Şimdi Ara

4.SENE HAZIRLANMAK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yıl benimde 3. Senemdi iyi de geçmedi sınavım bi okula yazılıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • famousx F kullanıcısına yanıt
    Bir tane olumlu yazi gormedim ilk mesajini samimi buldugum icin butun pm lere baktim . birader kesinlikle ben giderim gittigim yerde calisirim kazanirim kafasina girme hem o kargasada duzeni oturtamazsin hem de puanin kirilir . Birak artik kapagi bi bolume at ordan yoluna bak mantigi seni bosluga surukler bi kere bu dusunceyi de kafandan at . garantici kafa yapisi senin gibi mimar hedefi koyan adamin kafa yapisi oldugunu dusunmuyorum . Eger ciddi sekilde hazirlanmaya niyetliysen pm at kaynak tavsiyesinden tut ne yapmaman gerektigine kadar yardimci olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl 3. Kez girdim sınava

2. Senemde o kadar baskı oldu ki ne olursa olsun diye bir tercih de bulundum. Ya sıradan bir mühendisliğe gidip hazırlanacaktım ki mühendislik bölümlerinin masrafı çok.

Yada öğretmenlik yazıp olmasa bile kpssden yoluma bakacaktım.

Ne yaptım Anadoluda köy gibi yerde Mat öğretmenliği kazandım.

Ve gittiğim ilk günden sınava girmeyi kafama koydum.

Çünkü özel yurt tuttuğum odayı gitmiş başkasına vermiş beni de rezalet odaya vermişti. Tabi kapı gibi sözleşme var adamda bi şey diyemiyorsun.

Yurt yemeği, gürültüsü, sineği böceği pisliği derken zorluk katsayısı tırmanıyordu.

Sınıf ortamına bakıyorsun cemaat Dersaneleri gibi ortam. Böyle geldiğin yerdeki gibi kafa dengi insan yok.

Hocalara bakıyorsun hepsi egosundan geçilmiyor.

İl dışında okuduğundan ailene yük oluyorsun. Hele babandan para isterken utana sıkıla istiyorsun

Burs çıkar diye gidiyorsun ama devlet sana faizli kredi veriyor.

Günlerce gecelerce ağladım. Ben neden burdayım diye

Ama dersimi de çalıştım. Oda arkadaşım kafe avm şehirleri gezerken ben odadan dışarı çıkmadım. Hep uzakları yolu gözledim.

Okul derslerini ise ne olursa olsun diye girdim.alttan 2 ders kaldı ama olsun gerçekten kendimi verdiğimde bu dersleri geçeceğimi biliyordum

Kitabım bittiğinde evden bavula kitapları sıkıştırarak garajdan yurdun 4. Katına kadar elimle taşıyordum belim kopuyordu.

Millet dışarıdan yemek söylerdi gidip yerdi. Ben ise küçük bi tost makinesi alıp Bim a 101 den 2 3 liralık tavuk döner Vs alıp en azından kitap deneme için para artsın dedim. Tavuk Döner Ayran 6 liraya satıyordular. Tavuk döner dediğin %80 patates

Kendimi derse vereyim diye herkesi kendimden soyutladım artık bu sefer olsun diye.

Yurttan çıkıp eve gidişi dört gözle bekledim. Garaja 2 3 saat önceden giderdim.

Ve daha fazlasını da yapmaya çalıştım. Bu konuda bildiklerimi insanlara da anlattım.

Puanımın kırılacağını ( OBP) bile Bile sınava girdim

Ve yine hüsran oldu bana

İnandıktan, çabaladıktan sonra başaracağıma inanmıştım ama

2015 2016 senesi koca bir FOS olarak kaldı bana.

Allah yardımcınız olsun

• 3. senende ilk 50 bindeysen, istediğin bölüm ilk 20 bindeyse kal

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben inaniyorum kardesim yaparsin, yapamadin mi? En azindan sonuna kadar denedin yeter ki elimden geleni yaptım diyebil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazrlanmak istiyosan üniye girmeden mezuna kal açık ve net pişman olursun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence yıl yıl ygs-lys derecelerinizi yazarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz veya fikir veririz
  • KARDEŞİM NE OLACAK 10-20 SENE ÖMRÜNDEN PEK KAYIP DEĞİL GÖREN DE YAŞITLARIN ÜNİVERSİTE BİTİRİYOR FALAN SANACAK BENCE KESİNLİKLE KALMALISIN.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.