Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pardon ben yanlış anlamışım kusura bakma. Bu arada vergi kaydın var mı derken eğer varsa onların da maliyete eklendiğini bilirsin anlamında sordum bazı arkadaşlar apple store de 229 dolar fiyatı görüp ona göre yorum yapıyor da. saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseceti -- 9 Eylül 2010; 0:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseceti

Hangi arkadaş

:) Linki de vardı "şu arkadaş" yazısının üzerinde. Şöyle ileteyim

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-ipod-4-touch-bu-fiyata-kacmaz-son-1-adet-31080175/detay?
  • bu arada mesajı değiştirdim özrüm kabul olur herhalde :)
  • Estağfirullah bayram vakti kırgınlık olmaz

Pek çok sefer ben de arkadaşlara hatırlatma yapıyorum aynı konuyu. Amerika maalesef vergisiz fiyat veriyor her yerde. Restoranda yediğiniz yemek bile dahil buna
  • 229 x 1.0875 = 249 dolar şeklinde 8 GB alış fiyatı. Tabi bir de türkiyeye kargo olayı var o değişir ama sürekli bu işi yapan arkadaşlar herhalde ürün başına en az 25 dolar da kargo ücreti öder bunu da eklersek ürünün maliyetini yaklaşık 274-275 dolar olarak düşünmek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseceti -- 9 Eylül 2010; 1:04:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

ben küçük kar demedim.arkadaş 850ye satılıyorken 550deki bit yeniği ne diye sormuş

tamma şimdi oldu.

o arkadaşa ben de şunu diyeyim o zaman: adam zaten 200 tl kar koymuş daha ne olsun hadi 10-20 tl koyar da bit yenigi ararsın hakketen cok komigime gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy
    http://www.beyazgazete.com/haber/2010/09/08/6-nesil-ipod-touch-iphone-4-olamaz.html

bu link ve endadget midir nedir onun incelemesi gösteriyor ki ipod un ve iphone un ekran ve kamera kalitesi eşit değil.tam bir hayal kırıklığına uğradım.

edit: 6.nesil yazmışlar . zaten hepiniz biliyorsunuz 4.nesil olacak.

Bekleyip iphone almak icin bir neden daha hatta birden fazla

Kesinlikle katılıyorum aypod toch un foto çekimi beş para etmiyor.ŞAhsi düşüncem biraz daha sabredip ayfon fiyatları biraz düşünce bir adet ayfon çatlatmak
    linkde foto kalitesi kücük bir kıyaslama var konu ile ilgili
    http://www.donanimhaber.com/diger/haberler/Yeni-nesil-iPod-Touch-telefon-ozelligi-olmayan-iPhone-4-degil.htm

32gb 1500 1600 gibi olursa patlatırım bir tane de ben Yılbaşına kadar 600 650 gibi bir meblağ oluyor elimde. Geri kalanını da babamlar halleder herhalde Valla bir telefona o kadar parayı veremem derlerse 5800 var onu da 300'e okutup biraz daha biriktirir kendi iphone'umun sahibi olurum

OO dostum zaten yılbasına kadar 2. ele bile düşer

• Kız arkadaşım 12sinde Amsterdam'dan dönüyor, iCentre Amsterdam satışa başlamış görünüyor, sizce 32gb 299€'ya aldırayımmı? 580 TL'ye gelmiş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Kız arkadaşım 12sinde Amsterdam'dan dönüyor, iCentre Amsterdam satışa başlamış görünüyor, sizce 32gb 299€'ya aldırayımmı? 580 TL'ye gelmiş oluyor.

burda 8gbsi 600 den başlıyacak bence pişman olmaktansa aldır derim normalde 300 tl olan bir telefon bile türkiyeye 500-600 den giriş yapıyor vergiler yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Kız arkadaşım 12sinde Amsterdam'dan dönüyor, iCentre Amsterdam satışa başlamış görünüyor, sizce 32gb 299€'ya aldırayımmı? 580 TL'ye gelmiş oluyor.

Eğer Amerika'da tanıdığınız yoksa alın. Faturasını yırtmayın ama 1 yıl garanti olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnsectbo
    http://www.beyazgazete.com/haber/2010/09/08/6-nesil-ipod-touch-iphone-4-olamaz.html

bu link ve endadget midir nedir onun incelemesi gösteriyor ki ipod un ve iphone un ekran ve kamera kalitesi eşit değil.tam bir hayal kırıklığına uğradım.

edit: 6.nesil yazmışlar . zaten hepiniz biliyorsunuz 4.nesil olacak.

Bekleyip iphone almak icin bir neden daha hatta birden fazla

Kesinlikle katılıyorum aypod toch un foto çekimi beş para etmiyor.ŞAhsi düşüncem biraz daha sabredip ayfon fiyatları biraz düşünce bir adet ayfon çatlatmak
    linkde foto kalitesi kücük bir kıyaslama var konu ile ilgili
    http://www.donanimhaber.com/diger/haberler/Yeni-nesil-iPod-Touch-telefon-ozelligi-olmayan-iPhone-4-degil.htm

32gb 1500 1600 gibi olursa patlatırım bir tane de ben Yılbaşına kadar 600 650 gibi bir meblağ oluyor elimde. Geri kalanını da babamlar halleder herhalde Valla bir telefona o kadar parayı veremem derlerse 5800 var onu da 300'e okutup biraz daha biriktirir kendi iphone'umun sahibi olurum

OO dostum zaten yılbasına kadar 2. ele bile düşer

Inşallah hocam inşallah.

@pobia

Getirt bence daha ucuza bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 9 Eylül 2010; 9:24:50 >

• tr çikiş fiyatlari ne zman belli olur bu ipod larin ortaklikta kesin bir sey yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

tr çikiş fiyatlari ne zman belli olur bu ipod larin ortaklikta kesin bir sey yokmu

Fiyat mağazaya göre değişir ama 64 GB olanlar bazı yerlerde 1000 TL üstü çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

tr çikiş fiyatlari ne zman belli olur bu ipod larin ortaklikta kesin bir sey yokmu

Fiyat mağazaya göre değişir ama 64 GB olanlar bazı yerlerde 1000 TL üstü çıkabilir.

1000TL ha? 500 daha koyulur 16 gb iPhone 4 alınır o fiyata. 16gb az ama idare edilir

• beyler 720p video testi youtube nin ayarlarından 720p yaparak izleyin fazlasıyla başarılı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

beyler 720p video testi youtube nin ayarlarından 720p yaparak izleyin fazlasıyla başarılı :)

Ben izleyemiyorum kasıyor ekran kartı berbat da

• bu vergi olayi abd de tum eyaletlerdeki apple store'larda mi gecerli?
    yoksa belli eyaletlerde mi 229$ 8gb, 249$'a cikiyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 9 Eylül 2010; 18:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychopath Bird

bu vergi olayi abd de tum eyaletlerdeki apple store'larda mi gecerli?

Sanırım vergi olayı eyalete göre değişiyor yoksa vergi dahil fiyatla satarlardı.
  • quote:

quote:

Sanırım vergi olayı eyalete göre değişiyor yoksa vergi dahil fiyatla satarlardı.

ben bazi eyaletlerde varken bazilarinda hic yok diye biliyorum ama hatali olabilirim, yanlissam duzeltin.
  • quote:

quote:

quote:

ben bazi eyaletlerde varken bazilarinda hic yok diye biliyorum ama hatali olabilirim, yanlissam duzeltin.

Belki öyledir ama getirtenler verginin olduğu yerden getirtiyorsa demekki ordan vergisiz alınca gümrükte kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.