Şimdi Ara

4 saat Uyku vs Hiç Uyumamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi yatsam sabah kalkamama durumum var. ilk ders calculus kaçırmak istemiyorum. ama uykusuz da çok bir yararı olmayacak gibi. gerçi 4 saatlik uyku da çok bir işe yaramaz. Uyuyamadık gene zamanında kahretsin. bu gibi durumlarda tecrübesi olanların tavsiyeleri neler?

• Kesinlikle uyu. 2 saat bile yeterli olur. Tecrübe ile sabit. Hadi bekleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kesinlikle ve kesinlikle bu durumu genellikle yaşayan birisi olarak kesinlikle uyumanı tavsiye ediyorum yoksa günün mahvolur
  • 4 saat uyku iyidir

1,5-2 saat uyku yerine de hiç uyumamak iyidir
  • HOCAM HEMEN UYUMALISIN ACELE ET 4 SAATTEN AZI SENİ KURTARMAZ, EĞER UYUYAMAZSAN ÇOK DAHA KÖTÜ OLURSUN O YÜZDEN GÖZLERİNİ HEMEN KAPATIP UYKUYA DALMAYA ÇALIŞ VE SAKIN ENDİŞELENME. EĞER ENDİŞELENİRSEN UYUYAMAZSIN VE İYİCE ÇILDIRIRSIN KAFAYI YERSİN HOCAM AMAN DİKKAT ET.
  • HOCAM UMARIM UYUMUŞSUNDUR VAKİT ÇOK HIZLI GEÇİYOR TİK TOK TİK TOK TİK TOK.
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    bu dediğin çok doğru, uyumayacağım düşüncesine girdin mi uyumak haram oluyor. hakikaten pamuk ipliği gibi. ben yatıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mutlaka uyu biz askerde 5 saatlik uyku ile ayakta duruyorduk azda olsa toparlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için olan iki seçenek seninkilerden farklı, 4 saat uyuyup işini halletmek ve öğle uykusuyla tamamlamak(kalkabilirsen bu süper) ya da yarın hiçbir işin yokmuş gibi şimdi konuları okuyup, varsa whatsapptan chatini yapıp uyuman ve yarın ikinci öğretim derslerine girmen (ki son 3-4 haftaıdır bunu yapıyorum süper oluyor ama bütün düzenin bozulacak dikkat !!!!)

• Uyudu galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç uyumamak daha iyidir. 4 saat uyursan tum gun mal gibi gezersin.

• Uzun üniversite yıllarının tecrübesi ile söylüyorum.:) 1-2 saat uyumak, hiç uyumamaktan iyidir.Sınavlara yakın zamanda uyku düzenindeki bozukluk , tüm haftayı etkiliyor malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.