Şimdi Ara

- #4 KONU GÜNCELLENDİ- DH KİTAP TAVSİYE KONUSU (KÜLTÜRLENMEYEN KALMAYACAK) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
348
Cevap
296
Favori
28.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10-15 tane kitap alacağım, hangi siteden almamı tavsiye edersiniz? Çok fazla beklemek istemiyorum.
  • arkadaşlar kitap okuma alışkanlığım yok ve kitap okuma alışkanlığı kazanıp kendimi geliştirmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz hangi kitapla başlayayım
  • Tarık Tufan kitaplarının tamamını öneriyorum. Gerçekten çok akıcı ve hiç sıkmayan kitaplar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 15 tane kitap alacağım, hangi siteyi tavsiye edersiniz.
  • gumus2929 G kullanıcısına yanıt
    hocam seçim yapın desem ilk 3 hangilerini koyardınız
  • Şanzrlize düğün salonu, düşerken, son kuş ölür diye devam eden

• kurt gibi açım kullanıcısına yanıt
    Dan brown bütün kitapları akıcıdır.

• Belo Betty kullanıcısına yanıt
  • kültür amaçlı bende sosyolojik, ekonomik politik kitap tavsiye etmek istiyorum ;
    Das Kapital: Marx-Engels
    Konut Sorunu: Engels
    1844 el yazmaları: Marx
    Ailenin Özel Mülkiyetin ve Devletin Kökeni: Engels
    Amatör Psikanaliz: Freud
    Kavgam: Hitler
    Suç ve Ceza: dostoyevski
    Komünist Manifesto: Marx-Engels - Manifestonun özeti ;
    Tarihinin daha önceki dönemlerinde. hemen her yerde toplumun değişik sosyal katmanlarına tam ayrılmışlığın toplumsal konumların çeşitli basamaklara ayrılmasını görüyoruz. Eski Roma'da patrisyenler, sövalyeler, plebler, köleler. ortaçağda feodal beyler, vasaller, lonca ustası, çıraklar, serfler, üstelik hemen her bir sınıf da kendi içinde özel bir basamaklık gösteriyor.
    Feodal toplumun çökmesiyle oluşan modern burjuva toplumu, sınıf karşıtlığını ortadan kaldırmış değil. yalnızca, eskilerin yerine yeni sınıflar yeni ezme koşullar, yeni mücadele biçimleri getirmiştir.
    Ne var ki burjuvazinin dönemi olan çağımızın başlıca özelliği, sınıf karşıtlıklarını basitleştirmiş olmasıdır. böylece toplumun tümü birbirine düşman iki safa, birbirine doğrudan karşıt iki büyük sınıfa ayrılıyor: Burjuvazi ile Proletarya..

• arkadaşlar inanılmaz sürükleyici kitap önerisi olan var mı
  • Bugün bir kitap bitirdim, onu tavsiye etmek isterim.

Bay Pipo, Hiram Abas'ın yaşamını ve dönemin olaylarını anlatan bir kitap. Kalın bir kitap olmasına karşın çok sürükleyici..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakgalkarlos kullanıcısına yanıt
    dostum bu tarz varmı başka çok beğendiğin kitap sepete attım bunu
  • mgsgsg2010 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ondan önce Necdet Pekmezci'nin yazdığı Derin Abiler kitabını okudum ama edebi yönden zayifti fakat yine de birinci ağızdan anlatılıyordu olaylar, istersen onu okuyabilirsin. Çatlı, Kırcı felan anlatiliyor. Bir kitap daha var ben de "Abi Kabadayılar Mafya ve Derin Devlet" isimli, yine Doğan Yurdakul yazar. Bunu okumadım ama yine de tavsiye ederim. Yazarını çok beğendim ben.

• arkadaşlar fiyat ve güvenirlik olarak hangi siteler daha iyi fiyat karşılaştırması yapan olmuştur aranızda
    KitabinaBak
    Türkiye'deki Fiyat Karşılaştırmalı En Yeni, En Ucuz, Tüm Kitaplar | kitabinabak.com
    https://www.kitabinabak.com

Buradan kitap fiyatlarını kiyasla sana uygun olanı sipariş geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 12 Eylül 2019; 19:27:25 >

• teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsgsg2010

arkadaşlar inanılmaz sürükleyici kitap önerisi olan var mı
    +1
  • Tüm listelerden toplam 36 kitap okumuşum. Okumak kadar güzel şey var mı?
  • kurt gibi açım kullanıcısına yanıt
    Üç silahşor ya da monte kristo kontu olabilir. Olasılıksız da çok iyiydi 4-5 günde bitirmiştim.
    Ben bu alışkanlığı kısa ama etkili kitaplarla kazanmıştım. Fareler ve insanlar, Hayvan çiftliği, Simyacı'nın bu alışkanlığı kazanmamdaki yeri bir hayli fazla. Stefan zweig kitapları da okuyabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.