cidden fazla fm oynuyorsunuz,sonra da pikachu olup camdan atlayan çocukla dalga geçiyorsunuz.
not:pikachu uçmuyor biliyorum.
pikachu ucmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
oldu biz kalkalım.
cidden fazla fm oynuyorsunuz,sonra da pikachu olup camdan atlayan çocukla dalga geçiyorsunuz.
pikachu elektirik pokemonu zaten adam gibi bi maç kazandığınıda görmedim anca elektirikler kesildiğinde güç kaynağı olarak kullanıyolardı bide artistlik yapıyo delikanlı adam topa girmez diye
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
quote:
oldu biz kalkalım.
+1905. Önce kaleci, mustafa sarpa da razıyım orta sahada. İyi oynarken kaleci hatasıyla yediğimiz saçmasapan goller takımı bitiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TargetMan
quote:
Orijinalden alıntı: nuribaras
kaleci almadan hic bir şey kurtulmaz
+1905. Önce kaleci, mustafa sarpa da razıyım orta sahada. İyi oynarken kaleci hatasıyla yediğimiz saçmasapan goller takımı bitiriyor.
Önce sağlık gençler.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C8886619
Bu mesaj silindi.
pikaçunun bonservisi ne kadarmış kaleye balbazarı koyarız defansa onix i orta sahayada sikörtılı koyarız top taşır forvete de uçan kaçan birini koyarız bunların hepsi max 10 m€
quote:
oldu biz kalkalım.
quote:
oldu biz kalkalım.
pikaçu olup atlıyorsa tabi dalga geçeriz :D
anladık pokemon izledin
quote:
Orijinalden alıntı: Çare Drogba
quote:
oldu biz kalkalım.
pikaçu olup atlıyorsa tabi dalga geçeriz :D
anladık pokemon izledin
Alıntıları Göster
Bu 4lü kurtarırmı emin misin, ona göre bitirelim işlerini.
quote:
Orijinalden alıntı: nasozby
Bu 4lü kurtarırmı emin misin, ona göre bitirelim işlerini.