Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birkaç yıla bence sorun tamamen çözülmüş olur
  • arkadaşlar şimdi son kararları vericem bi tek 75 tl eksik 400 tl cepte var sanırım su arkadastan alıcam yada 500 lük satan bir baska arkadas var ondan alicam. sizce 500 tl yi bu cihaza vereyim mi yani apple kalitesinden şüphem yok zaten imac ve ipod kullanıcısıyım. ama insan biraz teredütte kalıyor, ilk alan kişilerden artı ve eksileriyle güzel bi inceleme alırsak sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

arkadaşlar şimdi son kararları vericem bi tek 75 tl eksik 400 tl cepte var sanırım su arkadastan alıcam yada 500 lük satan bir baska arkadas var ondan alicam. sizce 500 tl yi bu cihaza vereyim mi yani apple kalitesinden şüphem yok zaten imac ve ipod kullanıcısıyım. ama insan biraz teredütte kalıyor, ilk alan kişilerden artı ve eksileriyle güzel bi inceleme alırsak sevinirim

Pek bir sorunu olmaz. Bence beklemene bile gerek yok. Ama ben bekleyeceğim diyorsan bekle. Çok iyi bir fiyat görürsen hiç bekleme yapıştır iPod'u
  • Taa zamanında ipod touch 1g 16gb almıştım 450tl verip... O günden bugüne ne cihazlar geçti elimden hala çıkaramadım vazgeçemedim ipoddan. Bu kadar kullanımı kolay, dokunmatik ekranı hassas, modifiye etmesi kolay başka bir cihaz yok. Bütün sene tüm ders notlarımı ipoddaki not defterine aldım ya Başka hiçbir defter+kalem kullanmadan. Tam bir cep bilgisayarı.

32gb ipod touch 4g alınır direk... Yanına da 500-600 civarı ortalama bir telefon, süper kombinasyon. Telefonun şarjı bitecek diye korkmadan rahat rahat oyunda oynanır müzikte dinlenir kebap.
  • bismillah 32gb zaten 600 lira 600 lirayada telefon alana kadar git bi 600 daha koy iphone al
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

bismillah 32gb zaten 600 lira 600 lirayada telefon alana kadar git bi 600 daha koy iphone al

Aynı şey değil telefonda oyun oynarım bir bakarım yolda şarjı bitmiş ee telefon nasıl edicem şimdi
  • ipod touch varken yanına 600tllik telefon almak saçma olur diye düşünüyorum.
    tabi 3g abonesi olup touchta kullanmayı düşünmüyosanız
  • arkadaşlar burada ipod touch 4 satan arkadaşların isimleri nedir ve kaça satıyolar ?
  • 475 ve 500 e var.

http://forum.donanimhaber.com/m_42884223/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_42851158/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42851158

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 11 Eylül 2010; 23:00:58 >
  • yarın bitane alıyorum elden
  • Pardon, ben 1 tane yazmışım ellerinde nerden kalmışsa aklımda.
    Siz aldıktan sonra kaç tane kaldı acaba ellerinde?
    Hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 11 Eylül 2010; 23:02:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UA_34

yarın bitane alıyorum elden

vayy hayirli olsun. bende yakin bi zamanda abd'den getirtecegim tanidikla. forumda ilk inceleme vs. ben koyarim belki diyodum ama...
  • quote:

hayırlı olsun .Hocam izlenimlerinizi ve foto koyarsanız çok iyi olur .Benim gibi 1-2 aya kadar alacaklara iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A_R_D_A -- 11 Eylül 2010; 23:30:01 >

• bakalım ilk incelemeyi yapmak kime nasip olacak
  • Keşke biri 430 Tl'ye falan karsız getirebilse çok güzel olurdu ama napalım ilk kullanıcılar olarak bu fiyattan alacağız...
  • bence bu fiyatlara getirenlere teşekkür bile etmek lazım millet çok çakal gg de sahibinden de falan 800 tl fiyat biçiyolar onlara buradan bir
    bence 60-70 hatta 100 tlye kadar kar ile satanları ac gözlü olmadıkları için tebrik etmek lazım.Ki zaten genelde amerıkada falan bi tanıdıgı olan öğrenci arkadaşlar bu fiyattan getirtip satıyorlar.Üç beş kuruş haşlıklarını cıkarıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

vayy hayirli olsun. bende yakin bi zamanda abd'den getirtecegim tanidikla. forumda ilk inceleme vs. ben koyarim belki diyodum ama...

sağolasın dostum.inş. en kısa zamanda senin de olur.

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

quote:

hayırlı olsun .Hocam izlenimlerinizi ve foto koyarsanız çok iyi olur .Benim gibi 1-2 aya kadar alacaklara iyi olur

sağolasın hocam.tabi ki mini bir inceleme ve fotolarını koyucam..

• Evet, GG'deki adama sordum 3-4 gün önce saçmaladı işte new york vergisi,kargo,elden alım vs. vs. diye sıraladı.Bu adamlar toptanmı alıyor allasen parakende mağazamı bu adamlar?
    Aklınca çakallık yapıyolar işte.Fiyat iyi burdaki arkadaşlarımızın sunduğu ancak tam 3G'de sipariş butonuna basarken pil olayını araştırıyodum iPod 4G'nin çıktığını duymuştum ama özelliklerini bilmiyodum yine apple jenerasyon farkıyla millete yediriyodur işte diyodum meğerse ilk defa jenarasyonlar arası bu kadar fark varmış öyle olunca benim bütçe sarsıldı biraz :
  • quote:

quote:

quote:

saol. insallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

quote:

sağolasın hocam.tabi ki mini bir inceleme ve fotolarını koyucam..

hngi siteden aldınız acaba???

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.