Şimdi Ara

4 km wireless bağlantı. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işyerimde statik ipli sistemimize evden bağlanmayı düşünüyorum. Kuş ucumu 4 km civarı ve görünüyor. Forumları epey dolaştım sizden ricam tecrübe etmiş ve bilen kişilerin bişeyler yazmasıdır. Mümkünmüdür.

• Bütçe ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 gibi belki biraz geçilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: threed

100 gibi belki biraz geçilebilir

Bu butceyle bu mesafe imkansiz
    Bende iki adet ubnt nanostation m5 alin dicektiim
    Daha ucuz olsun derseniz iki adet tp link 7210

• Arazi yapisi nedir, her sey mumkun ama butce oldukca sinirlandirici.

• arazi yer yer agaclık vs ama ben 9. kattayım işyeri binası görünüyor. forumlarda EDUP diye bi alete 5km yazmışlar. dogrumudur ki. Şu wa5210g yide alabilirim ama point to point olmayacak yani tek cihazla client olarak mümkünmüdür acaba? Dediğim gibi ben yaptım oldu diyebilecek bi arkadaş var mıdır?
  • quote:

arazi yer yer agaclık vs ama ben 9. kattayım işyeri binası görünüyor. forumlarda EDUP diye bi alete 5km yazmışlar. dogrumudur ki. Şu wa5210g yide alabilirim ama point to point olmayacak yani tek cihazla client olarak mümkünmüdür acaba? Dediğim gibi ben yaptım oldu diyebilecek bi arkadaş var mıdır?

O cakma cihazlara bosa para vermeyin
    Cihazlari kagit ustunde sisirip millete satiyorlar
    5210 da olur
    Zaten ptp dediginiz olay sadece alici ve vericinin haberlesmesidir
    Whit ap secenegini isaretlerseniz disardan client isteklerini kabul eder
    Ama 100 lira butceyle bu is hayal

• threed T kullanıcısına yanıt
    100 liraya hiç bisey yapamazsın ferari ye tüp taktırmak gibi bişey senin bahsettigin :)
  • Bir adet 5210 ile acaba bu is olurmu arkadaslar

• Arkadaslar dilerseniz söyle yapalım siz ekonomiyi düsünmeden bunu mümkün kılan cihazlar hangileridir bunlari yazarsaniz sevinirim. Belirteyim tek cihaz sadece alıcı olarak

• tplink in wifi çeken anteni var hem 5 km lik modemi hemde onu alırsan rahatlıkla bağlanabilirsin (y)
  • tplink 5210g ile yapabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoz1

tplink 5210g ile yapabilirsin .

tşk ederim deniyecem
  • Tp link 52 10 siper bir cihaz boş arazide 15 km cektiğini söylüyorlar ama karşısına bir duvar geçse kaç kilometre çekceğini bilemem ama cihaz on numara 150 tl civarı gibi bir şey arkdaşım
  • quote:

işyerimde statik ipli sistemimize evden bağlanmayı düşünüyorum. Kuş ucumu 4 km civarı ve görünüyor. Forumları epey dolaştım sizden ricam tecrübe etmiş ve bilen kişilerin bişeyler yazmasıdır. Mümkünmüdür.

Hocam bende sizin durumunuzdayım işyerimde fiber 24MB/sn limitsiz internetim var, ve bunu evimden çekiyorum. İşyerimde TPLİNK 7210N var.
    Evimde ise Everest'in adaptörsüz EWN-720 modeli wifi alıcısı var.Evimle işyerimin arası 1.5 KM düz yoldan kuş uçumu 1000metre flan. Dün bir kaç ayar yaptım 3.88 mb/sn hız çekiyorum ama ara ara kesilmeler ve sınırlı erişim ibaresi çıkıyor.
    bunun nedenini henüz çözemedim. sinyal kalitemde oldukca iyi 4 çubuk

Not: AKK'yı doldurdum bu ay o yüzden 300/kbsn'a düştü hızım.
     4 km wireless bağlantı. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Devil007 -- 24 Aralık 2014; 10:52:24 >

• Bu mesafefe tek bir 5210 la zor sorun yasarsin
    Bari client tarafina saglam bir wifi adaptör al high power

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.