Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ıpod videom var 5.nesil sesinden memnunum bozuldu batarya alıp deniycem olmazsa ıpod touch 4.nesil almayı düşünüyorum ses kalitesinde çok fark varmı attan inip eşeğe binmiş gibi olmayalım
  • Yeni çıkan oyunlarda ipod touch 5th generation up gibisinden bişi yazıyo bizimkiler çalıştırmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam,

Çok az kullanılmış ipod toch 4 'ümü satıyorum. Artık yoluma iphone la devam edicem Yabancıya gitmesin diye ilk buraya yazıyım dedim
  • arkdaslar suan mediamarktdayım yeni ipodu inceliyorum ve yeni ipoddan yazıyorum.bende 4nesil 32 gb var ama bu yeni ipod bana acayip hızlı geldi jet gibi cok stabil calısıyor 4.nesile gore.
    yeni ipodda tek sevmedigim sey klavye cok daralmıs. ş,i,ğ,ö,ü gibi harflere yer verilmis ve klavye daralmıs ayarı varmı bilmiyorum eger varsa cok guzel olur

• ya arkadaşlar kusura bakmayında bişey sormak istiyorum bu ipod 4 hangi video kodeklerini oynatıyor bir türlü çözemedim internetten indirdiğim bir mp4 formatını oynatıyor ama format factory ile convert ettiğim mp4 ü oynatmıyor film izlemek istiyorum ama hangi formata çeviricem bi yardım edin allah rızası için kanser etti beni bu alet format beğendiremedim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

ya arkadaşlar kusura bakmayında bişey sormak istiyorum bu ipod 4 hangi video kodeklerini oynatıyor bir türlü çözemedim internetten indirdiğim bir mp4 formatını oynatıyor ama format factory ile convert ettiğim mp4 ü oynatmıyor film izlemek istiyorum ama hangi formata çeviricem bi yardım edin allah rızası için kanser etti beni bu alet format beğendiremedim....

.mp4 yerine ".mov" olarak convert etmeyi dene.

• hemen deniyorum dostum sağolasın
  • Free mp4 converter var baya seviyorum ben onu indir apple ipad türüne çevir oluyo

• indiriyorum dostum onuda bakalım deneyelim format factory i işlemcilerin anasını ağlatıyor yüzde yüzden aşağı düşmüyor biraz yavaş çeviriyor ve işlemciler yüz dereceye yaklaştığı için hata veriyordu total video converter ile çevirmeye başladım o daha hızlı çeviriyor
    şimdi deneme sırası bunda bakalım....
  • beyler size sorum olucak ilk aldıgımız zaman sürüm ne acaba
  • Converter için imtoo video converter tavsiye ediyorum hem ekran kartını kullanma özelliğine sahip crack ini çok rahat torrent sitelerinden bulabilirsiniz.
  • İpodlarınıza JBL on time dock almak isterseniz satış ilanıma göz atınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_68591789/tm.htm
  • Arkadaşlar 4G için ios 6.1'i tavsiye ediyormusunuz ? 5.1 sürümünden hiç memnun değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 30 Kasım 2012; 20:10:46 >
  • Arkadaşlar ipod touch 4 de fifa 13 oynayan var mı?herhangi bir kasma olayı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Eee iPod'larda iOS 6'yı deneyenler biraz yorumlasınlar yahu, o kadar zaman oldu artık

Özel mesaj attıktan sonra imzanızı gördüm kusura bakmayın.Menun kaldınızmı iPpod Touch 4G'de ios 6 sürümünden acaba ?
  • 300 Tl sıfır ürün 4.nesil ipodlara uyumlu JBL marka
    video:http://www.youtube.com/watch?v=ZKvdotQt1Zs

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 30 Kasım 2012; 23:02:25 >

• Ben de 4.nesil 32 gb almayı düşünüyorum. İnternet paketi falan sanırım yapılmıyo bunlara tabi sim kart takılmadığı için. Evde de kablosuz internet yok şansa. Almıyım mı bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Eee iPod'larda iOS 6'yı deneyenler biraz yorumlasınlar yahu, o kadar zaman oldu artık

Özel mesaj attıktan sonra imzanızı gördüm kusura bakmayın.Menun kaldınızmı iPpod Touch 4G'de ios 6 sürümünden acaba ?

Ben henüz geçmedim yeni ios sürümüne. hala güvenemiyorum yeni ios sürümüne

• Teşekkürler.

Başka deneyipte yorum yapabilecek olan yokmu acaba ?

• iOS 6'ya geçirmiştim ben iPod'u iMessage sıkıntısı dışında bir problemi yok aletin yani takılma falan yok yine stabil siz neyi merak ediyorsunuz ?

not:temiz, 8gb ipodum satılık sadece 300 lira
  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.