Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

arkdaslar suan mediamarktdayım yeni ipodu inceliyorum ve yeni ipoddan yazıyorum.bende 4nesil 32 gb var ama bu yeni ipod bana acayip hızlı geldi jet gibi cok stabil calısıyor 4.nesile gore.
    yeni ipodda tek sevmedigim sey klavye cok daralmıs. ş,i,ğ,ö,ü gibi harflere yer verilmis ve klavye daralmıs ayarı varmı bilmiyorum eger varsa cok guzel olur

iOS 6 güncellemesiyle gelen özellik, kapatma bildiğim kadarıyla yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Arkadaşlar ipod touch 4 de fifa 13 oynayan var mı?herhangi bir kasma olayı var mı?

Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

arkdaslar suan mediamarktdayım yeni ipodu inceliyorum ve yeni ipoddan yazıyorum.bende 4nesil 32 gb var ama bu yeni ipod bana acayip hızlı geldi jet gibi cok stabil calısıyor 4.nesile gore.
    yeni ipodda tek sevmedigim sey klavye cok daralmıs. ş,i,ğ,ö,ü gibi harflere yer verilmis ve klavye daralmıs ayarı varmı bilmiyorum eger varsa cok guzel olur

ben klavyeyi ing. yaptım şu an tr karakterler yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

quote:

tamam da ingilizceye aldın otomatik düzeltmeyi falan da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

quote:

tamam da ingilizceye aldın otomatik düzeltmeyi falan da

ben kullanmadığım için sıkıntı olmuyor ama kullananlar haklı çok pardon

• Merhaba arkadaşlar bu saatten sonra ipod touch 4g 16gb alınmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Merhaba arkadaşlar bu saatten sonra ipod touch 4g 16gb alınmaz mı?

16 gb yok zaten 8 ile 32 arasında tercih yapman lazım.Bu saatten sonra da 5g almak çok daha mantıklı olur.Hem yeni çıktı uzun bi süre götürür 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

16 gb yok zaten 8 ile 32 arasında tercih yapman lazım.Bu saatten sonra da 5g almak çok daha mantıklı olur.Hem yeni çıktı uzun bi süre götürür 5.

Doğru diyorsunuz almışken yenisini almak lazım ama 16 gb touch 4.gen geldi bu aradahttp://store.bilkom.com.tr/Apple-4-Nesil-iPod-touch-Beyaz-16GB-_4894.html#0

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

Doğru diyorsunuz almışken yenisini almak lazım ama 16 gb touch 4.gen geldi bu aradahttp://store.bilkom.com.tr/Apple-4-Nesil-iPod-touch-Beyaz-16GB-_4894.html#0

16 gb dan habersizdim. Bilgilendirme icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

iOS 6'ya geçirmiştim ben iPod'u iMessage sıkıntısı dışında bir problemi yok aletin yani takılma falan yok yine stabil siz neyi merak ediyorsunuz ?

not:temiz, 8gb ipodum satılık sadece 300 lira

İos 5.1'de birçok takılma yaşıyorum. Bu tarz performans sorunları esas olarak merak ettiklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

iOS 6'ya geçirmiştim ben iPod'u iMessage sıkıntısı dışında bir problemi yok aletin yani takılma falan yok yine stabil siz neyi merak ediyorsunuz ?

not:temiz, 8gb ipodum satılık sadece 300 lira

İos 5.1'de birçok takılma yaşıyorum. Bu tarz performans sorunları esas olarak merak ettiklerim

Ben hep JB'li kullandığımdan iOS 6'ya geçtikten sonra alet bomboş kaldı ondan takılma olmadı zaten JB olmadan aletin fazla zorlanacağını düşünmüyorum, yine de hala en stabil sürüm 5.1.1 benim için mesela 4S aldım geçen ay 5.1.1 ile geldi JB de yaptım ilk gün oh

• Aslında ipod 4g için en stabil sürümler 4. sürümlerdi. 5.sürüm geçtiğime başından beri bin pişmanım
  • İos 6 5.1.1 jb den bile kötü.

• Merhaba arkadaslar, elimde blackberry curve 8520 (3G`siz) var ve internet baglantim var, ipod touch 4. nesil almak istiyorum, telefondan ipod da interneti baglayabilirmiyim sizce bu mumkunmu ve nasil? Lutfen yardim!!!!!!!

• Telefondan wi-fi paylaştırıp ipod touch tan nete bağlanabilirsin.
    ipod touch 4. nesil almak istiyorum demişsin, ilanıma göz at derim

http://resim.donanimhaber.com/m_68878335/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68878335
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Telefondan wi-fi paylaştırıp ipod touch tan nete bağlanabilirsin.
    ipod touch 4. nesil almak istiyorum demişsin, ilanıma göz at derim

http://resim.donanimhaber.com/m_68878335/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68878335

Hayir hocam benim amacim Blackberry deki bis paketini ipod da kullanmak, forumlarda biseyler yazilmis ama aklim karisti buraya yazayim dedim! ibluever diye bir uygulama var , acaba itunes app strorede varmi bu? Gift kartla alablirim! (Not: kredi kartim yok)

Ilanini gozden gecirecegim tesekkurler !

• Blackberry deki bis paketi tam nasıl bilmiyorum fakat telefondaki neti, telefondan wifi erişim noktası açıp ipod dan girebilirsin programa gerek kalmadan.(yada programla)
    Diğer bir yol bluetooth ile ibluever kullanarak.
    ibluever kullanmadım nasıl bilmiyorum, ipod touch u benim telefonla direk bluetooth tan interneti paylaştırabiliyorum jb siz halde.(telefon 6303)
    ipod touch 4 ler sadece Nokia 63xx derisiyle jb ile ek bir programa gerek kalmadan bluetooth eşleşmesi yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Blackberry deki bis paketi tam nasıl bilmiyorum fakat telefondaki neti, telefondan wifi erişim noktası açıp ipod dan girebilirsin programa gerek kalmadan.(yada programla)
    Diğer bir yol bluetooth ile ibluever kullanarak.
    ibluever kullanmadım nasıl bilmiyorum, ipod touch u benim telefonla direk bluetooth tan interneti paylaştırabiliyorum jb siz halde.(telefon 6303)
    ipod touch 4 ler sadece Nokia 63xx derisiyle jb ile ek bir programa gerek kalmadan bluetooth eşleşmesi yapabiliyor.

Acikcasi blackberry telefonumun wifi yoluyla ipod`u internete baglayacagini hic okumadim, ibluever bu isi bluetooth araciligiyla yapiyor bircok telefonu destekliyor diye biliyorum, full versiyonu apple app storeden alamazsamda baska biryerden alamam kredi kartim olmadigindan, bu kadar ugrastan sonra teli satip uzerine para ekleyip iphone 4 alsam daha kolay gibi geliyor, simdilik biraz daha arastirayim !

• sizce 2.el mal almaktansa dartyden teshir ürün alınır mı sonuc olarak gene 2 yıl garantisi olacak düşüncelerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.