Bildirim
4 kamera arasında kaldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel. Ben de Canon HF R506 ya da Sony düşünüyordum. Bu ürünlerden en iyileri hangisidir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SONY HDR olan modelleri daha iyidir bence. -
Ne için alacağını söylersen hocam daha da yardımcı olabiliriz belki -
Sony Hdr CX405 4 GÜNDÜR KULLANIYORUM
Gayet kullanışlı
Denemek için Boğaz turu yaptım , 3 saat kadar kayıt yaptım
500 m den Rumeli Hisarını zoom yapıyorum , dürbün gibi yaklaştırıyor ve FulHD Kayıt yapıyor
surlardaki minik delikler bile net görünüyor.
FAKAT Dikkat edin , elinizde kayıt yaparken çok yavaş hareket etmeli veya TrıPOOD - 3 AYAK kullanmalısınız
Videolardan ekler yapıp , güzel bir paylaşım yapmayı düşünüyorum, bakalım artık nezaman olur
599 tl ye Teknosadan aldım. Beklediğiniz kaliteyi bulamazsam bir üstünü alacaktım . gerek kalmadı :)
Ben Notebook İNCELEME ve Pc ekran görüntüleri çekeceğim için benim için yeterli. Tabi daha üst modeller var.
Konu Dışı Önerim
Notebook almayı düşünürseniz tavsiyem Kullandığım model- Acer V Nitro . Tüm test videolarını yayınladım +SSD Yükselttim
Windows 10 kurulum vb videolarım var
https://www.youtube.com/c/ugurdo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X