Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşini yapmaya çalışan bir insanı kendi zaviyesinden değerlendirdiği konu başlıkları üzerinden kendileri gibi düşünmediği için linç etmeye kalkışan hazımsız kabız kafalar,bu dünya sadece sizin gibi düşünen insanlardan ibaret olmak zorunda değil.Çok istiyorsanız herkes sizin gibi konuşsun,sizin gibi çalsın söylesin kendi gettonuzu kurup komün yaşamına geçin.Ama şunu da unutmayın o gettoda bile yine birbirinizi yiyeceksiniz çünkü,insan bu;her konuda farklı düşünme ve uygulama yeteneğine sahip tek canlı!Canlı dedim diye size iltifat ettim sanmayın, sadece ontolojik bir gerçekliği ifade ettim tenekeler! Gürültünüz o kadar fazla çıkıyor ki insan olanın beyni zonklar..
    Şimdi derdiniz üzüm yemekse adam gibi eleştirel yazılar yazın insanlar müstefid olsun.Olayı kişiselleştirip konuyu yazarları linç etme vandallığına indirgerseniz sizi kimse ciddiye almaz ama vicdan bekçileri fazla mesai yapar.Unutmayın ki haddinden fazla şiddet gayede ki hikmeti yok eder.Siz hikmeti çiğnediniz little vandallar,gayeniz de berhava oldu.Hadi şimdi sıraya girin beni de linç etmek için,ama şunu bilin ki ben kişilerle vakit ziyan etmem olayları analiz ederim,önce söze bakarım söz mü diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye? teferruat bila ihtiyaç hazirun...Selam, hikmetin peşinde ömür tüketenlerin üzerine olsun...

• geçen yine mağduruz...

• Sahislar uzerinden degilde fikirler uzerinden tartisilsa keske neyse biz hep birlikte donanimhaberiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avans09

Her şey bir yana, akk olayı bambaşka, Genel anlamda Teknoloji sitelerinden, AKK'nin kalkmasının gerekliliği konusunda güçlü bir ses çıkmaması, Teknolojik siteleri için tam bir hayal kırıklığı.

biz küçük bir topluluk olarak bu dev teknoloji siteleri tarafından bastiriliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında adama bu kadar yüklenmek de hata, klasik bir günümüz vatandaşı gibi "Ağzımızın tadı kaçmasın da millet yansın yıkılsın" mantığı.

• Hayırdır mesut bu insanların sayesinde evine ekmek götürdüğünü unuttun heralde. Reklam gelirleri olmasa zaten burayı ayakta tutamazsınız. Neymiş toplantı yapmışsınız giren üyeler bilgiyi alıp (senin tabirinle çalıp) geri çıkıyormuş. Ne münasebet? Sen lokantaya gittiğin zaman lokantacı sana yemek yedi gitti bak şu densizemi diyor. Ya bende seni profesyonel sanıyordum attığın şu başlığa bak.

• donanım haberin en rezil anasayfa haberi olmaya aday haberi

belki post rekoru bile gelebilir

• Yazıları okumadım, sadece bu yazılan yazıyı okudum. Ve şimdi fikrimi yazmak istiyorum.

Öncelikle, yazdıklarının taraflı olup olmamasının bir önemi yok. Taraflıysa, izlemezsiniz takip etmezsiniz olur biter.
    Siz zaten izlemezseniz o mecburen tarafsızlığa yönelecek, zira bir blog sahibinin veya bir site editörünün takipçisi yoksa yaptığı incelemelerin pek bir önemi olmayacak. Kendi kendine inceler kendi kendine okur ve izler.
    Bu Donanımhaber üzerinde profesyonel olarak yapılsa da aynıdır Youtube'da tek başına amatör bir şekilde yapılsa da aynıdır. Takipçi sayısı azalırsa insanlar izlemeyi bırakırsa şirketler daha az ürün yollamaya başlar.

Yani hakaret edilmesi filan doğru değil, ister taraflı inceleme yapsın ister tarafsız bunda hakaret etmeyi gerektirecek bir durum yok. Hakaret varsa silersiniz mesajı verirsiniz cezayı. Ama sizin de aynı şekilde hakaretle karşılık vermeniz, doğru bir şey değil.
    Siz böyle yaparsanız, üyeler daha neler yapar. Psikoloji kısmı kaldırılmış yazıdan, keşke hiç böyle bir konuya girmeseydiniz.
    Normal bir şekilde eleştiri olabilir tabi, böyle kitlelere hitap eden birisi iseniz nasıl olumlu yorumlar hoşunuza gidiyorsa sizi saygı çerçevesinde eleştirenlere de, çok çok az dahi olsa bu kişilerin sayısı, dikkate almıyorsanız dahi saygı duymak zorundasınız.

Bence böyle bir konu dahi açmanız çok yanlış. Siz bu işten para kazanıyorsunuz, bu üyeler belki bu siteye para ödemiyorlar fakat bunca üye olmasa bu siteye aldığınız reklamların bir anlamı olmaz.
    Düzenli geliriniz var amatör olarak bu işi yapmıyorsunuz, profesyonel olarak bu sitede çalışıyorsunuz ve bir de böyle bir yazı yazıyorsunuz.
    Yazabilirsiniz tabi, kimse engelleyemez ama profesyonelliğinize gölge düşürür. Başka bir deyişle profesyonel bir insan böyle davranmaz.
    Daha önce de yazılmış ama psikiyatrist uzmanları ve psikologlar bile direk hastalarına böyle bir yaklaşım içerisinde bulunmazken sizin bu konuda hiçbir uzmanlık alanınız olmadığı halde böyle bir şey söylemeniz ve sonra silmeniz bu durumu özetliyor. Her söylenene alınacaksak internete girmeyelim.

Çok rahatsız oluyorsanız, haber videolarına yorumları kökten kapatabilirsiniz kurunun yanında yaş da yanar ama sizin çalışma motivasyonunuzu etkilemez en azından. Bir de öyle denersiniz, kimsenin yorum yapmadığı bir inceleme videosu yayınlanır ama altında bir teşekkür mesajı bile olmaz. İyi yanından bakın hakaret de olmaz.
    Başka türlü engelleyemezsiniz bu hakaretleri, biri gider biri gelir.

• Bahsedilen konular hep oldu, hep olacak. Bunun bir çıkar yanı yok. Kısaca,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemrey -- 18 Eylül 2016; 23:47:41 >
  • mesut çevik trolldur

• oğlum diyim dh de işler nası gidiyi diyim

baba diyi troller bahane reklamlar şahane diyi
  • Bu akk hakkında bilmem kaç videonuzda 2 oyun indirsen kota bitti diye o kadar dert yandıkdan sonra bu yazı kendinizle çelişir bir durum olmuş forumda bu konuya insanlar gerekli tepkiyi ve bazıları çok daha fazlasını vermiş olabilir,forumdaki insanları klavyelerinin arkasına saklanıp istediklerini yazdıklarından şikayet etmişsiniz siz donanimhaber olarak elinizde imkanlarınız var toplarsınız forumdan tarafsız 20 kişiye dersiniz gelin görüşlerinizi tartışalım bunuda çeker siteye koyarsınız o zaman böyle insanların hassas olduğu bu konuda tepkiyi üstüneze çekmezsiniz insanlarla birlikte ortak bir görüş ortaya koyarsınızki burda herkesin istediği şeyinde bu olduğunu düşünüyorum..
    Ne yazıkki insanların dert yandıkları tarafsızlık olayına geliçek olursak bu herkesin düşünçe şekline göre değişir ama ben bile bazen bu tip bir hisse kapılmıyorum desem kendime yalan söylemiş olurum..

• Mesut bey sitede haberlerde guzel yalniz soyle birsey var, biz bunlari soylemek icin hicbir yerden ne reklam parasi ne promosyon birsey almadik derseniz bu inandirici olmaz, bal gibide aliyorsunuz zaten, ki almalisiniz da ama bunu kabul etmezseniz komik olursunuz ve forum takipciside bunu gorur, teknoseyir'i ornek alin derim arada degisik urun incelemesi vs oldugunda bize bunu gonderdiler bizde bunu inceliyoruz diyerek sakaya da vursalar isin gercegini soyluyorlar, sizde de ayni durum gecerli, sizde kabul ederseni durumu daha kolay olur hersey

• Şu reklamdan sonra senin pek inandırıcılığın kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

oğlum diyim dh de işler nası gidiyi diyim

baba diyi troller bahane reklamlar şahane diyi

hahahahahahaha bu ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: aliemrey

Bahsedilen konular hep oldu, hep olacak. Bunun bir çıkar yanı yok. Kısaca,

/>

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Lacoste tişört gerçekçi acaba 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

İŞTE ISMARLAMA HABERLER VE KANITLARI

Bunu buraya yazmak durumunda kaldım, aylar önce dh anasayfada çıkan ısmarlama çakma haberlerle ilgili mesut ç. ye twitter üzerinden yazdım.

bu haberler dikkatimi çekti belli bir süre anasayfada durup birden kayboluyordu neydi ki bu ?

işte o haberlerlerden birkaçı anlaşmalı oldukları bir spam şirket
    http://www.donanimhaber.com/arama/webtures.htm

size birinden örnek bu dh üzerindeki haber yayınlanma tarihi 5 nisan 2016 (birde yapılan yorumlara bakınız)
    http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/Googlea-komsu-olan-ilk-Turk-SEO-ajansi.htm

bu ise haberde adı geçen firmanın kendi sitesinde yayınladığı haber makale birebir aynı ve yayınlama tarihi 27 ekim 2015
    https://www.webtures.com.tr/blog/turkiyenin-en-iyi-seo-ajansi-webtures-dunyaya-aciliyor/

ve daha sonra ben bu konuyu Mesut Ç. ye twitter üzerinden sordum ve düzgün bir cevap veremeden kaçtı kendisi.

işte twitter konuşması
    https://twitter.com/MetinSeylan/status/717761702775951360

ve daha sonra donanımhaber ve adı geçen bu şirket anlaştı yazan bir haber gördüm
    http://www.dijitalajanslar.com/donanimhaberin-seo-ajansi-webtures-oldu/

Mesut bey ben buraya belgeleriyle ısmarlama haberlerin dh üzerinde yayınlandığını ispat ediyorum! ben yıllarca sizi ve DH yi takip ettim 2007 li yılllardan beri, ama son 3 yıldır kaliteli editörler teker teker gitti (örnek: Ender Yıldız) içerikler gerçekten ilginç bir hal almaya başladı. unuttuğunuz birşey var dh üyelerinin çoğu bu ülkenin okumuş ve sorgulayan genç bireyleridir. unutmayın ki sizin, talha'nın, erdinç'in, erdi'nin kariyerlerinizde ve DH nin bu günlere gelmesini sağlayan DH üyeleridir.

haberler hariç sitenin neresinde ne reklam yayınlıyorsan yayınla kimsenin birşey dediği yok hakkındır ancak sahte, yanlı, reklam haberlerle benim o haberi okuyacak zamanımı çalıp benim üzerimden para kazanamazsın kardeşim.

yine mi cevap yok

/>

• Bu sitenin bu büyüklüğe gelmesi önce kullanıcılar sonra Mesut çevik'tir.

Evet forumu kirleten bir sürü incisozluk kafalı gençler var.

Fakat en büyük Akk konusu burada iken,kendi çabaları ile Tbmm ye gitmiş, btk dan tavsiye açtırmış kullanıcılar burada iken, o yorum olmamış.

Telekomdan reklam geliri kesilsin ne olacak ? Sırf bu tavirdan dolayı daha çok sempati alıp başka şeylerden kazanabilirdi bu forum halbuki.

• akk yazısına da yorum yapmıştım buraya yapmayayım dedim de,
    psikolojisi bozuk troll lafı gerçekten olmamış nitekim ben okurken yoktu kaldırılmış sonra.

Ama bir yere kadar dayanılır gerçekten bu insanlara. Bu sitenin tüm haberlerini incelemelerini takip ediyorum denebilir. İsmini vermediğim bir arkadaş için haberlerinde bir x haberi daha diye yorumlar görmekten gerçekten sıkıldım.
    İnsanlar beceremediği bir iş hakkında onu yapana direk yaftalama veya aşağılama gibi garip kompleksler içerisindeler ki mesut bey bu konuda sonuna kadar haklı. Yapıcı bir eleştiri sunmadıkları gibi bir de baltalama ve reklam yapmaya çalışıyorlar. Bu esnada bu editör arkadaşları reklamcı diye yaftalıyorlar.

AKK haberinde mesut beyin yorumunda yazdığı gibi cımbızla çekme durumu var şu anda. AKK ya giden yol bu ve buna katlanmak zorundayız lafını çekip aşağısı veya yukarısında ne var diye bakan yok.

Ben katılıyorum. AKK ya ama Türkiyede uygulandığı gibi değil. Gelişmiş ülkelerde uygulanan akk lar gibi. Mesela ben hızlı bir internet kullanmak istiyorum açmak istediğim sayfa ve video lar kaliteli olsun vs isterim. Ama aylık kota kullanımım tek başıma 200gb ı geçmez. Şimdi ben 100mbps bir internet ile ayda 20 tb kadar veri kullanabilirim ki bu uçuk bir rakam. Diyelim ki ayda 2 tb veri kullanan biri var. Bu adamın internet üzerinde oluşturduğu yük benimkinin 10 katı ama aynı hızı kullanıyoruz diye aynı para? Buna eleştiri getiren yok ne hikmetse.
    AKK yı tersten uygulayan tek ülke Türkiye olduğu için insanlar akk yı kötü bir şey olarak görüyor. Aksine akk kullanıcıları koruma üzerine yapılmış bir yöntemdi. Ama gel gelelim Türkiyedeki bu hep bana algısı şirketlerde de olduğu için AKK kullandığın kadar öde mantığından Çok kullanacaksan Çok öde mantığına gitti. Eleştirilmesi gereken noktayı kaçırıp sapla samanı karıştırdınız diyebilirim.
    Bu forumda akk kaldırılsın kampanyasının ilk takipçilerindendim sonrasında da vazgeçtim çünkü haklarını ararken istedikleri şeyin mümkünlüğünü sormuyorlar. Kampanya 2014 te başladı 2 sene içerisinde akk nın tamamen kaldırılması konuşuluyor şu an. Bu bir başarı mı diye sorarsanız evet ama bence değil. Çünkü şu duruma geleceğiz. Bu sefer internet fiyatları artacak interneti o denli yoğun kullanmayan kullanıcı ya kotalı tarifeye geçip kotam bittimi bitecek mi derdi çekecek yada sırf akk yok diye sınırsız tarifeye fazla para ödeyecek.

Yukarıda %80 asgari ücret vs diye ahkam kesen ama ahkam kesmeyin diyen bir arkadaş var ya işte sözüm ona. AKK kaldırılsa o %80 dediğin (!) kesim daha kötü bir duruma düşecek. AKK yazısında da yazdığım gibi sadece ÖİV ve KDV yüzünden aldıkları 100 tl nin 27 tl sini devlete ödüyor iss ler ve bu onlara can sıkıcı geliyor. Savaştığınız şeyin farkına varmadan savaşıyorsunuz ve bu yüzden bu konu veya başka bir deyişle bu oluşum bu kadar küçük kaldı. Kimse niye akk istesin ? Ama siz insanlara doğru bir şekilde anlatamadınız çünkü eksik bilgi ile yola çıktınız. Çağımızın problemlerinden olan dediğim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma (Şimdi buna da atılan olur evet söz benim değil ama ben bunu ciddi problem sıfatına sokuyorum) durumuna benim açımdan ciddi bir örnek teşkil ettiniz ve devam ediyorsunuz. Nitekim bu sitedeki önemli isimlerden birini de btk cı diye yaftalayarak sözlerini cımbızlayarak hareket ederek olmaması gereken bir konuma düşürdünüz kendinizi. Bence güzel bir oluşumdu ama yazık ediyorsunuz şu an.

O btk cı diye laf ettiğiniz adam sayfalarında haberlerinizi paylaşıp size destek verirken kimse sesini çıkartmıyordu. Firmaların hep bana mantığını siz de yapıyorsunuz. Hep bana diyip geçiyorsunuz. Firmalar sürünsün bilmem ne diyerek robin hood culuk oynuyorsunuz. Sormazlar mı size diyecem de sormamışlar belli daha iyisini yapabiliyorsan sen çık diye ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.