Şimdi Ara

4.SENE HAZIRLANMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12. Sinifi saymasak benim 3. Yilimdi ve 2. Yil uniye girdim ciktim ama gecen yil puanim dustu ve berbat bir puan yaptim bakalim bu yil nasil olcak ama bence hayalin varsa denemdeim dememek icin kalinir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• ben 2.seneme kaldığımda babam epey bir dalga geçmişti Allah yardımcın olsun ama bana kalırsa kalma çünkü o psikoloji bitirir seni ünide hazırlan ama hedef ne
  • Hacettepe mimarlık

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4819BB3EF -- 27 Haziran 2016; 21:12:35 >
  • İstemediğin bir bölüme gidip pişman olup bırakmaktan tekrar hazırlanmak daha mantıklı ama o zor bir durum en ufak üzüntü stres insanı geri atıyor

• Neden dgs ile mimarlık düşünmüyorsunuz ki daha kolay mat tr çöz tamam.gir iki yıllık inşaata bitir kpss önlisans ile tekniker ol dgs ile mimarlığı tamamla

• Siz psikopatmısınız?

• 2010 mezunuyum
  • stellarium06 S kullanıcısına yanıt
    Su an ne konumdasın?

• özel mesaja bakar mısın
  • famousx F kullanıcısına yanıt
    tıp istiyodum olacak gibi duruyo seninde sıralaman çook gerilerde değilse tekrar gir derim eğer hedefine baya uzaksan bir ünv ye yazılıp çevrendekilerin baskısından kurtul okurken daha stressız hazırlanırsın
  • kendi şehrinde bi yeri yazarsan rahat edersin şehir dışında hazırlanamassın seni en iyi ben anlarım şahsen pişman değilim halimden arkadaşlarım ünv yi bitirdide ne oldular?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stellarium06 -- 27 Haziran 2016; 21:04:13 >
    Helal olsun umarım olur. Ben de sırf o baskıdan kurtulmak icin hazırlık okuyup bi yandan sınava calısmayı düsünüyorum bakarım. Azmini takdir ettim bu arada, emeklerinin karsılıgını fazlasıyla alabilmen dileğiyle..

amiinn inşallah seninde
    Dogru söylyüyosun. Buraya yazan arkadaslara da bakarsan buyuk bi bası olusabiliyo insanda.

• Valla size helal olsun ben bir sene zor dayandım insallah bu sene tercih edip gıtcem bi yere

ben 3.senemde tmden biyere girdim kendi şehrimde 2 sene okudum bıraktım 2 sene tekrar hazırlandım
    şahsen iki üç sene sınava giren birine derimki hedefine uzaksan yaz bi yeri şehrinde kurtul çevreden rahat rahat hazırlan çünkü 3.sene olacağı varsada o stres artığı için olmuyo benim en büyük pişmanlığım budur en başta bi yere girip okurken rahat rahat girseydim keşke:)
    Aynen öyle. Dedigim gibi benim yapacagım sey de tercih yapıp tekrar hazırlanmak. Ulan baktım olmuyo okul varken, bırakırım artık napalım. Cevreye ve aileye bakarsak hic bisey olmuyosa 2yıllık bile tercih et deniyo. Valla toplumumuz garip

• Sinav in mantığı değişti artık
    Amaç elemek değil konuyu biliyormu bilmiyormu diye bakiyorlar seneyede bu mantikta olacak

çok iyi yapsan bile bi dersten normalden 3 4 net düşük yap emeklerin boşa gider (anlık bişey ) bu sene bolca mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 27 Haziran 2016; 21:20:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.