Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPTV ile tüm TV kanallarını izlemek mümkün.
  • merhaba arkadaşlar,

Popcorntime birkaç gündür çalışmıyor APPLE TV'de.
    APPLE TV 4.nesile 7 gün arayla Popcorntime dosyasını atıp kullanıyordum ancak bir iki gündür açıyorum ana ekranı geliyor, açılıyor 3-5 sn sonra ekran kapanıyor,
    tekrar silip denedim, başka/eski sürümünü denedim yine olmadı. Apple TV güncelleştirmesini yükledim oda olmadı,
    böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • https://twitter.com/appipaonline/status/1153630880344076288?s=21

Yurtdışından bir satıcı Yukarıdaki tweeti retweet yapana 1 aylık ücretsiz ip tv veriyor. İlk 100 kişiye acele edin ;)

Kodi yi denemiş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 28 Temmuz 2019; 0:52:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ethernet kablosunu takıyorum,
    ip'yi elle giriyorum ve modemde bağlı gözüktüğü halde, cihazda da bağlı gözüktüğü halde internet yok.
    ip'yi otomatik seç deyince de saçma sapan bir ip numarası alıyor ve bağlanmıyor.

wifi de sorun sadece netflix'de ara ara çözünürlük düşmeleri olduğundan dolayı kablo kullanmak istiyorum ama olmuyor. cihazı sıfırlamayı da denedim.

var mı bilen?
  • Ne zamandır aklımdaydı alsam mı yoksa almasam mı diye. Bugün HB den siparişi geçtim bir sıkıntı olmazsa yarın elimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:20:35 >
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    Apple TV film izleme uygulaması Samsung TV lerde bir kaç modellerde mevcut ileride diğer TV lerede gelecek.

Sonbahar da cikicak Apple TV+ Plus dizi ve film izleme uygulaması da Google Play de sunulucak illa Apple cihaz almaya gerekmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Apple TV film izleme uygulaması Samsung TV lerde bir kaç modellerde mevcut ileride diğer TV lerede gelecek.

Sonbahar da cikicak Apple TV+ Plus dizi ve film izleme uygulaması da Google Play de sunulucak illa Apple cihaz almaya gerekmeyecek.
    X-Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:20:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Güzel Zengin arşiv var şuana kadar en iyi film içeriğine sahip olan yer olabilir eğer ki alternatif istiyorsan Google un Play Filmler uygulaması var bulamadığın film olursa oraya da bakabilirsiniz. Netflix ve Prime da kullanmiyorsaniz orada da izleyebilirsiniz.

Benim 1 ay oldu Apple TV ye geçeli eskiden malum ortamdan izlerdim ama bu fiyatları görünce beni cezbetti pahalı değil. 2.99 dan basliyor yeni cikan filmler 18.99 ₺ boşuna ızdırap cekmisim indir altyazı derdi vs zaten çalışan birisiyim akşamları eve gelince malum ortamdan çekmek zor geliyor artık.

Ben eve sinema sistemi kurdum cok memnunum sırf bu yüzden de Apple TV siparişi verdim bugün yarın kısmetse kavuşuyorum.

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, merak ettim ethernet bağlantısı sorununu cozebildiniz mi?
    Bir de modemi kapatıp açmayı denediniz mi diye de merak ettim.

• bizimde arkadaşlarla aile hesabımız var, filmler ortak alınıyor. içerik arşivi yetecek kadar var ama mesela örnek olarak klasikleşmiş titanic filmini mağazada bulamıyorsunuz. bugüne kadar alınan 150 film içinde altyazısı bozuk olan 3-4 film mevcut. bu bozukluk türkçe karakter bozukluğu. matrix'de ve en son aldığımız zodiac filmde vardı bu durum.
    bilginiz olsun bir filmi aldınız ve izlemediniz, iade edebiliyorsunuz. herhalde belli bir gün içindedir.
  • cazsever C kullanıcısına yanıt
    modem zaten arada internette sorun çıktığı için ara ara resetleniyor. çalışan şey çalışmıyor tahminime göre de nasıl çalışmıyor,benim odada ethernet çoğaltıcı var daha önce buna takılı çalışırken şimdi çalışmıyor ancak modemden direk kablo ile takınca ve ip'yi elle girince değil de otomatik girince çalışıyor. bu çoğaltıcıya ps4 ve pc takılı bunlarda sorun yok. anlamadım derdini.
  • Otomatik ip de olsa çalışıyorsa ,iyi.

Bozuk derken hocam çok mu rahatsız ediyor? Hangi filmlerde var bu durum? Zodiac alacağım filmlerden birisiydi bunu duyunca üzüldüm şimdi. Titanik yok maalesef ki aynen.

Arkadaşlar fikir alışverişi olması için yazıyorum yanlış anlaşılmasın..

Popcorn time varken bence çok cazibesi yok apple dan film kiralamanın. Zaten çoğu film alt yazılı ve türkçe seslendirmesi yok Popcorn time ile de aynı şekilde izleyebiliyorken neden bozuk altyzılı filmlere para verilsin ki? Sadece belli arada iyi kalite Türk filmleri için mi sadece? Apple tv ile yaklaşık iki yıldır popcorntime kullanıyorum içerik gerçekten tatmin edici.

Arşiv olayına gelince zaman bulut zamanı olmuşken zaten herşey internet aracılığıyla depolanırken ,internet olduğu sürece bu filmlere platformlar aracılığıyla her an ulaşmak saniyeler alıyor neden ayrıca siz depolamak ve arşivlemekle uğracaksınız? Tamam fiziki arşiv ayrı, o bir koleksiyon ama digital arşiv ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 20 Ağustos 2019; 16:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Arkadaşlar fikir alışverişi olması için yazıyorum yanlış anlaşılmasın..

Popcorn time varken bence çok cazibesi yok apple dan film kiralamanın. Zaten çoğu film alt yazılı ve türkçe seslendirmesi yok Popcorn time ile de aynı şekilde izleyebiliyorken neden bozuk altyzılı filmlere para verilsin ki? Sadece belli arada iyi kalite Türk filmleri için mi sadece? Apple tv ile yaklaşık iki yıldır popcorntime kullanıyorum içerik gerçekten tatmin edici.

Arşiv olayına gelince zaman bulut zamanı olmuşken zaten herşey internet aracılığıyla depolanırken ,internet olduğu sürece bu filmlere platformlar aracılığıyla her an ulaşmak saniyeler alıyor neden ayrıca siz depolamak ve arşivlemekle uğracaksınız? Tamam fiziki arşiv ayrı, o bir koleksiyon ama digital arşiv ?
    X-Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:20:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesela zodiac da konuşma çok olduğu için rahatsız etti ve dublajı varmış neyseki orada devam ettim. Dediğim gibi 150 filmde 4ünde denk geldi.

Anladim hocam teşekkürler. :)

• Arkadaşlar
    Tvde optik çıkış yok
    Ses sistemimde hdmi çıkışı yok sadece optik çıkış var
    Apple tv yeni nesilde optik çıkış yok

Ben logitech z906mı nasıl bağlayacağım yeni nesil apple tvye:)

• Sanırım bir üstteki sorumun çözümünü buldum
    Hdmi to hdmi + audio extractor

Yinede teyid edeyim doğru mu arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.