Marquez Red Bull New York a,Cavani Napoli ye gitti
fm de alabilirsin
oldu biz kalkalım.
cidden fazla fm oynuyorsunuz,sonra da pikachu olup camdan atlayan çocukla dalga geçiyorsunuz.
not:pikachu uçmuyor biliyorum.
kallströmde ingiltere den başka bir yere gitmem diye açıklama yaptı senin hayallerin 2 dakikada yok oldu anlıcağın
quote:
Orijinalden alıntı: Cemiredi
kallströmde ingiltere den başka bir yere gitmem diye açıklama yaptı senin hayallerin 2 dakikada yok oldu anlıcağın
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
oldu biz kalkalım.
cidden fazla fm oynuyorsunuz,sonra da pikachu olup camdan atlayan çocukla dalga geçiyorsunuz.
pikachu uçmuyor bilmiyor musun
quote:
oldu biz kalkalım.
pikachu ucmuyor
quote:
oldu biz kalkalım.
pikachu elektirik pokemonu zaten adam gibi bi maç kazandığınıda görmedim anca elektirikler kesildiğinde güç kaynağı olarak kullanıyolardı bide artistlik yapıyo delikanlı adam topa girmez diye
Beni bile uğraştırdınız :D
o zaman orta saha ya pikachu yu alsınlar
kaleci almadan hic bir şey kurtulmaz
oldu,biz kalkalım. sende cm,fm,fifa aç..
quote:
Orijinalden alıntı: nuribaras
+1905. Önce kaleci, mustafa sarpa da razıyım orta sahada. İyi oynarken kaleci hatasıyla yediğimiz saçmasapan goller takımı bitiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TargetMan
quote:
Orijinalden alıntı: nuribaras
+1905. Önce kaleci, mustafa sarpa da razıyım orta sahada. İyi oynarken kaleci hatasıyla yediğimiz saçmasapan goller takımı bitiriyor.
Önce sağlık gençler.
pikaçunun bonservisi ne kadarmış kaleye balbazarı koyarız defansa onix i orta sahayada sikörtılı koyarız top taşır forvete de uçan kaçan birini koyarız bunların hepsi max 10 m€
quote:
oldu biz kalkalım.
quote:
oldu biz kalkalım.
pikaçu olup atlıyorsa tabi dalga geçeriz :D
anladık pokemon izledin
Bu 4lü kurtarırmı emin misin, ona göre bitirelim işlerini.