Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ios 6 hayırlı olsun. ipodumuzdan AYARLAR--GENEL--YAZILIM GÜNCELLEME kısmına girince 580 MBLIK yeni nurtopu gibi bir ios 6 güncellememiz var :)
    Jb olmadıgı için kurmak istemiyorum ama çok da merak ediyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Arkadaslar celeste bluetooth u nerden indirebilirim?bildiginiz bir repo var mı?insaneyli den indiriyorum activator diye birşeyi cikiyor

Up

Up bilen yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero_19

quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

Arkadaşlar ben Ipodumu alalı yaklaşık 2 yıl oluyor. Aldığım gün jail break yaptıktan sonra hiç ios güncellemesi yapmadım. Şu an 4.1. Sonra çıkan ios sürümleri kırılabiliyor mu ve güncellemeli miyim?

evet hocam 5.1.1 bendeki sürüm ve jbli kullanıyorum

Hocam peki yüklemeli miyim sizce? 4.1 gayet seri çalışıyor ancak yeni çıkan uygulamaları desteklememeye başladı. Sonraki sürümlerde ipodu kasıyor söylentileri var. Bir de içindeki verileri kaybetmeden 4.1 den 5.1.1 e geçirip jb yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 20 Eylül 2012; 2:45:54 >
  • quote:

Evet arkadaşlar ios 6 hayırlı olsun. ipodumuzdan AYARLAR--GENEL--YAZILIM GÜNCELLEME kısmına girince 580 MBLIK yeni nurtopu gibi bir ios 6 güncellememiz var :)

güncelledim ama bence hiçbir farkı yok
    yani şu harika olmuş diyecek birşey yok

türkçe klavye
    ve
    Müzik parçası ile saat alarmı
    dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 20 Eylül 2012; 10:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

quote:

Evet arkadaşlar ios 6 hayırlı olsun. ipodumuzdan AYARLAR--GENEL--YAZILIM GÜNCELLEME kısmına girince 580 MBLIK yeni nurtopu gibi bir ios 6 güncellememiz var :)

türkçe klavye
    ve
    dışında

hocam 3d harita varmı 4lere?

• Performans ne durumda ios6'ya geçen arkadaşlar ?
  • Aynen arkadaşlar. ipod touch 4g ios 6 performansı ne durumda. 5.1.1'den geçmeye değer mi?
  • Evet kullanan arkadaşlar yorum yaparsa memnun oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: axisheita666

quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

quote:

türkçe klavye
    ve
    dışında

hocam 3d harita varmı 4lere?

• Sanırım yok 3d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siri var mı gelmiş mi 4lere ios 6 ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Siri var mı gelmiş mi 4lere ios 6 ile ?

hayır tabiki. donanım olarak zayıf kalıyor bildiğim kadarıyla. siri yüklenmiş bir ipod touch denediniz mi hiç? cihaz kendinden geçiyor.
  • Hiç deneyen arkadaş olmadımı ?
  • Arkadaşlar iPod 4. nesil cihazıma iOS6 yükledim. 840Mb lık bir paketti. Cihazıma iOS6 yükledikten sonra birkac birşeyin farkına vardım. Öncelikle şarj yüzdesi daha sonra da Whatsapp yükleyebildim hem de tek sefer de ve hiç ummadığım şekilde. Yardım isteyen varsa pm atsın.

• ios 6 bizim cihazlar için JB cıkmıs yapan var mı*
  • quote:

ios 6 bizim cihazlar için JB cıkmıs yapan var mı*

Ben yapmadım ama sadece Whatsapp icin yapıyordum. Ama önceden JBli cihazıma iOS6 yükledim, hata verdi, geri yükleme yaptım. Sonra cihaz iOS6lı oldu. Daha sonra önceden bilgisayarımdan dosyayı yedeklemiştim. Yani icinde dosya yoktu ama iTools ile Whatsapp yükledim. Cok da güzel oldu. Sorunsuz çalışmakta. Ayrıca şarj yüzdesi de durmakta. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyuksell

quote:

Ben yapmadım ama sadece Whatsapp icin yapıyordum. Ama önceden JBli cihazıma iOS6 yükledim, hata verdi, geri yükleme yaptım. Sonra cihaz iOS6lı oldu. Daha sonra önceden bilgisayarımdan dosyayı yedeklemiştim. Yani icinde dosya yoktu ama iTools ile Whatsapp yükledim. Cok da güzel oldu. Sorunsuz çalışmakta. Ayrıca şarj yüzdesi de durmakta. İyi forumlar.

Pm attım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ios6 yükledim iyi gibi ama oyunlarda kasıntı yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyuksell

quote:

Pm attım hocam

Cevapladım hocam.

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.