Şimdi Ara

[4 Mart 2012 Güncelendi!] Odamı Modifiyeledim :) Kasa Modifiyemde bitti [SS] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
24.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[4 Mart 2012 Güncelendi!] Odamı Modifiyeledim :) Kasa Modifiyemde bitti [SS]
  • Emeğine sağlık. Güzel bir çalışma olmuş. Odanı daha hoş göstermiş.
  • Vaay :D r10 da led satan arkadaş değil misin sen ? :D Hepsini atmamıştın oraya güzel olmuş odan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbozkurt

Vaay :D r10 da led satan arkadaş değil misin sen ? :D Hepsini atmamıştın oraya güzel olmuş odan

evet r10'daki benim
    Teşekkür ederim.
  • çok güzel olmuş beğndim
  • Süper olmuş ellerine sağlık :)
  • Güzel çalışma. Eline sağlık.
  • Güzel olmuş eline sağlık...Keşke benim de kendime ait odam olsa ve böyle şeyler yapabilsem.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar :)
  • İlginç Bir Çalışma , Fakat Yeniliklere Her Zaman Açığım Güzel Olmuş
  • Güzel bir çalışma olmuş tebrikler. Ben daha farklı bir şekilde yapıyorum senin yaptığını masaüstü lambam için almanya'dan mavi lamba getirttim. Şöyle söyleyeyim ledler kadar canlı olmuyor ama masaüstünde gözünüzün önünde olsa bile hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. Senin yaptığının aynısını odama yapmayı düşünüyorum yalnız ledler'den inen kabloyu saklayabilirsem veya kablo kanalı çekersem çok daha temiz görüneceğine inanıyorum. Bilmediğim bir konu var bütün gece ledler açık durdu camım'da 3 tane perde var herhangi bir şekilde ısınmadan dolayı yangın vb. şeyler çıkartmaz değil mi ?

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extinet_DeviL -- 10 Nisan 2011; 11:02:59 >
  • çok güzel olmuş eline sağlık
  • Öncelikle her şey dört dörtlük olmuş. Tebrikler :) Ben de aynısını yapmayı düşünüyorum. 12lik adaptör aldım ve ucuna anahtar taktırdım. Ancak sorun şu ki; adaptörü ledlere bağladıktan sonra adaptörün kablosu çok kısa geliyor ve adaptör havada asılı durumda kalıyor. Alırken pek dikkat etmemişim uzunluğuna. Bu durumu nasıl halledebilirim. Kabloyu uzatmanın bir yolu var mıdır? Zaten benim yapabileceğim bir iş gibi durmuyor.
  • Kornişe led fikri hoşuma gitti ilerde deneyeceğim, güzel olmuş
  • aynen şimdiye kadar nasıl böyle bişi aklıma gelmedi hayret.

quote:

Orijinalden alıntı: Fedra

Kornişe led fikri hoşuma gitti ilerde deneyeceğim, güzel olmuş
  • teşekkür ederim arkadaşlar tekrardan,
    @eyes-on-you
    kablo eki yapabilirsin güzelce bantladıktan sonra bir problem çıkmaz.
  • hocam bu ledleri nerden alırız. internet sitesi varmı. bu kendiliginden mi yapişiyor korneşe veya tavana yoksa bir maddemi sürmek lazım nasıl yapacaz o işi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

hocam bu ledleri nerden alırız. internet sitesi varmı. bu kendiliginden mi yapişiyor korneşe veya tavana yoksa bir maddemi sürmek lazım nasıl yapacaz o işi..

Her elektrikçide var. Kendinden yapışkanlı. Ayrıca TornadQ da satıyordu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

hocam bu ledleri nerden alırız. internet sitesi varmı. bu kendiliginden mi yapişiyor korneşe veya tavana yoksa bir maddemi sürmek lazım nasıl yapacaz o işi..

Her elektrikçide var. Kendinden yapışkanlı. Ayrıca TornadQ da satıyordu sanırım

Evet,
    toptancı ile bozuştum zaten karlı satmıyordum prim veriyordu sattıklarımın üzerinden. :)
  • kaç yılını aldı o kadar şeyle uğraşmak :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.