Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee iPod'larda iOS 6'yı deneyenler biraz yorumlasınlar yahu, o kadar zaman oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

iPod'u ilk aldığımda iOS 5.1.1 yüklüydü. Tabi en başta her şey yolundaydı ama zamanla akıcılık yerini saniyelik takılmalara bıraktı. Birde üstüne Jailbreak yapınca tuş kilidi ardından donma sorunu yaşamaya başladım. İlk Apple ürünüm olduğu için hayalimde ki iOS bu değildi, cihazı satmayı düşünmeye başlamıştım ki iOS 6!nın beta sürümleri olduğunu farkettim. iOS 6 Beta 3'ten bu yana iOS 6 kullanıyorum.
    Henüz bir kere bile kilidi açtıktan sonra donma yaşamadım. Cihaz daha seri ve akıcı çalışıyor. Performans olarak %85 iOS 5.1.1'den daha iyi diyebilirim. Az önce shsh kaydım ile 5.1.1 sürümünü yükledim ama en fazla 20 dakika dayanabildim. Şuan iOS 6 kuruluyor. Diyeceğim o ki Jailbreak sorun değilse yani tetheret Jailbreak kullanmak sizi etkilemeyecekse kesinlikle iOS 6. Unutmadan birde bir çok tweak henüz uyumsuz ama zamanla uyumlu hale geliyorlar. Mesela tema yükleme desteği 2-3 gün önce geldi.

Teşekkür ederim, sonunda iPod'larda iOS 6'ya ait iyi bir deneyim okudum. Sanırım bu akşam iOS 6'ya geçerim ben de.

• IOS 6 JB çıkma tarihi ile ilgili bir duyum alan var mı arkadaşlar?

Zira 5.0.1 olan 4G Ipod'um kasıntıdan çatlayacak artık :(

Boşuna 5.1.1 ile uğraşmayayım, direk IOS 6'ya geçeyim diyorum...
  • iOS 6'daki Appstore versiyonu hayvancağıza çok ağır geliyor. Uygulama ismiyle arama yaptığınızda çoğu kez (sanıyorum ram yetmediğinizden) menüye geri atıyor. iOS'un da en az Android kadar ram istediğinin farkına vardım. Uygulama indirmeyi başarabilirsem seviniyorum resmen. Keşke JB olmadan iOS 4.x sürümlerine dönülebilse.
  • Youtube sorunu genel diye biliyorum (ipod değil uygulama sorunu) iOS 6 ya yorum ise AppStore masaüstüne atıyor durmadan iOS 5.1.1 de rahatça oynadığım oyunlar oyundan atıyor elimde olsa iOS 5.1.1 e geri döneydim yapabilen varsa yardımcı olsun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipod um yere yüzüstü düştü (Evde fayansın üstüne). Ekranı görmemde sorun yok ekran kısmını pek etkilemedi (Sadece ekranın alt tarafından yatay çizgi şeklinde çatlamış) daha çok alttaki çerçeve tarafları zarar gördü . Ürünü çekilişle almıştım garanti varmı bilmiyorum varsada sonuçta fatura falan yok bunu bir şekilde değiştirebilirmiyim veya ekran değişimi falan yaparlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

ipod um yere yüzüstü düştü (Evde fayansın üstüne). Ekranı görmemde sorun yok ekran kısmını pek etkilemedi (Sadece ekranın alt tarafından yatay çizgi şeklinde çatlamış) daha çok alttaki çerçeve tarafları zarar gördü . Ürünü çekilişle almıştım garanti varmı bilmiyorum varsada sonuçta fatura falan yok bunu bir şekilde değiştirebilirmiyim veya ekran değişimi falan yaparlarmı ?

Yanılmıyorsam şayet garanti bu durumu kullanıcı hatası olarak geri çevirir ya da ücret ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

ipod um yere yüzüstü düştü (Evde fayansın üstüne). Ekranı görmemde sorun yok ekran kısmını pek etkilemedi (Sadece ekranın alt tarafından yatay çizgi şeklinde çatlamış) daha çok alttaki çerçeve tarafları zarar gördü . Ürünü çekilişle almıştım garanti varmı bilmiyorum varsada sonuçta fatura falan yok bunu bir şekilde değiştirebilirmiyim veya ekran değişimi falan yaparlarmı ?

Yanılmıyorsam şayet garanti bu durumu kullanıcı hatası olarak geri çevirir ya da ücret ister.

Kullanici hatasi orasi suphesiz ortada ama bu alete o kadar para bayilip alan var , kazara bi yere dusmeyle boyle olucaksa paraya yazik derim...

Yaptirmam icin ne kadar ucret isterler tahminen acaba ?

• İos6yı beğenmedim appstore da birşey aratıyorum eğer fazla sonuç çıkarsa atıyor masaüstüne sinir bozucu bir durum benim dışımda böyle sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 11 Ekim 2012; 0:35:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

Kullanici hatasi orasi suphesiz ortada ama bu alete o kadar para bayilip alan var , kazara bi yere dusmeyle boyle olucaksa paraya yazik derim...

Yaptirmam icin ne kadar ucret isterler tahminen acaba ?

Ben geçen sene arkadaşın iphone'u yere düşürdüm ön camı çatladı.Garantisi yoktu zaten o yüzden kendimiz yaptırdık 100 lira almışlardı ön camı değiştirmeye, garantiden büyük ihtimalle daha fazla isterler.Eğer garanti dışı bi yere yaptıracaksan da iyi araştır.Biz araştırmadan yaptırdık adam yapamadı, başka bi yere tekrardan yaptırmak zorunda kaldık 2 defa 100 lira bayıldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

İos6yı beğenmedim appstore da birşey aratıyorum eğer fazla sonuç çıkarsa atıyor masaüstüne sinir bozucu bir durum benim dışımda böyle sorun yaşayan var mı?

bende de var ayrıca youtube uygulaması çok sorunlu güncelleme gelince düzelir bunlar.
  • Arkadaşlar benim cihazda 5.1.1 sürümü yüklü.Alet biraz şiştiği ve müzik listemi sıfırlamak istediğim için restore yapmak istiyorum ama ios 6 ya update etmek istiyor restore yaparken.5.1.1 sürümünde kalarak nasıl restore edebilirim?
  • Herkese merhaba;

iPod Touch 4 almak istiyorum arkadaşım Amerika'dan getirebilirse veya TR'den. Ama kimileri iPod Touch 5 bekle diyor. Buradan okuduğum yorumlara göre arada pek bir fark yok. Bekleyip, daha fazla para vererek 5. nesil iPod Touch almaya değer mi? Görüşleriniz ve bilgiler için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

Herkese merhaba;

iPod Touch 4 almak istiyorum arkadaşım Amerika'dan getirebilirse veya TR'den. Ama kimileri iPod Touch 5 bekle diyor. Buradan okuduğum yorumlara göre arada pek bir fark yok. Bekleyip, daha fazla para vererek 5. nesil iPod Touch almaya değer mi? Görüşleriniz ve bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Abi bence beklemeye değer, çok önemli değişiklikler var. iOS 8i alır mesela bu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkese merhaba;

Bence bekle

• quote:

Herkese merhaba;

Hocam bence kesinlikle bekle
    Hem ekranı büyük, hem güncelleme alıyor, hem daha hızlı.
    Ayrıca Siri var, tasarımı çok şık. Farklı renk seçeneği var, ve bilek askısı da var; bu da düşmesini engeller.
    Ayrıca kamerada da flaş var

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

quote:

Herkese merhaba;

Hocam bence kesinlikle bekle
    Hem ekranı büyük, hem güncelleme alıyor, hem daha hızlı.
    Ayrıca Siri var, tasarımı çok şık. Farklı renk seçeneği var, ve bilek askısı da var; bu da düşmesini engeller.
    Ayrıca kamerada da flaş var

bunlara ek olarak işlemci farklıydı sanırım ram 512 oldu yani beklemelisin ban kalırsa

• gündemi hiç takip etmiyorum da buraya bi sorayım dedim; ios 6 untethered jb çıktı mı?
  • Dh de gezerken bile atıyor bıktım ios6dan pcem olsa eski sürümlerden birine geçicem fakat mecbur katlanmak zorundayım

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.