Şimdi Ara

- #4 KONU GÜNCELLENDİ- DH KİTAP TAVSİYE KONUSU (KÜLTÜRLENMEYEN KALMAYACAK) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
296
Favori
28.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En kısa sürede okuyacağım bakalım hocam
  • YAz tatili için okuma listesi yapayım diyorum.Her türlü kitap olur.Sizce kesin okunması gerekenler hangileri ? BU zamana kadar sadece klasik okumuşum
  • Kitap Hediye Günü (bu yıl 21 Nisan) yaklaşıyor. Sevdiklerinize kitap hediye edebilirsiniz. Umarım hediye de alırsınız. Keyifli okumalar. Konu güncel.
  • bugüne özel indirim olacak mı hocam sitelerde bilgin var mı
  • adv11 kullanıcısına yanıt
    Birkaç siteye baktım, hiç sözü geçmiyor. Bir kampanya yok. Hepsi 23 Nisan'a odaklanmış, o bayram için indirimler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

Birkaç siteye baktım, hiç sözü geçmiyor. Bir kampanya yok. Hepsi 23 Nisan'a odaklanmış, o bayram için indirimler var.
    Kitap hediye gününü ilk defa duyuyorum.
  • Madam bovary ve vadideki zambak ı eklemeyi unutmuşsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felsefenin kısa tarihini okuyorum şuan, sonraki okunacak felsefe kitapları nedir, temeli olmayan birini yormayacak şekilde. Hem filozofların fikirlerini tanımak hemde düşünmeye sevk edecek kitaplar olursa daha iyi olur.
  • Arkadaşlar bilim kurgu kitaplarını oturduğum zaman 200 sayfa okuyabiliyorum ama tarih kitabını 1 sayfa okusam içim sıkılıyor nutuk bile okuyamadım. tarih kitaplarına alışmam için hangi kitapları önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0611284CA

Arkadaşlar bilim kurgu kitaplarını oturduğum zaman 200 sayfa okuyabiliyorum ama tarih kitabını 1 sayfa okusam içim sıkılıyor nutuk bile okuyamadım. tarih kitaplarına alışmam için hangi kitapları önerirsiniz?
    Bu daha çok ilgiyle alakalı sanırım. Mesela genel tarihten ben de çok sıkılıyorum ama 18.yydan II. dünya savaşının sonuna kadar olan dönem inanılmaz ilgimi çekiyor. Sizin de belirli bir döneme ilginiz varsa oradan başlayabilirsiniz.

Bunun dışında da ilk mesajda da tavsiye edilen Siyasi Tarih(Oral Sander) kitabını okuyabilirsiniz. Konular çok kısa ve basit olarak anlatılmış.
  • Aşk romanlarına başka bir boyut kazandıran yazar Hamza Gökhan Beran'ın Aşk İçin adlı romanını okuyun. Aşka ve sevdaya olan bakış açınız değişecektir.
  • Dilsiz Gurme kullanıcısına yanıt
    Geç bir cevap olacak fakat Platon'un Devlet'ini, Politzer'in Felsefenin Başlangıç İlkeleri'ni (daha sosyalist bir perspektiften anlatmakta) öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Geç bir cevap olacak fakat Platon'un Devlet'ini, Politzer'in Felsefenin Başlangıç İlkeleri'ni (daha sosyalist bir perspektiften anlatmakta) öneririm.
    Merhaba, Felsefenin Başlangıç İlkeleri için önerebileceğiniz yayın var mı?
  • Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    Ben Sol Yayınları'ndan okumuştum. Çevirisi konusunda rahatsız edici bir şey yoktu. Arya Yayınları' na da iyi diyorlar. Ben olsam Sol Yayınları'nı seçerdim çünkü sol edebiyatı çeviriyorlar ağırlıklı olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otostopçunun galaksi rehberi ve Elon musk(Tesla ve SpaceX) kitabını alacağım ama bir tane daha kitap almak istiyorum önerebilir misiniz yine elon musk tarzı olursa güzel olur bu tür adamların tavsiyelerini ve fikirlerini seviyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ruşen Eşref Ünaydın - Atatürk'ü Özleyiş: Hatıralar (Atatürk'ü Özlemek diye de geçer.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Ben Sol Yayınları'ndan okumuştum. Çevirisi konusunda rahatsız edici bir şey yoktu. Arya Yayınları' na da iyi diyorlar. Ben olsam Sol Yayınları'nı seçerdim çünkü sol edebiyatı çeviriyorlar ağırlıklı olarak.
    Tamamdır.Çok teşekkür ederim :)
  • Elimde TOLSTOY-KAZAKLAR,DOSTOYEVSKI-KUMARBAZ,DAN BROWN-DA VINCI ŞİFRESİ var.En akıcı olanı hangisidir sizce onu okumaya başlayacağım.
  • kurt gibi açım kullanıcısına yanıt
    kumarbaz iyidir sayfası da az
  • Kaleciyi Vurun
    Fatih Uraz

Arkadaşlar bu kitabı okuyan var mı? 2002 yazımı olması lazım, birde nerden bulurum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.