Bildirim
4 Mevsim Lastik Tavsiye
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4 Mevsim lastik alma kararının mantıklı veya mantıksız olması, tamamen yaşadığınız çevre ve kullanım koşullarına göre değişir. Örneğin Erzurum ve Karsta yaşıyorsanız mantıksız (Kış Lastiği kullanmalısınız), İzmir ve Antalya da yaşıyorsanız mantıksız (Yaz lastiği kullanmalısınız). Ama İstanbul un rakımı yüksek olmayan bir yerinde yaşıyorsunuzdur, 4 mevsim Lastik işinizi fazlası ile görür. -
İstanbul'da 35 senedir 4 mevsim kullanıyorum önce GoodYear AllWeather - Vector2 - Vector3 kullandım, daha sonra aracımı değiştirdiğimde uygun 4 mevsim bulamayınca 3 kış GoodYear yan ürünü Sava Eskimo Plus kullandım, şimdi Nokian WP kullanıyorum. Marmara bölgesinde kullanımı sorunsuz geçti... -
xl yanak olmayan nokian weatherprof tavsiye ederim bende onu alacağım biraz daha kışlığa yakın daha yazlık için michelin crossclimate+ daha orta olarak goodyear vector gen2 -
Ben de yaklaşık 3 yıldır hankook 4 mevsim kullanıyorum ve bu yaz sonunda yenileyecegim. Tekrar hankook düşünürken forumda falken as210 modeli gördüm. Onu araştıracağım. Kafama yatarsa alabilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X