mesele bu

Bunları yazdın yarandın eline ne geçti sana madalya mı takacak. Derinlemesine inceleme var her helene çok iyi de işine gelmeyene tukaka reklam filmi çek benim tercihim exper de dell incelemesi yap ona da iyi de asus incelemesini yap ona da iyi de Nasrettin hoca gibi sende haklısın sende haklısın.
    Akk ya geldimi sanki çin de yaşıyoruz komünist ülkeyiz de kotalara sınırlara alışalım de sonra ortadoğu kafası de siz şakşaklamaya devam edin

• Akk ay başı sıfırlandığında tüm türkiye gerçek fiber kullanmaya başlıyor ve sıkıntı çıkmıyor. Sende bana istanbul trafiği örneğini veriyorsun. Altyapı görünen o ki fazlasıyla yeterli. Yani katlanmak zorunda falan değiliz. 200 gb akn li sözde limitsiz/sınırsız internete 113 TL ödemek zorunda değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Eylül 2016; 9:32:58 >
  • Adil Kullanım Kotası olayındaki şahsen benim tepkim Türk telekomum"HEM FAHİŞ FİYATTAN İNTERBNET SATIP HEM YATIRIM YAPMAMSINA İDİ"
    ki sizde altyapı yetersiz ondan akk uygulanıyor derseniz o zaman şahsınıza degilde türk telekom tarafından donanımhaber firmasına bir baskı geldigini kullanıcı düşünür tabiki bu dogaldır...
    Herkes görüşünü söyler ama saldırmak hakaret tehdit kabul edilemez şeylerdir.
    Her sabah bilgisayarımı açtıgımda önce donanımhaber i sonra haber sitelerini açıyorum...
    Sizleri önemsemiyor olsam şahsen birdaha ugramazdım olur biterd.
    Uzun yıllardır Türkiyede teknoloji kültürüne olan katkınız tartışılmaz..
    Başarılarınızın devamını dilerim.
    Kullanıcı olarak sizden beklentimiz dik durmanızdır...
    Saygılarımla
    Yonex

• Her forum birgun icten yikilacaktir. ;) Bazıları sancili uzun bir donemde parçalanır bazıları da farkına bilr varmadan oldu bittiyle...

• Sen bir de teknoloji sitesi yazarısın he ? Yazında buradaki kullanıcılara "hayat boyu ezilmiş" diyebilecek hakkı kendinde nasıl buldun ? sadece burada yazı yazıyor olduğun için mi? İşte,kullanıcılar ile böyle polemiğe girdiğin için asla başarılı olamayacaksın.

Aytaç isimli arkadaş sana gereken cevabı güzelce vermiş.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.