Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buldum, butun eyaletlerin vergi bilgileri;

http://en.wikipedia.org/wiki/Sales_taxes_in_the_United_States
  • Beklemeden almak isteyenler için :http://forum.donanimhaber.com/m_42884223/tm.htm

8 GB olanı gönderiyorum bu akşam Türkiye'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Beklemeden almak isteyenler için :http://forum.donanimhaber.com/m_42884223/tm.htm

32 gbsini yolluyacakmısınız peki ?
  • 400'e düşsün alırım. Hatta dayım 3g alacaktı 4g'ye gerek yok dedi. Ona veririm 300 liraya. 100 lira katıp 4g alırım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

400'e düşsün alırım. Hatta dayım 3g alacaktı 4g'ye gerek yok dedi. Ona veririm 300 liraya. 100 lira katıp 4g alırım ben de.

Magazalara bnce fiyat olarak bu fiyatlar gelir gibi gözüküyor
    8gb=550 tl
    32=700tl
    64=1.000tl +
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Beklemeden almak isteyenler için :http://forum.donanimhaber.com/m_42884223/tm.htm

32 gbsini yolluyacakmısınız peki ?

32 düşünmüyorum çünkü 8 daha kolay satılır gibi.
  • you have no idea dude
    32gb is like chease and bread
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

you have no idea dude
    32gb is like chease and bread

bencede çünkü 8 gb çoğu insana yetmez zaten bunu meraklıları alıyor yoksa çoğu insan bilmiyor bile böyle bir cihaz olduğunu mesela ben geçen ay kuzenimin touch3g si sayesinde tanıştım. 32 gb sultanomar ında dediği gibi peynir ekmek gibi gider
  • Bunu malları almadan önce söylesenize
    Şu anda stokladım 8GB'ları.
    Benim dönüşüm 1 Ekim'de olacak. O zaman detaylı bir araştırma yaparız artık.
  • quote:

Bunu malları almadan önce söylesenize

stok yapmadan önce sorsaydın
  • Video Testi Burdan !

touch 4g ve iphone 4g aynı anda video çekimi
    touchunki daha güzel geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 10 Eylül 2010; 1:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

stok yapmadan önce sorsaydın

oov şit!
    Biraz da 32'lik mi göndersem acaba? Uçak kalkıyor 2 saat sonra. Yetişmez sanırım

• Şöyle 500gb ipodları iphoneları göreceğimiz günler de gelecek mi acep?
  • quote:

dostum gümrükte dikkat et yalnız geçiremezsen gümrükten sana geçirirler valla
  • Of ya ilk defa iPod almaya bu kadar yaklaştım(uzun süren media center maceralarından sonra) bu seferde 4G'si çıktı arkadaş iyimi?
    Neyse ben 3G alacağım fark eden bir şey yok 2 sene sonrada 5G'si çıkacak nasıl olsa 3G'yi satar üstüne para koyup onu alırım.
    Ha app'lerden korkuyorum ancak hala büyük pazar payı ipod touch 3g'de appleri buna uygun yapmaya devam ederler diye düşünüyorum.
    FaceTime'da çok işe yaramaz Türkiye'de kaç kişinin olucak ki iPod Touch 4G'si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 10 Eylül 2010; 10:35:25 >
  • Yaklaşık 3 ay önce 64 gb almıştım dragonstory'den pişmanmıyım , asla.

Gidip 8 veya 32 gb 4.nesil alacağıma 64 ü 1 sene daha rahat rahat kullanırım.Kamera vs. sadece göz boyama yapmış apple tekrardan.

Yurtdışından getireceklere tavsiyem hangi şehirde oturuyorlarsa oraya bakan gümrüğü iyi araştırsınlar takıldığında ürünün yarısı kadar para veriyorsunuz almak için , istediği kadar hediye işaretlensin vs. , 4 sene önce başına gelmiş biri olarak tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morniel -- 10 Eylül 2010; 10:54:22 >
  • ikinizin yorumunada söyleceğim şeyler var
    sadece kamera değil farklılık 1ghz işlemci var vs. vs.
    Trde kaç kişide itouch 4g olacakta çok yanlış bir yorum ben son zamanlarda 3g almayı düşündüğüm için biliyorum, forumda Apple ürünleri su gibi gidiyor, ve Tr donanımhaberden ibaret değil, ayrıca o özellik çok önemli birşey değil diğer özellikleriyle zaten başarılı bir ürün, zaten o kalitede görüntülü konuşma için 1mbit internet hızının yeteceğini düşünmüyorum ben

edit:
    @modrizzt karşılaştırmayı bende izledim ve iphone4 teki renklerin daha canlı olduğunun farkına varamamana üzüldüm, gerçekten gözle görülür bir fark var, ama bana sorarsanız aradaki fiyat farkına değecek birşey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 10 Eylül 2010; 11:36:18 >
  • Bana kalırsa 1Ghz işlemcide çok büyük bir rol oynamaz.iPod Touch'dan bahsediyoruz...
    İçinde olay yaratacak bir grafik çipi olmadıktan sonra isterse 2Ghz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

Bana kalırsa 1Ghz işlemcide çok büyük bir rol oynamaz.iPod Touch'dan bahsediyoruz...

dostum 720p işleyebildiğine göre sence grafik işlemcisi uyduruk olabilirmi
    ayrıca zaten retina dediğimiz olay var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

Bana kalırsa 1Ghz işlemcide çok büyük bir rol oynamaz.iPod Touch'dan bahsediyoruz...

dostum 720p işleyebildiğine göre sence grafik işlemcisi uyduruk olabilirmi
    ayrıca zaten retina dediğimiz olay var

O zaman video kameralardada çok iyi grafik çipi mi var?Ayrıca Retina Display, panelle alakalı grafik çipiyle değil.Aynı AMOLED gibi.
    Neyse 475 TL'ye buldum 4G sanırım alacağım.Umarım sonradan ani bir düşüş olmazda üzülmem.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.