Şimdi Ara

4 Mevsim Lastik Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volkswagen Polo 2008 model araç var tam lastik boyutlarını bilmiyorum. Araç Hatay'da dolayısıyla kar neredeyse hiç görmüyoruz, don olayları da sık yaşanmıyor. Kaliteli bir lastik arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 23 Kasım 2017; 15:47:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir Lastik icat edileli çok oldu, bilip bilmeden yorum yapıyorsun. Kışı çok sert geçmeyen ama yer yer sıcaklıkların 0 ın altına düştüğü ara sıra kar yağan yerlerde (Misal İstanbul, kendi yaşadığım İzmirin bazı ilçeleri, Aydın, Manisa gibi) bazı şehirlerde Michellin Crossclimate gibi 4 mevsim lastikler gayet güzel iş görüyor, zahmet edip bir araştırırsan görürsün.
  • O zaman neden 4 mevsim lastik arıyorsunuz? Kaliteli bir yaz lastiği işinizi görür.
  • Hatay'da yaşıyorsanız kış lastiği almanıza gerek yok.
    Ancak kışın ara ara il dışına çıkmayı düşünüyorsanız nokian weatherproof öneririm.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Anladım. Pek 4 Mevsim lastikler hakkında bilgim yoktu. Bilgi için teşekkürler.

• Öyle bir lastik icat edilmedi. Ya yazlık ya da kislik olur. İkisini bünyesinde barındıran kauçuk olmaz. Yazın 40 derece kışın -20 dereceli ülkemizde de dünyada da yok. Kandirilmayin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker3838

Öyle bir lastik icat edilmedi. Ya yazlık ya da kislik olur. İkisini bünyesinde barındıran kauçuk olmaz. Yazın 40 derece kışın -20 dereceli ülkemizde de dünyada da yok. Kandirilmayin...

Öyle bir Lastik icat edileli çok oldu, bilip bilmeden yorum yapıyorsun. Kışı çok sert geçmeyen ama yer yer sıcaklıkların 0 ın altına düştüğü ara sıra kar yağan yerlerde (Misal İstanbul, kendi yaşadığım İzmirin bazı ilçeleri, Aydın, Manisa gibi) bazı şehirlerde Michellin Crossclimate gibi 4 mevsim lastikler gayet güzel iş görüyor, zahmet edip bir araştırırsan görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker3838

Öyle bir lastik icat edilmedi. Ya yazlık ya da kislik olur. İkisini bünyesinde barındıran kauçuk olmaz. Yazın 40 derece kışın -20 dereceli ülkemizde de dünyada da yok. Kandirilmayin...

Bilgi kirliliği yapmayalım bilmediğimiz konuda insanları yanlış yönlendirmeyelim. Yaz lastiği olup kar sertifikası alan lastikler bile var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.