Arkadaşlar üründe Türkçe dil desteği olacak mı acaba ?
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun . İzlenimlerinizi ve fotoları çekip yollarsanız çok makbule geçer çünkü bnde 1 veya 2.ay alıcam
birde şu ses çipine el atsalar... gunumuz sony lerı gıbı ses verse tadından yenmezdi... iphone 3g yı satıp bı basıt telefon bıde touch alsammı dıye dusunmuyor degılım
quote:
Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit
birde şu ses çipine el atsalar... gunumuz sony lerı gıbı ses verse tadından yenmezdi... iphone 3g yı satıp bı basıt telefon bıde touch alsammı dıye dusunmuyor degılım
en iyisi ben 5800+touch 4g yapıcam en sonunda pspm de var oohh
Arkadaşlar Skype yükleniyormuş!!! E daha ne olsun ya?
apple a dokunduktan sonra 5800a dokununca mıden kaldırabılecekmı:)))) zaten tozuch da muzık dınlencekse 5800 gereksız... rahat msj yazılabılen sarj suresı ıyı bır ıs telefonu e71 olabılır...
quote:
Orijinalden alıntı: modrizzt
quote:
quote:
apple a dokunduktan sonra 5800a dokununca mıden kaldırabılecekmı:)))) zaten tozuch da muzık dınlencekse 5800 gereksız... rahat msj yazılabılen sarj suresı ıyı bır ıs telefonu e71 olabılır...
quote:
quote:
olsun öyle demeyin ilk göz ağrıma :D ilk dokunmatik eşyam o aldık bi kere 5800 çöpe atıcak halimiz yok ya
quote:
quote:
quote:
quote:
olsun öyle demeyin ilk göz ağrıma :D ilk dokunmatik eşyam o aldık bi kere 5800 çöpe atıcak halimiz yok ya
ama hocam ilk heves geçtikten sonra dayanılmaz bir hal alıyor ya. Garip garip programdan atmalar sms göndermemeler falan. Basmatikten hiç bahsetmiyorum. Allahtan en son güncelleme ile düzeldi biraz
@H2O2(hidrojenperoksit) bencede e71 iyi telefon iTouch'la beraber
5-6 ay once kullandıgım kombınasyon buydu... sımdı iphone u satıp aynı kombınasyonu tekrar kurabılırım.
quote:
Orijinalden alıntı: canlion70
@H2O2(hidrojenperoksit) bencede e71 iyi telefon iTouch'la beraber
quote:
Orijinalden alıntı: umuts55
Arkadaşlar üründe Türkçe dil desteği olacak mı acaba ?
Evet var. Yeni cihazla çekilmiş HD vidyolar Youtube'ye düşüyor yavaş yavaş.
alıp kullanan arkadaşlar varsa müzik performansından bahsedebilirler mi ? elimde 1g 16 gb var. v moda vibe flashchrome ile kullanıyorum. almadan önce nanolardan daha iyi ses kalitesi olduğuna kanaat etmiştim ama sonradan şüpheye düştüm. sony ericsson c905 + itouch 1g 16 gb kullanıyorum. mobil kullanım için kamera, müzik, wi fi vs her konuda en iyisi olsun diye. ama şimdi kararsızım itouch 4g alsam müzik konusunda değiştirmeye değer bi fark elde eder miyim.
quote:
Orijinalden alıntı: u.s.b.3
alıp kullanan arkadaşlar varsa müzik performansından bahsedebilirler mi ? elimde 1g 16 gb var. v moda vibe flashchrome ile kullanıyorum. almadan önce nanolardan daha iyi ses kalitesi olduğuna kanaat etmiştim ama sonradan şüpheye düştüm. sony ericsson c905 + itouch 1g 16 gb kullanıyorum. mobil kullanım için kamera, müzik, wi fi vs her konuda en iyisi olsun diye. ama şimdi kararsızım itouch 4g alsam müzik konusunda değiştirmeye değer bi fark elde eder miyim.
Daha alan yok ayrıca daha amerikada bile satışa çıkmadı
süper bir alet.
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
süper bir alet.
+1
creader pmleri okudugu halde ilgilenmiyor başkalarını UYGUN fiyatla satanları bekliyoruz !
arkadaşlar dragonstory i bekleyin o mutlaka en ucuzunu getirecektir
uygun fiyata getiren olsa hemen 64gb'lıktan alacağım. millet nerdeyse aldığının 2 katı fiyata satmaya çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
arkadaşlar dragonstory i bekleyin o mutlaka en ucuzunu getirecektir