Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yani şimdi sen Apple TV de netflix'i açıp black mirror bandersna interaktif dizisini izledim mi diyorsun?

Dünyada bir ilki yaşıyorsun hocam o zaman. Netflix kendisi interaktif bu yapının Apple TV 'yi desteklemediğini söylüyor. Açtığın o 2 dakikalık bilgilendirme videosudur. Diğer dizi ve bölümlerde sorun yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 4 Ocak 2019; 19:34:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

Nasıl yani şimdi sen Apple TV de netflix'i açıp black mirror bandersna interaktif dizisini izledim mi diyorsun?

Dünyada bir ilki yaşıyorsun hocam o zaman. Netflix kendisi interaktif bu yapının Apple TV 'yi desteklemediğini söylüyor. Açtığın o 2 dakikalık bilgilendirme videosudur. Diğer dizi ve bölümlerde sorun yok zaten
    benim dandik android box'um ve roku cihazım bile interaktif dizileri destekliyorken, apple desteklemiyor mu? Vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1453since

Bir kaç hususta deneyimlerinize başvurmak istiyorum. Laptopu film izlemek için bilgisayara bağlamaktan sıkıldım bu nedenle tv box almak istiyorum. Tv m 4k desteklemiyor
    Temel kullanım amaçlarım ;
    1) netflix,puhu tv vb aplikasyonlar ile sorunsuz film ve dizi izlemek olmazsa olmazım bu.yayınları kesintisiz izlemek istiyorum
    2) mac ve erotik yayın derdim yok. Bu nedenle ıp tv kullanmaya bilirim ama herseye karsı kodi vb desteğim olsun isterim.yazılım işinden anlamıyorum
    3)oyun oynamayı düşünmüyorum.zaten ps4 um var

Düşündüğüm cihazlar ;
    1) xioami tv box s :
    2) apple tv 4 :

Yukarıda belirttiğim şartlar için tavsiyeniz nedir.
    Apple tv ye 2 kat para ödemeye değer mi?
    Televizyonum led tv fakat 4 k değil mi apple tercih edersem 4 k almama değer mi
    netflix , amazonprime gibi yayınları izlemek istiyorsanuz resmi desteği olan cihazı olanları öneririm. Bu android boxlar üzüyor adamı

resmi destekleri olan cihazlar da şunlar ; amazon fire tv stick, amazon fire tv box, roku media player 2-3-4, apple tv'ler.

Bunlar da çok daha rahat kullanırsınız.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Netflix - Apple içerik platformu kapismasinin ayak sesleri. Müşterinin hayatı zorlaşacak yine

• quote:

Orijinalden alıntı: ademjenni

arkadaşlar merhaba. bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. ve ufak bir sorum olacak.

apple tv 4. nesil ve ps4 sahibiyim. tv 1080p samsung.

la casa de papel dizisi üzerinde bir deneme yaptım.

netflixte tv uygulaması, ps4 ve apple tv üzerinden aynı görüntüyü oynattım. en iyi görüntüyü ps4 verdi. internet bağlantısı hepsi aynı modeme kablo ile bağlı. ayrıca dizinin 1080p mkv olarak harici disk kaydıda var. bunu da yine direk tv ye ve harici diski ps4 e takarak yine denedim. yine ps4 netflix görüntü kalitesi üzerine çıkan olmadı. çok dikkatli inceledim bu arada. hdmi kablolar yine aynı tabiki.

ps4 neden daha önde peki bilen yazsın lütfen. çok daha hızlı 1080p ye geliyor görüntü. apple tv eğer gözlerim yanıltmıyorsa çok daha geç geliyor belki de tam 1080p olmuyor. ps4 kesinlikle daha ii. apple tv de bunu ölçme yöntemi var mı arkadaşlar? ps4 de gösteriyor 480p mi 720p mi 1080p mi olduğunu?

asıl merak ettiğim şu arkadaşlar ps4 de yakaladığım değerleri apple tv vermediği için onu elden çıkarıp apple tv 4k alsam ps4 değerlerini yakalar mı? arada ki fark işlemciden mi kaynaklanıyor? lütfen bilen bi bilgilendirsin. ya da apple tv 4. nesil ile 4k arasında 4k olması dışında görüntü kalitesine ek bir katkısı var mı?
    Kullandığınız routerdan kaynaklı olabilir. İki cihazın işlemcisi de netflix için fazlasıyla yeterli. Apple tv kabloyla mı bağlı, kablosuz mu? Ben her iki cihazı da kablolu bağlamayı tercih ediyorum. Her ne kadar apple tv4 gigabit ethernete sahip olmasa da, 1080p için yeterli bir bant genişliği sunuyor. 120" projeksiyonla ikisinden de aynı kaliteyi alıyorum. Sadece apple tv renk formatının yuv, ps4'ün rgb olması sebebiyle bir kontrast farkı var. Rgb de kontrast daha yüksek, yuv da dinamik aralık yüksek, renkler daha doğal. Çözünürlükler aynı.

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    Her ikisi de kablo ile bağlı internete. Belki internet hızım biraz daha ii olsa apple tv de aynı kaliteye gelecek bilemiyorum. Teşekkürler cevap için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple tv 4 için en iyi iptv uygulaması hangisi acaba?
  • Merhaba bende ürünü almayı düşünüyorum ama korkuyorum içeriklerden pek anlamam ama yerel kanalları arada film filan izlemek için birde bu turkcell tv plus ı seviyorum o filan kullanılıyor mu ?

• Netflix, puhu, blutv, turkcell programlarını kurup izleyebilirsiniz. Ek olarak popcorn ve kodi kurabilirsiniz, iptv hizmeti ile tüm yerli yabancı tv kanallarını izleyebilirsiniz.

Bizim evde netflix ve popcorn tüm aileye yetiyor. Kodiyi sadece ben kullanıyorum.

İptv deneme yayınlarına bakıp beğenmeme rağmen fiyatı peşin ödeme olayı yüzünden anlaşamadık yoksa digitürku kapatacaktim Apple tv sayesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kodi filan ne oluyor tam anlamadım o kısmı

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    TV plus kullanılıyor çok da güzel tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onaralemdar

Hocam kodi filan ne oluyor tam anlamadım o kısmı
    Bilader turkcelltv 10 numara konforlu çalışıyor. Ben digiturku turkcell tv sayesinde kapattım çok uzun süre önce. Tv kumandam da uyumlu çalışıyor. Gayet konforlu tv izliyoruz çoluk çocuk. 24 saat geri alınabiliyor. Gün içinde kaçan çizgi filmini başa alıp seyrediyor ufak kızım. Bu bile başlıbaşına güzel özellik. Arayüzü kullanımına da iyice alıştık.

Kodi olayını uğraştım kurdum filan 3-5 kere ama bana kullanışlı gelmiyor. Kodi sakat doğmuş bir çocuk gibi sanki hep eksikleri hep zorlukları var. Onunla uğraşıcam diye zaten kısıtlı olan zamanda tv keyfini unutuyor insan 😊 Uğraşta zevk ama bir yere kadar :)

Bence Apple tv ile ;

Enpara ile %50 indirimli Netflix aboneliği yapacaksın..

Popcorn kuracaksın..

Maç ve Piyasadaki tüm platformların spor ve film kanalları için iyi kalitede iptv alacaksın..

Bir de Turkcell tv olduğu zaman

Tüm ihtiyaçlarıma yetiyor artıyor bile...

• bende netflix ve tv plus a odaklandım şuan ama bir sorunum var görüntü de el kol hareketleri va geçişlerde gölgelenme oluyor bunu nasıl çözebilirim ?

• Merhaba , bugun apple tv 4 32gb satın aldım.. infuse yükledim ancak videolar açılmıyor.. Basit birşeyi yapamadım ama fikrim yok.. yardımcı olabilcek var mı? bilgisayar içinde filmler bölümüne kadar geliyorum filmin üstüne tıklıyorum tepki yok..
  • Merhaba herkese. Belki konu içerisinde sorulmuş ve cavaplanmıştır ama ben artık okumaktan şaşı olacağım ve göremedim. Apple Tv 4K 32 ve 64 arasında arada kaldım. Şu an aralarında 300₺ fark var. belki fark çok değil ama bu farka değer mi? 64Gb olması ne gibi avantaj sağlayacak acaba? (Film arşivim çok fazla değil. Genelde filmleri izler ve bir müddet sonra silerim arşiv tutmam. Bunu belirtmek istedim.) Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• diablodiablo D kullanıcısına yanıt
    internet bağlantın hızlı ve genelde indirmeden direk izlemeyi seviyorsan, o 300 TL'ye başka birşeyler yapabilirsin. Cihaza film indirebileceğin kaynak sayısı az zaten. Popcorn ve kodi kullanmayacaksan zaten hiç düşünme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablodiablo

Merhaba herkese. Belki konu içerisinde sorulmuş ve cavaplanmıştır ama ben artık okumaktan şaşı olacağım ve göremedim. Apple Tv 4K 32 ve 64 arasında arada kaldım. Şu an aralarında 300₺ fark var. belki fark çok değil ama bu farka değer mi? 64Gb olması ne gibi avantaj sağlayacak acaba? (Film arşivim çok fazla değil. Genelde filmleri izler ve bir müddet sonra silerim arşiv tutmam. Bunu belirtmek istedim.) Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    Apple tv film indirebileceğin bir cihaz değil, internet üzerinden ve ağ üzerinden ağ diskine bağlanıp filmleri izleyebileceğin bir cihaz, Apple tv ye çok fazla oyun, program indirmeyeceksen 64gb gereksiz.
    İnternetin hızlı ise, 5ghz destekli, usb girişli kaliteli bir modemin varsa, modemin usb girişinden içinde film dolu harici bir hdd bağlayarak cihazı zevkle kullanabilirsin.

• Arkadaşlar bu vatandaş çekilişle 1 yıllık applr tv için kodi, popcorn aboneliği veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Apple tv film indirebileceğin bir cihaz değil, internet üzerinden ve ağ üzerinden ağ diskine bağlanıp filmleri izleyebileceğin bir cihaz, Apple tv ye çok fazla oyun, program indirmeyeceksen 64gb gereksiz.
    İnternetin hızlı ise, 5ghz destekli, usb girişli kaliteli bir modemin varsa, modemin usb girişinden içinde film dolu harici bir hdd bağlayarak cihazı zevkle kullanabilirsin.

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler. Evet film indirilmediğini biliyorum. Kendi dahili hafızasına çok fazla film kaydetmeyeceğim anlamında belirtmiştim. Kampanya denk geldi aldım bir tane 64GB modelinden. Tekrar teşekkürler cevap için.

• Apple Tv 4K ile aranıza katıldım bende. Cihaz ilk geldiğinde üzerinde tvos 11 vardı. İlk gün herşey çok güzeldi. Gece otomatik güncellemeyi kapatmayı unuttuğum için kendini tvos12 ye güncellemiş. Tabi güncellemez olaymış. tvOS 12 olunca cihazı uyuttuktan sonra tekrar açmak istediğimde cihaz uyanıyor ama tv de sinyal yok diyor. Diğer girişleri denedim, farklı kablo denedim, farklı tv denedim, yazılımı tekrar yükledim yok olmuyor bir türlü cihaz açık ama görüntü yok. Cihazın fişini söküp taktığımda düzeliyor.

Yurtdışı forum sitelerinde tvOS 12 sürümünde birçok kişide olmuş. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Çözümünü bilen var mıdır?

Birde AirPlay de telefonun ekranı kapanınca vidoyu durdurma sorununu bir an çözmeli Apple, büyük sıkıntı;)

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.