Şimdi Ara

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!! (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.926
Cevap
65
Favori
106.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smartiptv uygulaması apple tv 4k da var mı? İptv izleyebiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • livefreestyle kullanıcısına yanıt
    Bir çok uygulama var sorunsuz çalışan. O konuda şüpheniz olmasın
  • 24 tb arşivim var benim onları şu infuse de nasıl taratıcaz bağlantı kurucaz ücretli sürümü mü almalıyım?
    Keşke rehber olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdfilmdepo_09 -- 7 Eylül 2019; 13:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

24 tb arşivim var benim onları şu infuse de nasıl taratıcaz bağlantı kurucaz ücretli sürümü mü almalıyım?
    Keşke rehber olsaydı
    Nick-mesaj uyumu

• Airpods ile kullanan var ise deneyimlerini paylaşabilir mi? Airpods sesini arttırıp azatabiliyor mu?

• livefreestyle kullanıcısına yanıt
    evet, kumandadan ses tuslarıyla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Nick-mesaj uyumu

Alıntıları Göster
    😁

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

24 tb arşivim var benim onları şu infuse de nasıl taratıcaz bağlantı kurucaz ücretli sürümü mü almalıyım?
    Keşke rehber olsaydı
    https://forum.donanimhaber.com/apple-tv-4-nesil-kutu-acilisi-plex-ve-infuse-deneyimleri--112624169

@haQQo
    @hdfilmdepo_09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 8 Eylül 2019; 23:3:36 >
  • Infusede altyazı indirdiğimde bozuk çıkıyor tr karakterler
    Biçok kodu denedim ama sonuç yok
    Nasıl çözüyorsunuz bunu?

• Smarttv deki smart iptv uygulaması tadında bir uygulama bulamadım. Kanal geçişleri, gruplar falan smartta daha iyi fakat appletv de aynı gse vb aynı hazı vermiyor. Ayrıca bazı platin kanallarda görüntüde dağılma hızlı görüntülerde nokta nokta olma problemi var, sadece appletv de oluyor. Acaba encoding değiştirerek çözebilen var mı?

• Arkadaşlar Imac’deki resim ve müziklerimi Kodi de paylaşıma bir türlü açamadım. Resim ekle dediğimde paylaşıma açtığım Imac dosyalarımı görüp ekleyemiyorum.
    Vlc ve infuse ile dosyaları görebiliyorum örneğin. Kodi'deyken resim,video ve müziklere ulaşmak kolay olur diye tahmin ediyorum.
    Apple Support
    Mac’te dosya paylaşmayı ayarlama
    https://support.apple.com/tr-tr/guide/mac-help/mh17131/mac
    buradakileri uyguluyorum, ama bir türlü sonuç alamadım. Kodi de mi ayarları var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefce77 -- 15 Aralık 2019; 0:1:52 >

• Bu konuda sorun yaşayan yok herhalde...
  • Netflix kullanan var mı? Birkaç gündür kendiliğinde altyazı karakteri küçüldü. ayarlarda her şey normal. gömülü stil kapalı olmalı deniyor, açık da olsa kapalı da altyazı ne büyüyor ne de küçülüyor. diğer ayarlar değişiyor.
    cihazı sıfırladım değişen bir şey olmadı. var mı bu sıkıntıyı yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Netflix kullanan var mı? Birkaç gündür kendiliğinde altyazı karakteri küçüldü. ayarlarda her şey normal. gömülü stil kapalı olmalı deniyor, açık da olsa kapalı da altyazı ne büyüyor ne de küçülüyor. diğer ayarlar değişiyor.
    cihazı sıfırladım değişen bir şey olmadı. var mı bu sıkıntıyı yaşayan?
    en son sürüm 13.3 müş. 13.2'yi indirdim. pcye bağladım appletvyi. itunesten shift tuşuna basarak apple tvye geri yükle dedim. inen dosyayı seçtim. yükledi. altyazı düzgün şimdi.

lazım olan olur..
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Evet, yabancı forumlarda da okudum bu sorunu. Düzelir umarım ilk güncellemede. Diğer uygulamalarda bir problem yok çünkü.
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Apple tv 4k var hocam bende , netflix altyazi ayarini ve rengini nasil degisitirebiliyoruz ?

Pc den netflix sitesine giriyorum kullanici adimi girip profilimdeki altyaziyi sari yapiyorum ayarlandi diyor, sonra apple tv ye geciyorum oradan hala ayni gozukuyor ?

Acaba yardim edebilir misiniz. ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Apple tvde Ayarlar- genel-erişebilirlikte altyazı var. Yeni stil düzenle diyip istediğiniz şekilde ayarlıyorsunuz. Her menüde düzenlemeyi yaptıktan sonra en altta gömülü stili kapalı olacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
    Netflix sitesindeki ayarla diğer cihazlardaki altyazı görünümü ayarlanabiliyor sadece.

• Foruma özel 795 liradan vereceğim arkadaşlar Apple Tv 4. Nesil tertemiz, silikon kumanda kılıfı hediyemdir ( Kargo benden )

Özel msj atabilirsiniz

Güven sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için, İzmir / İst / Bursa / Ankara / Antalya / Yalova elden teslim olabilir.

4. Nesil Apple TV Ana Konusu. KODI GELDİ !!!

• arkadaşlar
    apple tv 4.nesilde popcorntime çalışmıyor yaklaşık 1 aydır,
    appleid kullanarak ipa tvOS dosyasını yüklüyordum ancak ordan da yükleyemiyorum artık çeşitli hatalar veriyor.
    aynı sorunu yaşayan var mı?

stabil çalışan arkadaşlar siz nasıl kullanıyorsunuz, yardımcı olursanız sevinirim.
    (önceki sayfalarda 1 yıllık üyelikle çeşitli sayfalarda ipa dosyasının satıldığı anlatılmıştı, o şekilde kullanan var mıdır?)
  • Merhaba Arkadaşlar;

Bu konuya uzun zamandır girmemiştim o yüzden apple tv kodi ve jealbreak
    konularında bütün bilgiler kafamdan uçup gitti.

Şöyle sorularım olacak, yanıt verilebilirse çok sevinirim.
    1- PC üzerinden Apple tv 4.nesil'e kodi nasıl kurulabilir?
    2- PC üzerinden Apple tv 4.nesil'e jealbreak yapılabiliyor mu?

Neden bunlar lazım bana derseniz aslında temelde sadece kodi lazım bana.
    Bunun nedeni de Apple tv içinde yüklü olan Infuse Pro üzerinden bağlandığım
    16 Tb WD My Cloud EX4'e kayıtlı film arşivime kodi üzerinden bağlanıp organize
    edip filmlerimi seyretmek.

Ayrıca konu hakkında bilgi sahibi olanlara şunu da sormak isterim;
    Kodi yüklemeye değer mi yoksa Infuse Proya yıllık 15 dolar ödemeye devam edip hayatıma devam mı edeyim?

Değerli fikir ve yönlendirmelerinizi rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.