Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fz18
    Sevgili Mesut, bildiğin yoldan şaşma. 'İt ürür kervan yürür' ne güzel bir atasözüdür.

Her durumda doğruya doğru yanlışa yanlış demek gerekiyor, Mesut Çevik yanlış yapmıştır, egosunun kurbanı olmuştur, Forumun gerçek sahibini unutmuştur, yanlış hayat doğru yaşanmaz. Sahtelik içinde doğru yaşam olmaz. Akk konusunda forumun çabası ortadayken ve bu konuda kendisinden özellikle destek beklenirken, önce sessiz durmayı tercih etti. Sonrasında kime hizmet ettiği belli olmayan bu açıklama yapıldı. O ata sözünü doğru yerde kullanın derim.
  • Sizi çok severim ve takipçinizim Mesut Bey fakat konu her ne olursa olsun bir editörün siteyi bazı kişilere cevap vermek amacıyla kullanması yanlıştır. İnsanların bazılarının gerçekten troll olduğu bazılarının ise yazılanları yanlış anladığı ihtimali var. Özellikle ilk paragrafa insanlar sizin düşüncelerinizi yansıtıyor gözüyle bakar. Naçizane tavsiyem şudur; öncelikle siz yazılarınızda daha sade ve daha hedef odaklı olun ki sadece troller kalsın göz önünde. Onları elemek, ayırmak zaten aklı başında tüm forum üyelerinin yapabileceği bir şey.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 19 Eylül 2016; 13:56:08 >
  • Mesut hocam bizi trollemiyorsun değil mi? Ya da sosyal bir deney feln mı bu? Şu an çok şaşkınım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

quote:

quote:

quote:

quote:

İncelemezsin burdaki haberleri olur biter. Cok zor bisey degil

sana ne arkadaşım, okumayı seviyoruz. buradaki insanlar kaliteli şeyler yazıyor diye okuyoruz. yazdıklarını okuduktan sonra anladığımız için her insan gibi tabi ki daha sonra tepki göstermemiz normal.

sen bir yazıyı okumadan nasıl anlıyorsun ? müneccim misin ?

Sen önce üslubunu düzelt öyle gel

ilk önce kendi üslubuna bak ?

Mesut çevik'in yan hesabı mısın yoksa ?

Yok paralel hesabıyım. Kafayı yemissiniz yasınız kac acaba? Gir bak Mesajlarım mesut cevige mi benziyorum.

senin gibi troller banlanmaz bizi banlarlar merak etme sen.

yaşımı ne yapacaksın nikahına mı alacaksın ? yşa sorma muhabbeti de sıkıyor ha.

yaş 36.ne söyleyecen.

hocam araştırsan baksa 15 yaşında çocuk çıkacak uzatma :D

• Mesut reyiz arada bende seni elestirdim elestirilir tabiki herkes dort dortluk degil ama bazilari olayi farki yerlere cekiyor yorumlarda bunu bende farkettim yazinizin sonunda birakacam vb demissiniz bayaga dusunup sonra vazgecmissiniz galiba eger herseyde birakip gidecekseniz hic yapmayin bu isi ayrica sizinle bu kadar ugrasilmasi sizin ne kadar basarili oldugunuzu gosterir. Bosver....

Ayrica su konuyu acarak o kendini bilmez adamlar kendini birsey zannetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 19 Eylül 2016; 15:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

Sevgili Mesut, bildiğin yoldan şaşma. 'İt ürür kervan yürür' ne güzel bir atasözüdür.

Yalaka koyun, kasabın keskin bıçağını övermiş.

Dost yalakalık yapmaz, lafı dolandırmaz, diplomasi falan bilmez, çat diye söyler meramını, sözünü sakınmaz. Onun yergisinde iltifat, siteminde sevgi saklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Mesut reyiz arada bende seni elestirdim elestirilir tabiki herkes dort dortluk degil ama bazilari olayi farki yerlere cekiyor yorumlarda bunu bende farkettim yazinizin sonunda birakacam vb demissiniz bayaga dusunup sonra vazgecmissiniz galiba eger herseyde birakip gidecekseniz hic yapmayin bu isi ayrica sizinle bu kadar ugrasilmasi sizin ne kadar basarili oldugunuzu gosterir. Bosver....

Amma yağcısınız be kardeşim çıkarınız ne babanızın oğlu mu ne çok seviyorsunuz ülkede kotayı övenleri yaşamı kısıtlayanlara destek olanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Mesut reyiz arada bende seni elestirdim elestirilir tabiki herkes dort dortluk degil ama bazilari olayi farki yerlere cekiyor yorumlarda bunu bende farkettim yazinizin sonunda birakacam vb demissiniz bayaga dusunup sonra vazgecmissiniz galiba eger herseyde birakip gidecekseniz hic yapmayin bu isi ayrica sizinle bu kadar ugrasilmasi sizin ne kadar basarili oldugunuzu gosterir. Bosver....

Amma yağcısınız be kardeşim çıkarınız ne babanızın oğlu mu ne çok seviyorsunuz ülkede kotayı övenleri yaşamı kısıtlayanlara destek olanları.

Yazimin neresinde yagcilik yapmisim at gozlugunu cikar.Ben yazilari hakli haksizda demedim.Bilip bilmeden yorum yapma laf olsun diye kimseye yalakasin diyemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Akk ay başı sıfırlandığında tüm türkiye gerçek fiber kullanmaya başlıyor ve sıkıntı çıkmıyor. Sende bana istanbul trafiği örneğini veriyorsun. Altyapı görünen o ki fazlasıyla yeterli. Yani katlanmak zorunda falan değiliz. 200 gb akn li sözde limitsiz/sınırsız internete 113 TL ödemek zorunda değiliz.

parayı çok verince alt yapı çoşuyor. Gerçekten samimi iseler sınırsız paketleri kaldırsınlar iptv yi kaldırsınlar niye bunlar var bunlar varsa niye alt yapı kaldırmıyor diye akk koyduk saçmalığına giriyorlar.
  • akk konusunda tam bir saçmalık silsilesi bomboş bi yazı gerisi zaten malum.
  • ...

• Bu yazıda ismi geçen kişi ve kuruluşların gerçek hayatla herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Bir editör daha intihar etti.

Evet sayın seyirciler bugün 17 eylül cumartesi ve bir son dakika gelişmesiyle karşınızdayız.
    Dom._.alal._.ımhaber editörü Namesut Ezik evinde bilgisayar masasının üzerinde ölü olarak bulundu. Detaylar az sonra.

Bu acı olay haber merkezlerine bomba gibi düştü sayın seyirciler. Haberi alır almaz muhabirimiz olay yerine ulaştı ve şimdi muhabirimiz bizlere bu vahim olayın perde arkasını açıklayacak. Bu ölümün arkasındaki tüm bilinmeyenlerini Do._.Mall._.tv izleyenlerine anlatacak.
    Evet Sezai Domalsa sendeyiz:

Muhabir Sezai Domalsa : Ülke gündemine bomba gibi düşen bu ani ölümün yaşandığı evin önündeyiz sayın seyirciler. Bu esrarengiz ölümün nasıl gerçekleştiği ile ilgili şok edici bir çok detay elimize ulaştı .Halkın editörü Namesut bey akşam saatlerinde arkadaşlarıyla beraber Beykoz'daki villasına geliyor. Oldukça mutlu bir şekilde evine gelen Namesut bey ve arkadaşları bir iki saat sohbet ediyor sonra Namesut bey yarınki video haberini hazırlamak için bilgisayarının başına oturuyor. Önce mailine bakan Namesut bey operatörden gelen mesajla kota sebebiyle hızının 3 mps düşürüldüğünü öğreniyor. İşte bu andan itibaren kota zehirlenmesi geçiren Namesut bey bu duruma çok sinirlense de işine olan bağlılığı sebebiyle araştırmasına devam ediyor. Tabii zehir her geçen dakika vücuda yayılıyor ama halkın editörü Namesut bey video haber araştırmasını bitirmeyi başarıyor. Ama Namesut bey biraz bitkinlik biraz ateş biraz da baş ağrısı hissediyor ve arkadaşları diyor ki iyi görünmüyorsun dinlen istersen deseler de aldırış etmiyor Namesut bey. Hem bitti zaten video haberim hazır sadece siteye göndermek kaldı deyip işe koyuluyor. Okuyucuları konusunda çok hassas olan Namesut bey bir an önce haberini merkeze ulaştırmak istiyor. Ama o da ne !
    video haberin yüklenme süresi 18 saat diye bildirim ekranı çıkmaz mı. İşte Namesut bey burada sinir krizi geçiriyor. Masayı yumrukluyor. Üstünü başını parçalıyor derken halkın editörü Namesut bey'in kalbi daha fazla bu strese dayanamıyor ve hakkın rahmetine kavuşuyor. Olay yerindeki arkadaşları ise yaşananların şoku içerisindeler. En yakın arkadaşı Serdi beyle konuşma imkânı bulduk. Serdi bey mikrofonlarımıza şunları söyledi.
    O kadar söyledim amerika'ya yerleş diye. Orda internet kotasız ve daha hızlı diye ama beni dinlemedi.
    Bir başkadır benim memleketim dedi.
    Katlanırım ne olacak ki dedi. Ama kalbi dayanamadı maalesef. Peki son anlarında yanındaydınız Serdi bey son sözleri neydi?
    Ben bu kotayı icat edenin.....
    Kotayı icat edip upload koyanın....
    Fiberliyoz müdür diyen telekom'un.. .taaa gelmişini geçmişini derken gidiverdi kardeşim
    Genç yaşta büyük bir editörü kaybettik çok üzgünüm .

Evet sayın seyirciler şimdi de halkın editörü Namesut bey'in adli tıp otopsi raporu elimize ulaştı. Sıcağı sıcağına bu bilgileri Do._.Mall._.tv izleyenleriyle paylaşalım hemen.Evet İnternet Hospital baş hekimi sayın Sadık Domalır söz sizde efendim:

Halkın editörü Namesut bey kota zehirlenmesine bağlı upload şoku geçirmiştir. Yani kısacası internet yetmezliği komasına girerek hayatını kaybetmiştir. İnternet Hospital ailesi olarak ardı ardına gelen editör ölümlerine acil çözüm üretilmesini yetkililerden bekliyoruz.
    Daha çok ölümler yaşanmadan ülkemizin en büyük hastalığı olan internet yetmezliği meselesine bir an önce eğilmeliyiz.
    Evet sayın seyirciler buradan aktaracaklarımız bu kadar sözü merkeze bırakıyorum.

Muhabirimize teşekkür ediyoruz. Ardı ardına gelen editör ölümlerine artık yürek dayanmıyor sayın seyirciler.
    Bir sıcak gelişme
    Saray'dan BeşparaetmezTepe'den açıklama yapılıyor kameralarımızı saraya çeviriyoruz.
    Do._.Mall._.istan devlet başkanı Recep Kandırılmış
    konuşuyor canlı yayın.
    Vatandaşlarıma derin üzüntülerimi ifade etmek isterim. Tabii olay çok sıcak. Şimdi bu tür olaylar yaşanabilir. Bu işin fıtratında var .Editörlük yan gelip yatma yeri değildir. Bir fiberdir tutturmuş gidiyorlar anlamak mümkün değil fiberle mi doğdun mübarek.

Düşük profilli yüksek atarlı başyakan Cinali Fibersiz konuşuyor:
    Halkımız merak etmesin olayın peşindeyiz. Sorumlular neredelerse bulunacak hesap sorulacak. Bugünleri unutmamak adına
    17 Eylül İnternet Yetmezliği Şehitleri Anma Günü olarak ilan ediyorum.

Ulaştırma bakanı konuşuyor:

Efendim ardı ardına yaşanan editör ölümlerine
    fiber-densizlik olayının sebep olduğu söyleniyor ve bakanlığınız suçlanıyor .
    Bu konuda ne dersiniz ?
    Bunlar asparagas haberler dedikodular. Halkımız bu tip haberlere itibar etmesin. Bizler görevimizin başındayız. Halkımız müsterih olsun. Fiber-densizlik olayında ise biz bakanlık olarak gerekeni yapıyoruz. Bakanlık olarak pür dikkatle Trene bakıyoruz. Trene bakmak bizim işimiz.

Şimdi de sağlık bakanı konuşuyor :

Arka arkaya gelen acı haberler malumunuz üzüntülüyüz tabii. Halkımızı peşinen bir konuda uyarmak isterim. Şimdi bir kaç zamandır çeşitli kanallarda oldukça ucuz ve kotasız ithal gıdaların reklamı yapılıyor. Buradan bir kez daha halkımızı uyarıyorum. Bu tarz ithal gıdaları tüketmesinler uzak dursunlar. Son derece zararlı olan bu gıdalar kotasız ve hızlı bir şekilde tüketilirse maazallah istenmeyen durumlarla karşılaşabiliriz.
    Halkımızın oldukça güvenli olan kotalı ,ağır, yavaş ve fiyatı da görece pahalı olan yerli gıdaları tercih etmesi Rant sağlığımız açısından büyük önem arz etmektedir.

Diyanet İşleri başkanı konuşuyor:
    Evet efendim internet çağımızın Deccal'i dir esasında.
    Bu canavarın biz müslümanlardan mümkün olduğunca uzakta tutmak için muska yaptırdık kısa zamanda halkımıza ücretsiz bir şekilde dağıtacağız.
    Efendim neymiş kotasız hızlı ve ucuz internet bizim de hakkımız diyorlar. Bakın gençler bu batının bizlere oynadığı kirli bir oyun. Batı kotasız sınırsız internet yoluyla kendi ahlaksızlığını bizim gençlerimize aşılamak istiyor. İşte bütün mesele bu.
    Bakınız kotasız internet caiz değil.Çünkü dinimizce israf haramdır. Kotalı internet müslümanları haramdan uzak tutmak için var.
    Bir de aşırı hız meraklıları var. Bakınız gençler ister gerçek hayatta ister sanal alemde aşırı hız dinimizce caiz değildir.Bu konuda sayısız sahih hadis var.Sanal alemde efendi efendi sâkin sâkin dolaşmak varken aşırı hızlar yapıp can kayıplarına vesile oluyorsunuz.. Yapmayın.
    Unutmayın taşıdığımız bu canlar bize tanrının emanetidir.

Evet sayın seyirciler bir daha ki haber bülteninde görüşmek üzere hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 19 Eylül 2016; 16:32:14 >

• Bence haberi kendi yorumun gibi degil de verilere dayali tarafsiz bir haber olarak sunabilirsen sorun olmayacagini dusunuyorum.

Diger durumda site icerisinde kose yazilari bolumu acilirsa editorler burada kendi sahsi fikirlerini gazete yazarlari gibi yazabilirler. Elestiri elbette gene gelecektir ancak kose yazarlarinin aldigi elestirileri dusunursek bunlari da kabullenmek gerekiyor..

• Akk hakkındaki habere ulaşamıyorum silinmiş herhalde ama yazılardan anladığıma göre akk yi destekleyen bir yazı yazmışsınız. Bence bir teknoloji editörünün akk gibi çağ dışı bir uygulamayı desteklemesi çok mantıksız . 2016 yılındayız sırf firmaların daha fazla kar yapabilmeleri , alt yapı yatırımlarını yapmamaları nedeniyle akk denen saçmalığa mahrum bırakılıyoruz.
  • Mesut Çevik; yazdığı bu yazılardan da anlaşıldığı üzere, iktidar yalakası, her zaman güçlünün yanında yer alan, hep cebini düşünen, bencil ve çıkarcı tipik bir türk insanı. Böyle biri tabiki halkın yanında yer almayacak, milleti sömüren büyük şirketlerin ve bunları koruyan hükümetin yanında olacak.
  • arkadaşlar şu yorumları okudum ya cidden tuhaf oldum. Mesut Çevik benim için donanım dünyasının bir numarasıdır. Mesut Hocam sen çizgini hiç bozma. Kulak asma sana bu tip sözler söyleyenlere. cevap bile verme gül geç. Sen olduğun sürece donanımhaber donanımhaberdir. Erdi Özüağ hocam da on numara bir insan. incelemelerini büyük bir beğeni ve hayranlıkla izliyorum. saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: canskru
    arkadaşlar şu yorumları okudum ya cidden tuhaf oldum. Mesut Çevik benim için donanım dünyasının bir numarasıdır. Mesut Hocam sen çizgini hiç bozma. Kulak asma sana bu tip sözler söyleyenlere. cevap bile verme gül geç. Sen olduğun sürece donanımhaber donanımhaberdir. Erdi Özüağ hocam da on numara bir insan. incelemelerini büyük bir beğeni ve hayranlıkla izliyorum. saygılar.

Bu mesajı tekrar etme ihtiyacı duydum.
    Her durumda doğruya doğru yanlışa yanlış demek gerekiyor, Mesut Çevik yanlış yapmıştır, egosunun kurbanı olmuştur, Forumun gerçek sahibini unutmuştur, yanlış hayat doğru yaşanmaz. Sahtelik içinde doğru yaşam olmaz. Akk konusunda forumun çabası ortadayken ve bu konuda kendisinden özellikle destek beklenirken, önce sessiz durmayı tercih etti. Sonrasında kime hizmet ettiği belli olmayan bu açıklama yapıldı. Siz doğrudan yanamısınız?

• Allahtan site senin değil , saniye durmazdım. 2004 den bu yana şu sitede ne reklamlardan ne yaş ortalamasından ne saçma sapan konu dışı haberlerinden ne saçma sapan siyaset tartışmalarından bunaldım senin bu saçma sapan konularından bunaldıgım kadar. Ve her sene çıtayı biraz daha yükseltiyorsun.

Açtığın konuya ugramam fakat şu başlığıda gördükten sonra dayanamadım.

Bravo Gün Oksay , Donanımhaber anasayfasında böyle bir konu açabilcek rahatlığı bu insanlara verdiğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

Mesut bey, insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben size samsungcusunuz diyen kimseyi görmedim ( belki biri sçdemiştir sizde aha bakın bana samsungcuda diyorlar diye demagoji yapıyorsunuz). Ayrıca insanlar fikirlerini söylüyor diye "PSİKOLOJİSİ BOZUK OLANLAR" diye yaftalayamazsınız. Psikolojiden yaptığınız incelemeler gibi anlıyorsanız lafım yok. Çok bilmiş olmamak gerek. Altı üstü ürün incelemeleri yapıyorsunuz youtubede onlarca çoluk çocukta bunu yapıyor. Sizin tek farkınız büyük bir sitede olmanız yaptığınız incelemelerde de sürekli taraf tutuyorsunuz. Şimdi fikirlerimi söyledim diye "psikolojisi bozuk troll" olmuşumdur.

niye piskolejimiz bozuk olsunki fikirlerimizi belirtiyoruz diye hemen piskolejis bozuk troll olduk sensin haklısın deseydik bizden iyisi olmazdı artık koyun yerine konulmaktan bıktım paramızla rezil olduğumuz tek ülke burası birileride çıkıyo onlra çanak tutuyor ekmeklerine yağ sürüyorlar

• Geçen sabah pahalı bir restorana kahvaltıya gittim. Öyle ki tüm ülkeler arasında aynı kahvaltı menüsünü en pahalı fiyattan satıyorlardı. Başka yerler açık olmadığı için ve çok acıktığım için başka şansım yoktu. Reklamlarda porsiyonların bol, servisin çok hızlı ve çayın sınırsız olduğu söyleniyordu. Bir masaya oturana kadar çok ilgili davrandılar. Dedim ki paramın karşılığını alacağım heralde. Sonra kahvaltı menümü sipariş ettim. Hızlı denen servis yaklaşık 1 saat sürdü. Geldiğinde ise vaad edilen porsiyonun yarısı kadar yemek vardı masada. Ekmekler bayat, peynir hafif küflenmiş, çay ise aşırı acıydı. Kullandığım bıçakta ise lekeler vardı. Çok aç olduğum için yedim tabi mecburen. Kahvaltı sırasında 2 çay içtikten sonra sigara keyfi yapmak için bir çay daha söyledim. O da ne, bardağın yarısı kadar dolu geldi. Dedim ki hata yaptınız sanırım çay yarım geldi. Garson dedi ki " İkinci çaydan sonra yarım veriyoruz" Şaşırdım tabi, oysa ki reklamlarda sınırsız diyordu. Son gelen çayın içinden de kıl çıkmasıyla masadan kalktım tam gidecektim ki bir garson hemen hesabı elime tutuşturdu. Bu kötü hizmet için bir de para mı ödeyecektim? Ödemezsem önce avukatlara, sonra icraya vereceklerini söylediler. Hesabı ödedim. Dünya'nın en kötü kahvaltısıydı ve bir ton para ödemek zorunda kaldım...

Böyle bir şey gelse başınıza o mekanı birbirine katarsınız değil mi?

İyi niyet başka, kerizlenmek başka. Bir hizmet için para ödüyorsam firma bana en iyi şekilde bu hizmeti sağlamalı.

Bunu savunan kişilere de yukarıda anlattığım gibi bir kahvaltıya denk gelmelerini diliyorum.

O gün, burada neyi savunduklarını hatırlasınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 19 Eylül 2016; 17:56:49 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.