Şimdi Ara

4 günük 6+ başıma gelenler (ses gelmeme-iletilmeme) yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gün önce vpdafondan aldığım iphone 6 plus telefonum. 2 gün ses gitmemeye ve ses alamamaya başladım. telefonu kapatıp açınca düzeldi. bir iki kere tekrarladı bunu.
    fakat 4. günün sonunda tekrar yaptı. artık konuşmak imkansızdı. ne ses geliyor nede sesim karşı tarafa gidiyor.
    bunun üzerine apple desteği aradım. telefonunuz yeni olduğu için ( 7 günü geçmediği için) aldığınz yer yenisini vermek zorunda dedi.
    mağazaya gittiğimde onlarda sorunu gördü ve telefonu göndereceklerini söylediler. itiraz ettim ama yapabilecek birşeyi olmadıklarını söylediler.
    bende mecburen vermek zorunda kaldım. en geç 25 gün içinde yenisi gelir dediler. 4 günlük cihaz. insanın canı sıkılıyor. bir de telefonsuz kalıyor.
    daha sonra tekrar aradım apple desteği aradım. size yanlış bilgi vermişler dedi. sadece apple store dan alınan telefonlar 14 gün içinde değişir dedi.
    yorumlarınızı istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first_soldier -- 21 Ocak 2015; 19:26:06 >

• Türk mevzuatı için konusmak gerekirse değişimin hemen yapılması gerekmektedir. Satıcının hemen değişim yapması sizin seçimlik hakkınızı kullanmanızı engellemesi gerekirdi ancak kullanmamış şuan sizin haklarınızı sayıyorum

Hemen ayıpsız benzeri ile değişim
    Ücret iadesi
    Ayıp oranında indirim isteme

Tekrar görüşüp size vereceğim kanun maddelerini kullanacgınızı belirtin en azından korkup hemen teslim ederler

TBK m.219, 221,223,227(önemli) TKHK m 8,9,10,11,12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kwek

Türk mevzuatı için konusmak gerekirse değişimin hemen yapılması gerekmektedir. Satıcının hemen değişim yapması sizin seçimlik hakkınızı kullanmanızı engellemesi gerekirdi ancak kullanmamış şuan sizin haklarınızı sayıyorum

Hemen ayıpsız benzeri ile değişim
    Ücret iadesi
    Ayıp oranında indirim isteme

Tekrar görüşüp size vereceğim kanun maddelerini kullanacgınızı belirtin en azından korkup hemen teslim ederler

TBK m.219, 221,223,227(önemli) TKHK m 8,9,10,11,12

dedim zaten tüketici haklarına başvururum dedim.yenisini vermeniz lazım dedim. sadece süreyi uzatırsınız dedi. bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi. göndereceğiz zaten yenisi gelir dedi.
    ben ne yapabilir? en kısa sonucu ne zaman alabilirim? teşekkürler..

• Bu cihaz temin süresi ile ilgili bir sorundur büyük ihtimal hazırda ürün olduguna eminseniz hemen teslimini teslim edilmediği taktirde Doğrudan ve dolaylı oluşan hak kaybınızın tazmin edilmesi gerektigini belirtin size hazırdaki ürünü vermek istemiyorlar ısrarcı olup alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kwek

Bu cihaz temin süresi ile ilgili bir sorundur büyük ihtimal hazırda ürün olduguna eminseniz hemen teslimini teslim edilmediği taktirde Doğrudan ve dolaylı oluşan hak kaybınızın tazmin edilmesi gerektigini belirtin size hazırdaki ürünü vermek istemiyorlar ısrarcı olup alabilirsiniz

halihazırda ürün mağazada var eminim. ama benim cihazı garantiye gönderdiler bugün. mağaza başka ürün vermek istemedi vermedi.. kwek bey. bu durumda ne yapabilirim.
    yarın dükkana gideceğim. tekrar vermeyecekler. 25 günde geleceğini söyledi. o zaman zarfında yerine telefon istedim. onu bile vermediler.
    dükkan vermeyecek. bu durumda ne yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first_soldier -- 21 Ocak 2015; 20:50:41 >
  • Tamam uyanıklık yapmaya çalışıyorlar garanti kapsamında onarıp vermeye çalışırlarsa kabul etmeyin yeni düzenleme ile onarım değil değişim talebinizi ısrarla ileri sürün garanti sözleşmesinde yapılan düzenleme ile değişim hakkınız var yarın iyice hazırlanın benim söylediklerimi toplarlyın kafanızda güzel bi uslupla tehtid edin mağaza müdürü ile konuşun özellikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.