Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

İos 6 yı bugün yükledim. Suan gayet memnunum. Hiçbir takılma yok. Appstoredada bir sorun yasamadım

ben youtube indirmek istemiştim youtube yazdım yüklenirken masaüstüne attı sizde de oluyor mu?(sadece youtube yazınca değil örnek)

Yok bende hiç atmadı şuana kadar. Markete girmeden arka planda çalışanları kapatıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

İos 6 yı bugün yükledim. Suan gayet memnunum. Hiçbir takılma yok. Appstoredada bir sorun yasamadım

ben youtube indirmek istemiştim youtube yazdım yüklenirken masaüstüne attı sizde de oluyor mu?(sadece youtube yazınca değil örnek)

Yok bende hiç atmadı şuana kadar. Markete girmeden arka planda çalışanları kapatıyorum.

Bende öyle fakat atıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

arkadaşlar ipod touch 4g satıyorum. 32 gb 300 tl . 5g alacagım için satıyorum . ilgilenenler pm atın ayrıntılı iblgi verebilirim.

pm attim.

• Beyler cihazimi iOS 6'ya guncelledim. Forumda bir kac yerde bu surume Whatsapp yuklenebildigini gordum. Yardimci olabilecek biri var mi, hem yuklenmesi hem kurulmasi icin? Malum Viber, ChatON gibi programlar yuklenebiliyor ama etkinlestirilemiyor. Whatsapp'ta da boyle bir sorun cikar mi?

Herkese iyi bayramlar.

• yeni ipod touchta ips var mı? Varsa çok iyi olur :)

• Arkadaşlar birkaç sorum var; 1- Cihazı iphone 4s şarj aletiyle şarj edebilir miyim, herhangi bir zarar verir mi? 2- Batarya, blitz bejeweled oyununda yaklaşık 3 saat dayanıyor. Sizce bu normal mi?

Hafif hafif kasmalar oluyor galiba bu ios 5 kaynaklı. Ios 6'da da birtakım sorunlar varmış. İnşallah yeni sürüm ram'i daha verimli kullanır.

Yardımcı olanlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Arkadaşlar birkaç sorum var; 1- Cihazı iphone 4s şarj aletiyle şarj edebilir miyim, herhangi bir zarar verir mi? 2- Batarya, blitz bejeweled oyununda yaklaşık 3 saat dayanıyor. Sizce bu normal mi?

Hafif hafif kasmalar oluyor galiba bu ios 5 kaynaklı. Ios 6'da da birtakım sorunlar varmış. İnşallah yeni sürüm ram'i daha verimli kullanır.

ios 5 bataryayı daha az tüketiyordu sanki..Ben ios6 kullanıyorum dediğiniz oyunu deniyeceğim bugün bakalım kaç saat dayanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Arkadaşlar birkaç sorum var; 1- Cihazı iphone 4s şarj aletiyle şarj edebilir miyim, herhangi bir zarar verir mi? 2- Batarya, blitz bejeweled oyununda yaklaşık 3 saat dayanıyor. Sizce bu normal mi?

ios 5 bataryayı daha az tüketiyordu sanki..Ben ios6 kullanıyorum dediğiniz oyunu deniyeceğim bugün bakalım kaç saat dayanacak

Ios 5.0.1'de baya takılma oluyor. Ios 6'da da ufak tefek hatalar var diye geçmedim. Ios 6.1 ya da adı her ne olacaksa inşallah stabil bir sürüm olur. Sizin batarya performansı nasıl olacak merakla bekliyorum. Teşekkür ederim ilginiz için.

• ipod touch 4g satıyorum çiziksiz faturalı garantili. yanında kılıf ve pirizden şarj etmeye yarayan aparat veriyorum. pazarlık yaparım.

http://forum.donanimhaber.com/m_66715976/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67450267
  • Ipod unu satmak isteyen olursa pm atsın.En fazla sanalpazar dahil 270 tl verebilirim.Çizik önemli değil.
  • merhaba arkadaşlar yarın ipod 4g almayı düşünüyorum ancak bikaç sorum olacak öncelikle ipod 4g oyun performansı nasıldır yani temple run gibi oyunlar iphone 4s kadar akıcı oynanabilir mi veya daha grafikli oyunlar ? ikinci sorum da ios 5 ile gelicek cihaz sanırım ios 6 ya güncelleme yapmamı tavsiye eder misiniz oyun performansını kötü yönde etkiler mi ios 6 ? şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar cihazı yarın almayı düşünüyorum cevaplarsanız minnettar kalırım
  • quote:

quote:

quote:

Ios 5.0.1'de baya takılma oluyor. Ios 6'da da ufak tefek hatalar var diye geçmedim. Ios 6.1 ya da adı her ne olacaksa inşallah stabil bir sürüm olur. Sizin batarya performansı nasıl olacak merakla bekliyorum. Teşekkür ederim ilginiz için.

üsdat 3 saat 40 dk civarı wifi açık parlaklık %50 şeklinde oynadım %20 kaldı diye uyarı verdi kapattım oyunu..
    Bana kalırsa kötü.. Ben pil değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası..

• quote:

quote:

quote:

quote:

üsdat 3 saat 40 dk civarı wifi açık parlaklık %50 şeklinde oynadım %20 kaldı diye uyarı verdi kapattım oyunu..
    Bana kalırsa kötü.. Ben pil değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası..

Benim cihaz daha yeni alındı. Bilgisayardan şarj ediyorum baya da uzun sürüyor. Ama buna rağmen dediğim gibi 3 saat anca dayanıyor. Galiba versiyon kaynaklı. Teşekkür ederim tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

quote:

Orijinalden alıntı: ali1792

merhaba arkadaşlar yarın ipod 4g almayı düşünüyorum ancak bikaç sorum olacak öncelikle ipod 4g oyun performansı nasıldır yani temple run gibi oyunlar iphone 4s kadar akıcı oynanabilir mi veya daha grafikli oyunlar ? ikinci sorum da ios 5 ile gelicek cihaz sanırım ios 6 ya güncelleme yapmamı tavsiye eder misiniz oyun performansını kötü yönde etkiler mi ios 6 ? şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar cihazı yarın almayı düşünüyorum cevaplarsanız minnettar kalırım

Ben pek oyun oynamam ama Gangster Rio'yu çok az bir kasılma ile oynuyordum. iPhone 4s ile kıyaslama yapmanız hata olur. Çünkü 4S'de çift çekirdek işlemci var. iOS 6'yı öneririm. iOS 5'in ardından cihaza ilaç gibi geldi.

hocam ben de sadece temple run oynarım heralde onda akıcılık olsun yeter genel olarak müzik çalar ve hotspot ile internet kullanmak için satın alıcam ama şu temple run oyununu oynadım bikaç kez fena sardı :D yani onu en azından 4s kadar akıcı oynayabilsem yeter

• quote:

Benim cihaz daha yeni alındı. Bilgisayardan şarj ediyorum baya da uzun sürüyor. Ama buna rağmen dediğim gibi 3 saat anca dayanıyor. Galiba versiyon kaynaklı. Teşekkür ederim tekrardan.

rica ederim hocam
    bende birşey sorayım kaç saatte şarj oluyor cihaz ?
  • quote:

quote:

rica ederim hocam
    bende birşey sorayım kaç saatte şarj oluyor cihaz ?

Bilgisayardan şarj yaklaşık 4 saat sürüyor. 2.saatin sonunda aslında doluyor ama o zaman %80'i doluyor diye duydum. O yüzden 4 saat bekliyorum dolması için.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRed -- 2 Kasım 2012; 22:34:20 >
  • Ekran ışığı zaman ayari nerden ayarlaniyor arkadaslar ? Elimden birakiyorum baya bi sure isigi soluk olarak yanmaya devam ediyor oyle . Ekranla ilgili sadece parlaklik ayarini bulabildim ekran zaman asimi diye bir ayar varmi ?

• Ekran koruyucu diye var. Onu ayarla.

• iPod Touch 4G 8GB Sıfır ya da sıfıra yakın arıyorum. bilginize
  • 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.