Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaslar vergiler dahil satış fiyatı 250$ yani 70$ karla satıs yapıyor burası bence fazla

Kargo bedavaya mı geliyor Türkiye' ye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseceti

quote:

arkadaslar vergiler dahil satış fiyatı 250$ yani 70$ karla satıs yapıyor burası bence fazla

Kargo bedavaya mı geliyor Türkiye' ye...

70 dolar kar bence gayet normal.
    32 ve 64 gb lık ürünler için de fiyat alabilir miyiz
  • 407 dolarmış sitenizde yazıyormuş yeni farkettim.Peki ödemeyi nasıl yapıyoruz tl olarak havale mi kabul ediyorsunuz yoksa kredi kartı mmı?
    Bir de ürünler bize tr den mi yoksa amerıkadan mı kargolanıyor? eger amerıkadan kargolanıyorsa gümrüge takılma durumuu olmuyor mu?
    Bir de son olarak 407 dolara kargo ucretı dahil oluyor degıl mi?
  • Gümrükte sorun olur gibime geliyor benimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

407 dolarmış sitenizde yazıyormuş yeni farkettim.Peki ödemeyi nasıl yapıyoruz tl olarak havale mi kabul ediyorsunuz yoksa kredi kartı mmı?
    Bir de ürünler bize tr den mi yoksa amerıkadan mı kargolanıyor? eger amerıkadan kargolanıyorsa gümrüge takılma durumuu olmuyor mu?

Aynı soruları bende sormak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

407 dolarmış sitenizde yazıyormuş yeni farkettim.Peki ödemeyi nasıl yapıyoruz tl olarak havale mi kabul ediyorsunuz yoksa kredi kartı mmı?

Aynı soruları bende sormak istiyorum.

Arkadaşlar 3 ödeme seçeneği var
    Havale
    Kapıda Ödeme (Ücretin %10unu önceden ödeyere)
    ve PayPal

Kargo Ücreti 5 Dolar DHL Kargo t
    Gümrüğe Takılırmı bilemiyorum

• quote:

70 dolar kar bence gayet normal.
    32 ve 64 gb lık ürünler için de fiyat alabilir miyiz

http://www.genismarket.com/157-apple-ipod-touch-64-gb-4nesil-yeni-model-fiyati-533-dolar.html

http://www.genismarket.com/156-apple-ipod-touch-32-gb-4nesil-yeni-model-fiyati-407-dolar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseceti -- 8 Eylül 2010; 8:28:06 >

• Ucuzlasın alırız.
  • @huseceti
    neden hep genişmarketi savunuyorsun?
  • Onun çünkü
    quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

@huseceti
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveVai17

Onun çünkü
    quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

@huseceti

Gerçekten mi? Eğer öyleyse @huseceti iPhone da satmaya başlasana. Fiyatlar iPodlar gibi ucuz olursa paraya para demezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 8 Eylül 2010; 14:43:29 >
  • Demez tabii. Banada hep ne kadar iTouch varsa almaya hazırım diyordu.
  • arkdaşlar touch 4.gen kaça gelir türkiyedeki magazalara ve gittigidiyor'a kaç gelir şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

arkdaşlar touch 4.gen kaça gelir türkiyedeki magazalara ve gittigidiyor'a kaç gelir şimdiden teşekkürler

Ben getirtiyorum hocam. İkinci el forumunda ilanı var
    http://forum.donanimhaber.com/m_42851158/tm.htm

Benim dışımda bir iki arkadaş daha var yine forumda getirten. Onların linklerini de bir kontrol edin.

GG veya sahibinden üzerinde fiyatlar değişken 550-600 civarına 8GB getiren de var aynı ürünü 850TL'ye getiren de var (hey maşşalla )

• quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

arkdaşlar touch 4.gen kaça gelir türkiyedeki magazalara ve gittigidiyor'a kaç gelir şimdiden teşekkürler

Benim dışımda bir iki arkadaş daha var yine forumda getirten. Onların linklerini de bir kontrol edin.

GG veya sahibinden üzerinde fiyatlar değişken 550-600 civarına 8GB getiren de var aynı ürünü 850TL'ye getiren de var (hey maşşalla )

Hocam şmdi alamam 1 veya 2 aya kadar alıcam sadece fiyatları ne düzeyde olacak diye soruyim dedim hayırlı satışlar size Eger sizde kendinize alırsanız bu konunun içinde fotoları ve izlenimlerizi yazarsanız çok makbule geçer bnm gibi alacaklılara

• forumda 32gb 500-550 olur.(belki 475e satan olur yine).mağazalarda 750-800den aşağı olacağını sanmam
    8gb da 400 olur.mağaza 600küsür
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Hocam şmdi alamam 1 veya 2 aya kadar alıcam sadece fiyatları ne düzeyde olacak diye soruyim dedim hayırlı satışlar size Eger sizde kendinize alırsanız bu konunun içinde fotoları ve izlenimlerizi yazarsanız çok makbule geçer bnm gibi alacaklılara

Teşekkürler. Ben de kendim kullanmak için kısa vadede alamayacağım maalesef. Sanırım 1-2 ay sonraya olabilir sizin gibi. Fiyatları almaya yakın araştırın nitekim pek çok etken değiştirebiliyor satışları. Özellikle ürün yeni çıktığında şu demin dediğim 850'lik fiyatı verenler gibi aşırı kar koyanlar olabiliyor. Piyasayı araştırmakta fayda var

• İpod touch 4g 32 gb forumda 400 $a satılıyor en ucuz. Sıfır 3g 32 gblar ise 475 TL. Bence hemen almayın biraz düşmesini bekleyin. 1-2 aya 500 TL hatta altına inebilir.
  • Arkadaşlar sürekli aynı yanılgıya düşülüyor sanırım. Vergi hesaplamasını yapmayarak fiyat hesaplaması yapıyor herkes galiba.

Eğer birim olarak TL'den bahsediyorsanız ürünün 500TL filan olması çok zor.

Şöyle ki;

Apple fiyatlari vergi de dahil edilince (%8,875) Amerika'dan alındığında;

8 GB 249$ - 375TL
    32 GB 325$ - 490TL
    64 GB 434$ - 655TL

şeklinde zaten.

32GB olanını 500'e alırım diyorsanız, getiren arkadaş 10 lira fark için getirecek gibi oluyor. Yanlış anlamayın ama 10 lira için de Amerika'dan getirmek çok mantıklı gelmiyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igtx -- 8 Eylül 2010; 17:59:46 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.