Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jazz80

Selamlar, zaman zaman iphone üzerinden ekran yansıtmayla ile apple tv’den dizi falan izliyordum. Direkt ekran yansıma olduğu için altyazı haliyle görünüyordu tv’de. Ancak dün ilk defa bir online film izleme sitesinden AirPlay yaptım ve apple tv’ye altyazı aktarılmadı.

Görüntü sorunsuzdu ancak altyazı telefonda denediğimde olmasına rağmen bir türlü apple tv’de görünmedi. Apple tv’de altyazı menüsü de çıkmıyor sadece ses menüsü var. Var mıdır acaba bu sorunun bir çözümü?
    merhaba,

benimde aynı durum başıma geldi, bende bir çözümü varsa takipteyim....

ancak şöyle bir durum var, filmin altyazısı ekrana yansımıyor ancak Apple TV'ye aktarmayı durdurduğumda cep telefonunda izlerken altyazı sorunsuz çalışıyor,
    sanıyorum film sitelerinin kullandığı player kaynaklı bir sorun var, TV'ye aktarınca altyazı boşlukta kalıyor herhalde. çünkü başka player seçince veya başka bir siteden filmi açınca altyazı geliyor.

• fatih_z kullanıcısına yanıt
    Hocam boşlukta kalmak değil de sanırım airplay’de video linkleniyor sadece... plex kullanırken bir eklentiyle altyazıyı aktarıyoruz safari beceremiyor sanırım bu işi...

Yerli, yabancı bir sürü site taradım ama çözüm yok.. iwebtv uygulamasına opensubtitles üyeliğini tanımlayınca harici olarak açıyor altyazı onun da pro versyon fiyatı 49tl ne kadar sağlıklı çalışır bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mefce77 M kullanıcısına yanıt
    apple tv ye kodi kurunca garantiyi etkileyen bir durum yok.Geliştirici hesabından uygulama kuruluyor ki bu apple ın geliştiriciler için para ile sattığı bir üyelik sistemi.
    Kodi için vpn gerekmez ancak trde yasaklı içerikler izlemek isterseniz gerekir ki buda apple tv de vpn bildiğim kadarıyla 2 türlü oluyor 1.si cep telefonunda vpn açık iken interneti paylaşarak apple tvden cep telefonun internetini kullnarak giriyorsunuz.
    2. yöntem ise paralı vpn üyeliği alıp kullandıkları dns numaralarını , destekleyen modemlerin arayüzünden ayarlayarak o modemden bağlanan tüm cihazlara vpn üzerinden bağlantı veriyorsunuz.ki ben böyle bir ayar yapmadım hiç yapan varsa paylaşabilir belki.
  • Arkadaslar mi box 3 ve mi box s için ugreenin özel olarak ürettiği, usb 2.0. Ethernet + 3 lu usb çogaltici 8 ad. vardir.
    Elden 90 tl, kargo ile 100 tl.

• cuins kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Geliştirici hesabı kullanmayı bilmiyorum ama, Kodi'yi nette anlatıldığı şekliyle eski versiyon da olsa kurabildim. :) 17.4...
  • Geliştirici hesabi olmadan hala kodiyi haftada bir tekrar yüklemek zorundadır mıyız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydar. kullanıcısına yanıt
    Geliştirici hesabın ne demek olduğu sizi mesajı ve tv'yi açtığım ve Kodi kullanılamıyor cevabını alınca galiba öğrenmiş oldum. Bu durumu düzeltmek için neler yapılabilir acaba? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefce77

Geliştirici hesabın ne demek olduğu sizi mesajı ve tv'yi açtığım ve Kodi kullanılamıyor cevabını alınca galiba öğrenmiş oldum. Bu durumu düzeltmek için neler yapılabilir acaba? :(
    Para verip bir yıllık udid kaydi yapılıyordu hala öyle galiba

Araştırınca bedelin yıllık 99 dolarcık olduğunu öğrendim. Ve tekrar yüklediğim Kodi ile yola devam... :) Kodi +k cihazımda 17.4 kodi yüklü son versiyon .ipa nereden bulabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefce77 -- 26 Nisan 2019; 19:42:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefce77

Araştırınca bedelin yıllık 99 dolarcık olduğunu öğrendim. Ve tekrar yüklediğim Kodi ile yola devam... :) Kodi +k cihazımda 17.4 kodi yüklü son versiyon .ipa nereden bulabilirim acaba?
    Hocam ipastore.me de 15 dolar hala

Sağolun, bu sayfadan yeni haberim oldu...
  • Arkadaşlar bi sorum olcaktı,

C type kablosu ile Apple TV 4.nesil ios 12 cihazıma macbook üzerinden Cydia Impactor aracı ile kodi TV'yi kurdum hatta Popcorn Time ve Safari gibi uygulamaları da kurdum fakat yaklaşık 1 hafta içinde tekrar bozuldular hepsi. Tekrar kurdum ve yine 5 gün gibi bi süre sonra bozuldu. Bunun çözümünü bilen var mı? Cihaz JB değil.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TofixGX

Arkadaşlar bi sorum olcaktı,

C type kablosu ile Apple TV 4.nesil ios 12 cihazıma macbook üzerinden Cydia Impactor aracı ile kodi TV'yi kurdum hatta Popcorn Time ve Safari gibi uygulamaları da kurdum fakat yaklaşık 1 hafta içinde tekrar bozuldular hepsi. Tekrar kurdum ve yine 5 gün gibi bi süre sonra bozuldu. Bunun çözümünü bilen var mı? Cihaz JB değil.

Teşekkürler
    Her 7 günde bir tekrar kurmalısın bunun çözümü 16$ ipastore yukarıda arkadaşlar linki vermişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Her 7 günde bir tekrar kurmalısın bunun çözümü 16$ ipastore yukarıda arkadaşlar linki vermişler...

Alıntıları Göster
    Peki teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bugün apple tv 4.nesil satın aldım fakat İpad ekranımı yansıtamıyorum. Remote uygulamasında cihazı görüyor fakat ekran yansıtmada görmüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz

Edit: İtunes ile sıfırdan yazılım kurunca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutAkcicek -- 9 Mayıs 2019; 20:37:27 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Malum 7 günde bir Xcode ile Kodi kurulum egzersizi yapıyorum. Takıldığım konu şu. İlk yüklediğimde ve süresi dolduğunda kazara aynı ayarları içerir şekilde yükeleme yapıp programları kullanabilmiştim.
    Son iki yüklememde ise yeni bir kodi daha yükleniyor, eskisi açılmıyor ve silip kodi için kullandığım örneğin turkvodu ve diğerlerini sıfırdan yapılandırıyorum ve takdir edilirse çok zahmetli. Nerede yanlış yaptığımı bulamadım.

İşlem basamaklarım şöyle:

1. Xcode create new project
    2. Single View App
    3. Product name yazıp / önceki (create) eski dosyanın üzerine yaz diyorum.
    4.İos App signer'ı açıyorum.İlk kurulumdaki gibi yükleme yapıyorum. Yükleme sonundaki .ipa'yı
    Xcode-Window-Devices and Simulator/+ .ipa yükle yapıyorum.

Tabiki ekranda iki kodi oluyor maalesef, geriye eskisini silmek kalıyor. Bu işin doğru bir kısa yolu vardır diye düşünüyorum. Düzeltme için ne önerirsiniz.?

Not: Spotlight' Xcode yazdığımda örneğin Xcode kullanılan son 5 belge Kodi.xcodepr tarihleri ile görünüyor önceki işlemler olarak.Sanki oradan yükeleme yapabilirmişim gibi geldi.

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    İnfuse de müzik dinleme yok. Müzik dosyalarını açmıyor. Bilginiz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tivibu go çalışıyor mu bu cihazda deneyen var mı. Bir de safari veya başka bir browser yükleme olayı yok mudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Tivibu go çalışıyor mu bu cihazda deneyen var mı. Bir de safari veya başka bir browser yükleme olayı yok mudur.
    Tivibu go uygulaması yok storeda şuanlık. Yerli tv platformu olarak sadece turkcell tvplus var. Tablette ve iphone da tivibu seyredilse de apple tv seyredilemiyor. Aynen bein kafasında mobil fiyata seyredilmesini istemiyorlar sanırım.

Browser kurmanın yolları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 27 Mayıs 2019; 13:6:36 >
  • Arkadaşlar Apple tv cihazımız için Kodi son sürüm ne kullanıyorsunuz acaba? Ben ilk kurduğum 17.4 versiyonunu kullanıyorum. Güncel .ipa dosyasına nasıl ulaşabilirim, teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.