Şimdi Ara

[4 Mart 2012 Güncelendi!] Odamı Modifiyeledim :) Kasa Modifiyemde bitti [SS] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
24.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusei

kaç yılını aldı o kadar şeyle uğraşmak :D

Mazemelerin hazır olursa 1 gün sürmez, araba tasarlamadık
  • Usta at şu bazooka şişesini ya yollayım sana absolut jack daniels şişesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Usta at şu bazooka şişesini ya yollayım sana absolut jack daniels şişesi.

hacı başka şişem yok lekola şişesine yapacam
  • Sade ve şık
  • O mavi ışıklar uyku getirebilir.Biraz daha renk katabilirsin aslında aralara kırmızı olsa mor gbi hoş renkler verir.Mavilerin arasında güzel durur.
  • Kornişlere yaptığın ledler acayip hoşuma gitti. Bende yapmayı düşünüyorum. Çok hoş durmuş.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar,
    @f(x)
    Odam mavi renk olduğu için maviyi tercih ettim ayriyeten masa üzerinde beyaz ledlerde yanıyor :)
  • çok güzel olmuş tebrikler
  • bu ışıklandırma için neler gerekli tam olarak söylermisiniz ?
    o uvv denen şeyleri nasıl aydınlatcaz ayrıca neye baglıcaz ugrastırır mı ?
  • O parlyan şişeyi nerden aldın ne kadara aldın ismi ne içilio mu?
  • ışıklar şerit led olarak geçmekte piyasada...metresi 5-10 tl arasında değişir....12 volt DC adaptör ile çalısır...cesitli renkleri vardır...
  • Kullandığın 12v adaptörün verebildiği maksimum akım kaç mA? Bende 1000mA, 15w verebilen 12v adaptör var ama aşırı ısınıyor. Sende de durum böyle mi ve tek adaptör mü kullanıyorsun? Bu ısı işi canımı sıkmaya başladı şu trafo şeklindeki adaptörlere geçeceğim biraz daha canımı sıkarsa hani cctv kameraları besleyenlerden
  • eline sağlık.. süper olmuş..

bende bi ara yapmak isterdim.. malum ailemle oturmuyorum..(çalışıyorum nedeniyle başka ilde otruyorum..) ama kardeşim için yapabilirim..

hani sen şu bim poşeti yakan meşhursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuentiDarK

eline sağlık.. süper olmuş..

bende bi ara yapmak isterdim.. malum ailemle oturmuyorum..(çalışıyorum nedeniyle başka ilde otruyorum..) ama kardeşim için yapabilirim..

hani sen şu bim poşeti yakan meşhursun..

Daha bi' sürü şeyle meşhur o.

• arkadaşlar bence gerek yok oakadar uğraşonuz 2 tane adaptörle 2.el alınbi psu en ucuzunu alsan 10 amper güç verir bide kendiniz fan kontrol devreleri var ondan yaparsınız masanın altına yerlesştirip ledleri kontrolcüye bağlarsınız masanın altındaki potlardan ledlerin şiddetini ayarlarsınız tam kısıncada kapanır orjin olur bnde düşündümde bnde tül perde yok bnm oda çok güneş alıo güneşlik var
  •  [4 Mart 2012 Güncelendi!] Odamı Modifiyeledim :) Kasa Modifiyemde bitti [SS]

Bu halı ve kasa aynı :D
  • Güzel çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

hocam bende aynen böyle bişeyi bugünlerde kafamdan geçiriyorum.tamam ledleri aldık kornişe ve masaya yapıştırdım.peki gücü nasıl vereceğim?adaptör filan demişsinde biraz ayrıtıya girsen.bizim elektrikçi trafo alacan dedi.şimdi hangisini alacağım.birde mesela 2farklı yerde ledler varsa 2 adaptörmü alacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendizG7 -- 12 Temmuz 2011; 3:10:32 >
  • Çok hoş olmuş
  • BUDA benım odam. Daha ısıklandırmayı bıtırmedım yenı okul donemı acılınca tamamlanacak

[4 Mart 2012 Güncelendi!] Odamı Modifiyeledim :) Kasa Modifiyemde bitti [SS]
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.