Şimdi Ara

[4 Mart 2012 Güncelendi!] Odamı Modifiyeledim :) Kasa Modifiyemde bitti [SS] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
24.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler
  • hocam kasanı beğendim odan sade ama güzel olmuş bence perdeleri sevdim bıde aynı tras losloyunundan benım masadada var o yüzden dahada sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: y4zu

hocam kasanı beğendim odan sade ama güzel olmuş bence perdeleri sevdim bıde aynı tras losloyunundan benım masadada var o yüzden dahada sevdim

teşekkür ederim sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 13 Nisan 2011; 13:33:24 >
  • Şerit led işi güzelmiş, bende yapayım.
  • oda çok gzl olmuş
  • Kafama takılan bir nokta var. Minibüslerde vs. mavi ışık açtıklarından çok rahatsız oluyorum. Gördüğüm kadarıyla ledler mavi ışık veriyor.

Mavi ışık rahatsız etmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

Kafama takılan bir nokta var. Minibüslerde vs. mavi ışık açtıklarından çok rahatsız oluyorum. Gördüğüm kadarıyla ledler mavi ışık veriyor.

Kornişin altında rahatsız etmez pek.

• Çok güzel olmuş gerçekten.. Ellerine sağlık :))
  • ortada bir emek ürünü var elbette güzel olmuş hele öncelikle sen tamam diyorsan cuk oturmuştur zaten.biliyorsun zevkler renkler olayı bu,ben sadece ışıklarla ilgili tek renk hakimiyetini yani tercih edilen rengin tonları olabilir ma neon beyazı gibi bir ışık ortma uymamış.yinede eline sağlık.önemli olan senin okeyindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 20 Mart 2011; 12:32:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

Kafama takılan bir nokta var. Minibüslerde vs. mavi ışık açtıklarından çok rahatsız oluyorum. Gördüğüm kadarıyla ledler mavi ışık veriyor.

Kornişin altında rahatsız etmez pek.

evet rahatsız etmiyor ledler direkt görünmediği için sadece aydınlatıyor,cam kenarına gidip ledlere aşağıdan bakınca gözümü alıyor ama normal kullanımda çok güzel oluyor,
    her akşam açıyorum artık :)

@ßy Altuntas
    Teşekkür ederim

@THE SUBTİTLE
    Evet ama en uygun renk beyaz gibi geldi oraya,kırmızı-yeşil uymaz dedim, mavi koyacaktım farklı bir renk olsun orasıda dedim :) 2 si birleşince çok güzel oluyor.

• arkadaşım çok güzel odanı modifiyelemişsin şerit ledleri sese duyarlı yaparsan gayet güzel olur istersen sana pm oalrak link atabilirm :) böylece odaya ayrı bir havan olur :D kardeşinin kasasını modifiye ederken o plexi yerine kullandığın şey masaların üzerine kaymasın diye konulan şeffaf örtümüdür ? :D odan gerçekten gzel olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

arkadaşım çok güzel odanı modifiyelemişsin şerit ledleri sese duyarlı yaparsan gayet güzel olur istersen sana pm oalrak link atabilirm :) böylece odaya ayrı bir havan olur :D kardeşinin kasasını modifiye ederken o plexi yerine kullandığın şey masaların üzerine kaymasın diye konulan şeffaf örtümüdür ? :D odan gerçekten gzel olmuş :)

Teşekkür ederim sese duyarlı olması için adabtörün hep açık kalması lazım dimi ?
    o zaman ısınır adabtör 24 saat açık kalması iyi değil,
    masaüstünde ki o şeffaf naylon evet masaların üstüne örtülen şeymiş ben plexi sanıyordum onu
    neyse plexi bulamadım zaten aynı işi gördü.

• arkadaşım ben yalaşık olarak 8 saat apatörle kullandım ama ısınma olmadı := bu arada plexi fikri güzel :)
  • anakartlarımız aynı da tek modül ramle nasıl idare ediyorsun :D RAM'in kaç GB ve MHZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batdalgazi

anakartlarımız aynı da tek modül ramle nasıl idare ediyorsun :D RAM'in kaç GB ve MHZ?

2gb 800mhz
  • bu oda mod olayından sonra çogu kişi resimlerini paylaşıcaktır

güzel olmuş dostum ellerine saglık
  • Teşekkür ederim.
  • dostum bu kasanın yan kapağı için plexi yi nereden temin ettin acaba?
  • Arkadaşım harika olmuş ama biraz masraflı gibi gözüküyor!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.