Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leqendarym

ne zaman çıkar türkiyede?

Gelecek ay gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Gelecek ay gelir.

suan getırtılebılıyor creader adlı arkadasla iletişime geçebilirsiniz...
  • Alacak arkdaşlar veya alanlar izlenimlerini + ve - yönleri yazabilirmi acaba .Birde fotoları unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Gelecek ay gelir.

suan getırtılebılıyor creader adlı arkadasla iletişime geçebilirsiniz...

En erken haftaya getirtebilir. Amerika'da satışa yeni çıktı. Ayrıca sorarken mağazalara ne zaman gelir diye anladım ben "Türkiye'de" kelimesinden o yüzden öyle dedim yoksa yarın çıkınca alınır ertesi güne gelir.

• 5800'dan 550 Tl para iadesi alacağım büyük ihtimalle. Tüketici Haklarına veriyorum serviste 30 iş günü geçtiği için. Üstüne biraz daha ekleyerek 32 Gb almaya karar verdim. Dragonstory adlı arkadaştan alırım büyük ihtimalle fiyatlar uygun olursa.
  • Arkadaşlar bir teklif geldi sizlere danışmak istiyorum..Elimde samsung wave var..Arkadaş ipod 4 8gb getirtmiş amerikadan..Üzerine 175 lira veriyor..Takas etmelimiyim etmemelimiyim..Gönlüm el vermiyor ama siz apple hastalarına danışmadan arkdaşa cevap veremiyorum..
    Cevaplar için teşekkürler..
  • dostum 32 lik olsa takasla dıyecegım ama 8lige degmez
  • He kendi cihazına 550 istiyor..Sıfır kutulu..Aslında sizlere bunu sormayılım..Bu kadar fiyat pahalı mı normal mi..Normal fiyatı nedir bunun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostargenc
    Arkadaşlar bir teklif geldi sizlere danışmak istiyorum..Elimde samsung wave var..Arkadaş ipod 4 8gb getirtmiş amerikadan..Üzerine 175 lira veriyor..Takas etmelimiyim etmemelimiyim..Gönlüm el vermiyor ama siz apple hastalarına danışmadan arkdaşa cevap veremiyorum..

Etme bence. Telefonun dursun. 8gb fazla bir ise yaramaz. HD video program müzik derken hiç yetmez. En az 32 lazım normal bir kullanıcı icin
  • Eğer FaceTime sadece iPhone 4 ve iPod touch 4 için olacaksa kötü olur fakat bu eğer Windows Live Messenger'ın çıkacak yeni versiyonuna entegre edilebilirse o zaman inanılmaz bir fonksiyon haline gelecektir bizim için...
  • quote:

Arkadaşlar bir teklif geldi sizlere danışmak istiyorum..Elimde samsung wave var..Arkadaş ipod 4 8gb getirtmiş amerikadan..Üzerine 175 lira veriyor..Takas etmelimiyim etmemelimiyim..Gönlüm el vermiyor ama siz apple hastalarına danışmadan arkdaşa cevap veremiyorum..

çok basit

8GB 4touch u bugun TR de zorlanmadan satabılecegın fiyat 450TL max 500 uzerıne verdiği parayı ekle kendı telefonun parasıyla karsılastırabılırsın
  • Hepinize çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için..Sağlıcakla kalın..Hepinize iyi bayramlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mooqle

Eğer FaceTime sadece iPhone 4 ve iPod touch 4 için olacaksa kötü olur fakat bu eğer Windows Live Messenger'ın çıkacak yeni versiyonuna entegre edilebilirse o zaman inanılmaz bir fonksiyon haline gelecektir bizim için...

soylenenlere gore sımdılık sadece bu cıhazlar arasında facetime çalışıyor.Ancak dediğin gibi birşey olursa operatorlerin sağladığı goruntulu gorusmeden cok daha ucuza goruntulu gorusme yapılabılır ipodlarda wifi iphone larda wifi ve 3g ile
  • jailbreak'le msn filan gelir kesinlikle.ama apple'ın izin vereceğini sanmıyorum normal haliyle
  • quote:

quote:

Eğer FaceTime sadece iPhone 4 ve iPod touch 4 için olacaksa kötü olur fakat bu eğer Windows Live Messenger'ın çıkacak yeni versiyonuna entegre edilebilirse o zaman inanılmaz bir fonksiyon haline gelecektir bizim için...

soylenenlere gore sımdılık sadece bu cıhazlar arasında facetime çalışıyor.Ancak dediğin gibi birşey olursa operatorlerin sağladığı goruntulu gorusmeden cok daha ucuza goruntulu gorusme yapılabılır ipodlarda wifi iphone larda wifi ve 3g ile

Windows Live çıkarmasa bile ben başka yazılımcıların Windows Live hesabıyla Windows Live kullanıcıları ile görüntülü konuşmayı öndeki VGA kamera sayesinde sağlayabileceklerini umuyorum...

• quote:

quote:

quote:

Windows Live çıkarmasa bile ben başka yazılımcıların Windows Live hesabıyla Windows Live kullanıcıları ile görüntülü konuşmayı öndeki VGA kamera sayesinde sağlayabileceklerini umuyorum...

hepimizin umudu o yönde...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hepimizin umudu o yönde...

inşallah çıkar. Temennimiz

• quote:

He kendi cihazına 550 istiyor..Sıfır kutulu..Aslında sizlere bunu sormayılım..Bu kadar fiyat pahalı mı normal mi..Normal fiyatı nedir bunun??

http://www.genismarket.com/155-apple-ipod-touch-8-gb-4nesil-yeni-model-fiyati-320-dolar.html

Geniş Markette satış fiyatı 320 dolar olarak belirlendi ona göre karşılaştırma yapabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseceti

quote:

He kendi cihazına 550 istiyor..Sıfır kutulu..Aslında sizlere bunu sormayılım..Bu kadar fiyat pahalı mı normal mi..Normal fiyatı nedir bunun??

http://www.genismarket.com/155-apple-ipod-touch-8-gb-4nesil-yeni-model-fiyati-320-dolar.html

Geniş Markette satış fiyatı 320 dolar olarak belirlendi ona göre karşılaştırma yapabilirsin...

arkadaslar vergiler dahil satış fiyatı 250$ yani 70$ karla satıs yapıyor burası bence fazla

• İlk görüşte aşk
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.