Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toplu alımlarda indirim olacak biraz zaman geçsin.böylece o 10tllik kar oldukça artacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

toplu alımlarda indirim olacak biraz zaman geçsin.böylece o 10tllik kar oldukça artacak

Hm Apple'ın indirim yapıp yapmayacağını şimdiden bilemem elbette. Ama toplu alım meselesinde de gümrük olayı işin içine girecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

toplu alımlarda indirim olacak biraz zaman geçsin.böylece o 10tllik kar oldukça artacak

Hm Apple'ın indirim yapıp yapmayacağını şimdiden bilemem elbette. Ama toplu alım meselesinde de gümrük olayı işin içine girecektir.

Zaten biz toplu getirmeyeceğiz şimdiye kadar toplu getiren kişiler Amerika'daki mağazalardan toplu indirimli alıp burada ucuza satacak.
  • quote:

Arkadaşlar sürekli aynı yanılgıya düşülüyor sanırım. Vergi hesaplamasını yapmayarak fiyat hesaplaması yapıyor herkes galiba.

Eğer birim olarak TL'den bahsediyorsanız ürünün 500TL filan olması çok zor.

Şöyle ki;

Apple fiyatlari vergi de dahil edilince (%8,875) Amerika'dan alındığında;

8 GB 249$ - 375TL
    32 GB 325$ - 490TL
    64 GB 434$ - 655TL

şeklinde zaten.

32GB olanını 500'e alırım diyorsanız, getiren arkadaş 10 lira fark için getirecek gibi oluyor. Yanlış anlamayın ama 10 lira için de Amerika'dan getirmek çok mantıklı gelmiyor bana

Bence de. Satan en az 75 TL kar koyar hakkıdır da.

• quote:

Arkadaşlar sürekli aynı yanılgıya düşülüyor sanırım. Vergi hesaplamasını yapmayarak fiyat hesaplaması yapıyor herkes galiba.

Şöyle ki;

8 GB 249$ - 375TL
    32 GB 325$ - 490TL
    64 GB 434$ - 655TL

şeklinde zaten.

32GB olanını 500'e alırım diyorsanız, getiren arkadaş 10 lira fark için getirecek gibi oluyor. Yanlış anlamayın ama 10 lira için de Amerika'dan getirmek çok mantıklı gelmiyor bana

Tamam da ben 1-2 ay sonrasından bahsettim. Şu an yeni çıktığı için sadece apple storeda olabilir. Bu fiyatlar doğal. Ama touch 3g 32 gb da apple storeda 300 $dı. Sonra demek ki biyerlerde fiyat düşmüş forumda 475 TL ye satıldı. 4g 32gblarda neden olmasın diyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Şöyle ki;

8 GB 249$ - 375TL
    32 GB 325$ - 490TL
    64 GB 434$ - 655TL

şeklinde zaten.

Tamam da ben 1-2 ay sonrasından bahsettim. Şu an yeni çıktığı için sadece apple storeda olabilir. Bu fiyatlar doğal. Ama touch 3g 32 gb da apple storeda 300 $dı. Sonra demek ki biyerlerde fiyat düşmüş forumda 475 TL ye satıldı. 4g 32gblarda neden olmasın diyorum ben.

fiyatların düşmesini bekleyeceksen 1 sene beklemen lazım 5. jenerasyon çıksın diye. 3rd gen çıktığında da aynı fiyatlar 1 sene durmuştu apple store da. tabi refurbished alabilirsin onlar bi 50-60 dolar ucuz olur ama 4th gen in refurbishedlerinin çıkmasına daha var..

• http://www.beyazgazete.com/haber/2010/09/08/6-nesil-ipod-touch-iphone-4-olamaz.html

bu link ve endadget midir nedir onun incelemesi gösteriyor ki ipod un ve iphone un ekran ve kamera kalitesi eşit değil.tam bir hayal kırıklığına uğradım.

edit: 6.nesil yazmışlar . zaten hepiniz biliyorsunuz 4.nesil olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 8 Eylül 2010; 21:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elm@

quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Şöyle ki;

8 GB 249$ - 375TL
    32 GB 325$ - 490TL
    64 GB 434$ - 655TL

şeklinde zaten.

fiyatların düşmesini bekleyeceksen 1 sene beklemen lazım 5. jenerasyon çıksın diye. 3rd gen çıktığında da aynı fiyatlar 1 sene durmuştu apple store da. tabi refurbished alabilirsin onlar bi 50-60 dolar ucuz olur ama 4th gen in refurbishedlerinin çıkmasına daha var..

Apple storeda düşmesini beklemiyorum zaten. Apple storeden başka satan yer yok mu? Orada söylediğin gibi 1 sene aynı fiyatlar oluyor. Apple store harici sıfır satan yerler(ebay vs.) atıyorum 250 $ gibi bi fiyattan satabiliyolar. Dediğin gibi olsaydı 3g 32 gblar epeydir 475 TLden satılmazdı. Demek ki bu adamlar 325 $ gibi bir fiyattan almıyorlar ki kar yapabilsinler.

Bu arada almak isteyenlere karışmıyorum tabi beklemek istemeyenler alabilirler. Tr mağaza fiyatları bu fiyatlardan daha pahalı olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy
    http://www.beyazgazete.com/haber/2010/09/08/6-nesil-ipod-touch-iphone-4-olamaz.html

bu link ve endadget midir nedir onun incelemesi gösteriyor ki ipod un ve iphone un ekran ve kamera kalitesi eşit değil.tam bir hayal kırıklığına uğradım.

Bekleyip iphone almak icin bir neden daha hatta birden fazla

• Amerikada çıkmış galiba youtube'da videolarını bulan var mı? Birde bunların daha kılıfları çıkmamış anlaşılan store baktım yok bi bilgisi olan varsa cvp verebilir mi
  • 240 dolarlık aletin kaça satılmasını bekliyosunuz anlamıyorum ki adam 200tl kar koymuş.hala ne ayak diye soruyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Amerikada çıkmış galiba youtube'da videolarını bulan var mı? Birde bunların daha kılıfları çıkmamış anlaşılan store baktım yok bi bilgisi olan varsa cvp verebilir mi

youtube'da "ipod touch 4th gen" şeklinde aratıp search options --> sort by upload date yaparsan dün ve bugün yapılmış incelemeler çıkıyor..

ssanırım kılıfları daha piyasada yok, ne de olsa yeni çıktı.
  • farkettiniz mi bilmiyorum, unboxing ve review videolarında hep gözüme çarpan bişey var: o dandik ufak stand ayağı yok 4. jenerasyon paketinde, ucuza kaçmak adına böyle bir şey yapmış olamazlar heralde değil mi? maliyeti nedir ki o parçanın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

http://www.beyazgazete.com/haber/2010/09/08/6-nesil-ipod-touch-iphone-4-olamaz.html

Kesinlikle katılıyorum aypod toch un foto çekimi beş para etmiyor.ŞAhsi düşüncem biraz daha sabredip ayfon fiyatları biraz düşünce bir adet ayfon çatlatmak
    linkde foto kalitesi kücük bir kıyaslama var konu ile ilgili
    http://www.donanimhaber.com/diger/haberler/Yeni-nesil-iPod-Touch-telefon-ozelligi-olmayan-iPhone-4-degil.htm

• quote:

240 dolarlık aletin kaça satılmasını bekliyosunuz anlamıyorum ki adam 200tl kar koymuş.hala ne ayak diye soruyosunuz

ewet 200 tl cok küçük bir kar payı değil mi
    ne diyorsun sen döverler aadamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TeReN- -- 8 Eylül 2010; 23:02:46 >
  • ben küçük kar demedim.arkadaş 850ye satılıyorken 550deki bit yeniği ne diye sormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Kesinlikle katılıyorum aypod toch un foto çekimi beş para etmiyor.ŞAhsi düşüncem biraz daha sabredip ayfon fiyatları biraz düşünce bir adet ayfon çatlatmak
    linkde foto kalitesi kücük bir kıyaslama var konu ile ilgili
    http://www.donanimhaber.com/diger/haberler/Yeni-nesil-iPod-Touch-telefon-ozelligi-olmayan-iPhone-4-degil.htm

32gb 1500 1600 gibi olursa patlatırım bir tane de ben Yılbaşına kadar 600 650 gibi bir meblağ oluyor elimde. Geri kalanını da babamlar halleder herhalde Valla bir telefona o kadar parayı veremem derlerse 5800 var onu da 300'e okutup biraz daha biriktirir kendi iphone'umun sahibi olurum

• quote:

Ben getirtiyorum hocam. İkinci el forumunda ilanı var
    http://forum.donanimhaber.com/m_42851158/tm.htm

Benim dışımda bir iki arkadaş daha var yine forumda getirten. Onların linklerini de bir kontrol edin.

GG veya sahibinden üzerinde fiyatlar değişken 550-600 civarına 8GB getiren de var aynı ürünü 850TL'ye getiren de var (hey maşşalla )

Sen de 830 yazmışsın fiyatına hey maşallah bu arada vergi kaydın var mıydı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: huseceti

quote:

Ben getirtiyorum hocam. İkinci el forumunda ilanı var
    http://forum.donanimhaber.com/m_42851158/tm.htm

Benim dışımda bir iki arkadaş daha var yine forumda getirten. Onların linklerini de bir kontrol edin.

GG veya sahibinden üzerinde fiyatlar değişken 550-600 civarına 8GB getiren de var aynı ürünü 850TL'ye getiren de var (hey maşşalla )

Sen de 830 yazmışsın fiyatına hey maşallah bu arada vergi kaydın var mıydı :)

vergi kaydım var. Bu arada 8GB olanına 850 istiyorlar demiştim orada. Şu arkadaş satıyordu hatta fiyatını 650'ye çekmiş.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.