Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UA_34

evet beyler ürünü aldım 4g gerçekten 4g "Retina Ekran"ı yeter öyle söylüyüm.resimler videolar upload ediliyor

hayırlı olsun 4. nesile karşı olan şehvetimi gıdıkladın dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 12 Eylül 2010; 14:10:50 >

• quote:

evet beyler ürünü aldım 4g gerçekten 4g "Retina Ekran"ı yeter öyle söylüyüm.resimler videolar upload ediliyor

hayırlı olsun .Bekliyoruz hocam resimleri ve videoları
  • Karar veremedim ipod 4g 32 gb mi 8 gb mi.Ben aslında çok hafıza kullanan birisi değilim d900i telefonumun 2 gb hafızasnı dolduramadım daha.Fakat ipod 4g den bahsediyoruz hd video kaydı falan.Müziklerim maximum 1gb kaplar kaplamaz.Max 2 sene kullanıcam aleti sonra 6.nesil çıkarsa geçmeyi düşünüyorum.Ama hd video kaydı fotoğraflar derken yer kalmazsa çok üzülürüm.Videoda fazla kullanmam arada bir.Fotoğraf fazla kullanırım 1-2 gb kaplayabilir.Geriye kaldı uygulamalar için 5 gb bu bana yetermi?Bide hafıza maximuma yaklaştıkça kasma olur mu?Baya fiyat farkı var olmasa 32 düşünebilirim ama oda çok fazla geliyor.Biraz uzun oldu k.bakmayın yorumlar için şimdiden teşekkürler..
  • UA_34 hayırlı olsun aletin. biz de 3. nesile kaldık işte.
  • Bende 3G 32gb alıcam gidip vatandan 650 liraya Sadece elimde nakit yok ondan dolayı 4G alabilirken gidip sırf buradan stanlarda taksit ve kredi kartı imkanı olmadığından. kredi kartıyla vatan'dan taksitle kazıklanıcam daha sonra 5G alırım diyorum ama
  • hocam 450 tl birikmiş param var nerdeyse.
    3g mi 32 gb falan mı almak mantıklı yoksa 4g forumdaki satıcılardan 32 gb mi tabi biraz daha eklemem lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingin

Karar veremedim ipod 4g 32 gb mi 8 gb mi.Ben aslında çok hafıza kullanan birisi değilim d900i telefonumun 2 gb hafızasnı dolduramadım daha.Fakat ipod 4g den bahsediyoruz hd video kaydı falan.Müziklerim maximum 1gb kaplar kaplamaz.Max 2 sene kullanıcam aleti sonra 6.nesil çıkarsa geçmeyi düşünüyorum.Ama hd video kaydı fotoğraflar derken yer kalmazsa çok üzülürüm.Videoda fazla kullanmam arada bir.Fotoğraf fazla kullanırım 1-2 gb kaplayabilir.Geriye kaldı uygulamalar için 5 gb bu bana yetermi?Bide hafıza maximuma yaklaştıkça kasma olur mu?Baya fiyat farkı var olmasa 32 düşünebilirim ama oda çok fazla geliyor.Biraz uzun oldu k.bakmayın yorumlar için şimdiden teşekkürler..

Ben o kadar müzik dinlerim günün her saati, zamanında iPod Touch 8 Gb 1G vardı, hiç dolduramadım cihazı.
    Hem de sağlam oyunlar da yüklüydü, Terminatör Kurtuluş, Ölümcül Deney, NFS Undercover, Super Monkey Ball ve küçük uygulamalar.
    Klip falan da oluyordu arada ama hiç hafıza sıkıntısı çekmedim şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

hocam 450 tl birikmiş param var nerdeyse.
    3g mi 32 gb falan mı almak mantıklı yoksa 4g forumdaki satıcılardan 32 gb mi tabi biraz daha eklemem lazm

hocam almışken yenisini alın derim touch 4 alın 32 gb kesinlikle öneririm
  • Evet arkadaşlar bügün ürünümü aldım.Ve eve giderken düşündüm acaba bu aletin kutusunu açtığımda şaşıracakmıyım.Ve eve gelip itunese bağlayıp cihazı açtığımda karşıma çıkan ekranın parlaklığı netliği tamamdır bu iş dedirtti bana: )-

Ürünün Kutu İçeriği;

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)

Ürünün arka kısmı;

Açıldığında sizi karşılayan ekran;

Ve bizzat ipod touch 4G tarafından çekilmiş Fotoğraflar ve Video

Ön Kamerasından Yapılmış Bir Fotoğraf Çekimi;

Arka Kamera'dan yapılmış çekim;

Ve aletin en sevdiğim özelliği HD video çekimi..

Upload Ediliyor..

Yorum;
    -Aletin a4 işlemcisi kendini belli ediyor geçişlerde vs çok rahat çalışıyor.

-Retina ekran dedikleri kadar varmış.Yok böyle bir görüntü kalitesi film izlemek şahane olucak.

-Kameralarının düzeyi gayet başarılı geldi bana ki video çekimiyle ön pana çıkıyor. 50 sn'lik Video 65 Mb (gerisini siz hesap edin artık)

-Uçak modu var (3glerde varmıydı veya freeware ile geldimi bilmiyorum yazıyım genede)

-Kasası gene çok şık

ürünü binbir tereddütle aldım.ama aldığıma gerçekten değdi retina ekran hd video çekimi benzersiz dokunmak olayı ve o ekranda film izlemenin keyfi bi başka. =)

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun :)
    Kardeşiniz UA_34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galileo Galilei -- 12 Eylül 2010; 14:52:59 >

• hocam ellerine sağlık kamera ile ilgili bir kaç ss daha istiyoruz.
    demekki 8gb yetmeyecek almışken 32 almak farz oldu
    ellerine sağlık tekrardan
  • quote:

Evet arkadaşlar bügün ürünümü aldım.Ve eve giderken düşündüm acaba bu aletin kutusunu açtığımda şaşıracakmıyım.Ve eve gelip itunese bağlayıp cihazı açtığımda karşıma çıkan ekranın parlaklığı netliği tamamdır bu iş dedirtti bana: )-

Ürünün Kutu İçeriği;

Ürünün arka kısmı;

Açıldığında sizi karşılayan ekran;

Ve bizzat ipod touch 4G tarafından çekilmiş Fotoğraflar ve Video

Ön Kamerasından Yapılmış Bir Fotoğraf Çekimi;

Arka Kamera'dan yapılmış çekim;

Ve aletin en sevdiğim özelliği HD video çekimi..

Upload Ediliyor..

Yorum;
    -Aletin a4 işlemcisi kendini belli ediyor geçişlerde vs çok rahat çalışıyor.

-Retina ekran dedikleri kadar varmış.Yok böyle bir görüntü kalitesi film izlemek şahane olucak.

-Kameralarının düzeyi gayet başarılı geldi bana ki video çekimiyle ön pana çıkıyor. 50 sn'lik Video 65 Mb (gerisini siz hesap edin artık)

-Uçak modu var (3glerde varmıydı veya freeware ile geldimi bilmiyorum yazıyım genede)

-Kasası gene çok şık

ürünü binbir tereddütle aldım.ama aldığıma gerçekten değdi retina ekran hd video çekimi benzersiz dokunmak olayı ve o ekranda film izlemenin keyfi bi başka. =)

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun :)
    Kardeşiniz UA_34

hocam hayırlı olsun gerçekten çok sık bir cihaz 1 ay nasıl geçeçek yhaa bnde istiyorumm. 1 ay sonra para tam olucak eger tam olsaydı alıcaktım burdaki satan arkadaşlardan

• aynı durum bendede var ya para sıkışıklığı bayramdır odur budur anca 450 tl biriktirebildik. bakalım almak ne zaman nasip olacak istiyorum almayı çok,
    baya bekledim ipod touch yeni nesil için
    en kötü 3g 32 alırım ya bakalım bakalım neler olacak
  • 50sn 65mb 1dk sı 78mb ediyo 1 saati 4680mb ediyo kamera ayarlarını değiştirip 540p de video çekme gibi bi şans varmı 540p video çekimide gayet iyidir kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

50sn 65mb 1dk sı 78mb ediyo 1 saati 4680mb ediyo kamera ayarlarını değiştirip 540p de video çekme gibi bi şans varmı 540p video çekimide gayet iyidir kanımca

Görüntü kalitesini düşürüp çekme imkanına sahipsin
  • resme bakılırsa hiç fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingin

quote:

50sn 65mb 1dk sı 78mb ediyo 1 saati 4680mb ediyo kamera ayarlarını değiştirip 540p de video çekme gibi bi şans varmı 540p video çekimide gayet iyidir kanımca

Görüntü kalitesini düşürüp çekme imkanına sahipsin

evet yoksa çok yer kaplar

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

hocam ellerine sağlık kamera ile ilgili bir kaç ss daha istiyoruz.
    demekki 8gb yetmeyecek almışken 32 almak farz oldu
    ellerine sağlık tekrardan

teşekkür ederim.
    tabi ki bu bir tercih meslesi 8 32 64..

2G 8GB'm vardı 5 ay öncesine kadar bana yetiyordu.
    bunda da video çekeceksem çeker pcye atarım benim için sorun değil
    ürünün 3 demirbaş olayı var bana göre

a4 işlemci

Hd Video olayı

retina ekran

• tamam son etkenleri göz önünde bulundurunca 8gb almaya karar verdim, ilerleyen zamanlarda 400 liraya satan olurmuki sıfır şekilde(gümrük biraz sakinler fln belki?)
  • Evet retina ekran süper süper olmuş.Kamerada çok gerekliydi bence kameralı tel. taşımak zorunda kalmıcaz

Bu arada alan arkadaşa sorabilirmiyim hoparlör kalitesi ne düzeyde.Umarım 3g yi aşmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingin -- 12 Eylül 2010; 15:15:27 >
  • quote:

tamam son etkenleri göz önünde bulundurunca 8gb almaya karar verdim, ilerleyen zamanlarda 400 liraya satan olurmuki sıfır şekilde(gümrük biraz sakinler fln belki?)

ben de 8gb de karar kıldım
    çektiğim videolar touch ta kalmaz hemen pc ye atarım.
    onun dışında zaten müzik arşivim 2-3 gb
    resim de çektiklerim bulunur bir de bir kaç wallpaper atarım.
    appslerin çok yer kaplayacağını düşünmüyorum
    8 gb yeter sanırsam ;)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.