Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meliheken26

sizce 2.el mal almaktansa dartyden teshir ürün alınır mı sonuc olarak gene 2 yıl garantisi olacak düşüncelerinizi bekliyorum

Fiyat aşağı yukarı aynıysa teşhir ürünü almak daha mantıklı tabi.Şöyle düşün; iki ihtimali var ikisi de ikinci el birinin 2 yıl garantisi var birinin daha az ya da yok.Hangisini alırdın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

sizce 2.el mal almaktansa dartyden teshir ürün alınır mı sonuc olarak gene 2 yıl garantisi olacak düşüncelerinizi bekliyorum

Fiyat aşağı yukarı aynıysa teşhir ürünü almak daha mantıklı tabi.Şöyle düşün; iki ihtimali var ikisi de ikinci el birinin 2 yıl garantisi var birinin daha az ya da yok.Hangisini alırdın?

forumdaki fiyatlarla genellikle aynı gibi ama teşhir ürün olduğu için insanın içine bi şüphe düşmüyor değil hani.
    ürün buhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/Flash-MP3-MP4-Calar/APPLE/TESH-R/4-NESIL-IPOD-TOUCH-8-GB-BEYAZ-p-87564-c-1.htm
    bu arada forumda satan varsa alabilirim pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliheken26 -- 20 Aralık 2012; 17:53:41 >

• 32 gb garantılı ıpodumu satıyorum. İlgilenenler pm atsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sıfır ya da sıfıra yakın ipod 4 arıyorum. Teklifleriniz için pm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

forumdaki fiyatlarla genellikle aynı gibi ama teşhir ürün olduğu için insanın içine bi şüphe düşmüyor değil hani.
    ürün buhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/Flash-MP3-MP4-Calar/APPLE/TESH-R/4-NESIL-IPOD-TOUCH-8-GB-BEYAZ-p-87564-c-1.htm
    bu arada forumda satan varsa alabilirim pm atabilirsiniz.

bugun 0 ını golddan 469 tl ye aldım ıos5.1 kurulu

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Arkadaşlar ipod touch 4 de fifa 13 oynayan var mı?herhangi bir kasma olayı var mı?

Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gta 3 paralımı ipod da
  • beyler ben de yeni aldim buna jb nasil atacam? bi de jb atinca oyunlari nerden yukluyorsunuz? surum 6.0.1

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

32 gb garantılı ıpodumu satıyorum. İlgilenenler pm atsın.

fiyat düştü donanımhaber için nakit 500tl.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-garantili-ipod-touch-4g-32gb-76692580/detay/
  • Ayrıca konu açmak istemedim burdan soruyim dedim beyler malumunuz ipod touch 5 .nesil çıktı bir çok farklılık var devrim bir multimedya cihazı ama şu anki hali ile ile biraz pahalı aslında bana app storedaki bütün oyunları oynatabilecek bir cihaz arıyorum pişman olur muyum fiyatının düşmesini mi bekliyim ben
  • beyler iphone alıcağım için ipod touch 4 ümü(8gb) satmayı düşünüyorum.13/08/2012 tarihinde aldım herhangi bir kusuru yok çizik vs. de yok ilgilenen varsa pm atabilir.resimleri ilgilenenlere pmden yollayabilirim
  • Ben aldım, kılıfı da var, dış kılıfı da var her şeyi var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencity -- 5 Ocak 2013; 17:15:09 >
  • Arkadaşlar ipod a whatsapp yükledim ama bir türlü kişiler gözükmuyor.ben dışardan mesaj alabiliyorum ama karşı tarafa mesaj atamıyorum.bu sorunu nasıl halledebilirim?

• quote:

Arkadaşlar ipod a whatsapp yükledim ama bir türlü kişiler gözükmuyor.ben dışardan mesaj alabiliyorum ama karşı tarafa mesaj atamıyorum.bu sorunu nasıl halledebilirim?

Kisilerden kisinin numarasini girip ekle ondan sonra konusabilirsin bende oluyo yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Arkadaşlar ipod a whatsapp yükledim ama bir türlü kişiler gözükmuyor.ben dışardan mesaj alabiliyorum ama karşı tarafa mesaj atamıyorum.bu sorunu nasıl halledebilirim?

Kisilerden kisinin numarasini girip ekle ondan sonra konusabilirsin bende oluyo yani

Öyle tek tek uğraşmak istemiyorum çünkü baya kişi var :D başka bildiğiniz bir yol var mı?

• Beyler bizim bu alet iyice tedavulden dusmeye basladi.

Temple Run 2 yi yukledim. Mario gibi grafikleri var ama kasiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Öyle tek tek uğraşmak istemiyorum çünkü baya kişi var :D başka bildiğiniz bir yol var mı?

Ben kullanmiyorum o yuzden bulursan banada soyle

• quote:

Arkadaşlar ipod touch 4 de fifa 13 oynayan var mı?herhangi bir kasma olayı var mı?

Bende kasmıyor valla taş gibi oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

quote:

Bende kasmıyor valla taş gibi oyun

Bendede yok kasma

• Arkadaslar bu iTools ile ipa dosyasindan whatsapp yukleyebiliyor muyuz? (JB siz)

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.