Bildirim
4 Portlu modemimi hub/switch olarak kullanabilir miyim?
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kullanabilirsin. Cross degil normal kablo kullanacaksın. dagitim yapacagin modemin ip sini kablo net modemle ayni grupta fakat farkli bir ip gir. dhcp kapat. wifi ayarlarını yap şifreni gir yayina başla. hem kablolu hem kablosuz dagitim yaparsin. -
kendi sitesinde yazdığı gibi adres çubuğuna 192.168.2.1 yazıyorum ama gimiyor :S başka nasıl ayarlarını yapabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: ensarugurkandira
kendi sitesinde yazdığı gibi adres çubuğuna 192.168.2.1 yazıyorum ama gimiyor :S başka nasıl ayarlarını yapabilirim
önce modemi üstündeki düğmeden resetle belki ip'si değişmiştir cihazın. o yüzden giremiyor olabilirsin arayüze.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X